keskiviikko 31. lokakuuta 2012

Voi tätä onnea!

Eli mulle kuuluu hyvää, ihan syystäkin. Tänää piti olla koulus lääkärintarkastus, mutta se lääkäri ei ollukkaan paikalla :) Uus aika on vasta 23.11 klo 10:20, ihanaa että ei ollut tänää, jännitin sitä koko päivän. Toivottavast se lääkäri on paikalla, sit seuraavan kerran. Ja saatiin kemian kokeet, pääsin läpi, tai viellä parempi sain 8-. Se oli yks luokan parhaimpii numeroit, ja pelkäsin et en pääsis läpi :) Koulus meni muutenkin tosi hyvin. Mitäs muuta tuli tänää ostettuu ropparist Harry Potter ja kuoleman varjelukset osa 1, ihanaa päästä kattoo toi, kun näin viimeks elokuvateatteris. Pitää ostaa sit joku kerta tohon kakkos osa nii näkee senkin, kun oon senkin nähny viimeeks elokuvateatteris. Siel ois kyl ollu muitaki osii, mut muistan ne jo ulkoont. Se elokuva makso vaan 5,95€ eli oli halpa. Pitäs tänään jaksaa viel kattoo youtubest yht sarjaa englanniks, toivottavast vaa jaksasin, kun tolla taval saan vähän parannettuu enkun taitoo. Jos sais, vaikka nostettuu enkun kutosesta seiskaan. Ei tässä nyt muuta, seuraavaa postauksee varmaankin laitan kuvia. Vois vaikka kuvata ulkoon, kun on luntakin maassa. Ihanaa pian on joulu, oon kuunnellu tänää jo joulumusiikkii, parempi aloittaa ajoissa :) Ei nyt sit muuta, moikka!

tiistai 30. lokakuuta 2012

Tylsää...

Päätin kirjoittaa tänne, koska ei nyt ole muuta tekemistä. Tää päivä on menny ihan mukavasti, paitsi et kaatusin pyöräl mutkas XD En huomaan et se oli ihan jääs, nii rynnin sit ja kaikki autoilijat vähän katto. No pääsin kuitenkin kouluu ilman et kaatusin enemmän, kun sen yhden kerran. Huomeen meen kyl, kävellen kouluu. Huomenna ois koulus lääkärintarkastus, vihaan lääkäreit yli kaiken. Ja se ei helpota yhtää et mul on hirvee piikkikammo, en pysty kattoo jos mult otetaa hemoklobiini(en tiiä miten kirjoitetaan). Kai mä selviin siit hengis, mut mult otetaa aina hemoklobiini ku on niin kalpee, todella ärsyttävää...
Huomenna kouluu 08:00-15:30 vihaan kaheksan tunnin päivii ja kaks vikaa tuntii kemiaa, kuolen. Saadaa kemian kokeet, toivon mukaan pääsin läpi... Huomenna sit koulun jälkeen kauppaan äitinkaa kauppaan, ei tarvitse kävellä ainakaan kotiin.
Mutta ei nyt muuta, kirjottelen tänne taas. Heippa!

maanantai 29. lokakuuta 2012

Koulu

Eli nyt oli aika, palata kouluun loman jälkeen. Menihän ne seitsemän tuntia nopesti, mul oli siis koulua 08:00-14:37 välisenä aikana. Valinnaisliikka oli yhtä tuskaa, meillä oli luisteluu. Vihaan koulunluisteluu, koska en oo siinä yhtään hyvä. Kaikki muut osas luistella hyvin ja mennä takaperin, mutta mä en osaa. Nolasin itteni, ihan täydellisesti siellä... Jalatkin tuli hirveen kipeiks, kun ei ole pitkään aikaan luistellu. Toivottavasti ne luistelu kerrat menee nopeest, vaikka niit onki jotaa 10 kertaa.
Muuten koulus meni hyvin, sai nähä kavereit pitkästä aikaa :) Huomenna onneks 08:53-13:52 välisenä aikana koulua, eli viisi tuntia. Toivottavast tavallisesliikas ollaa sisäl huomeen, ei jaksais mennä ulos tekee jotaa. Mutta ei nyt muuta, kirjottelen tänne, kun tulee jotain asiaa. Heippa!

sunnuntai 28. lokakuuta 2012

Akira

Eli siis tein nytten viestin keksimästä sarjakuvastani, jonka nimi on Akira. Akira kertoo koiranpennusta, joka syntyi sateisena kesäiltana. Jolloin hänen isänsä surmasi Akiran siskon ja äidin. Akirakin meinasi kuolla, kun ei totellut isäänsä, mutta hänen äitinsä sisko pelasti hänet. Akiran veli kuitenkin kääntyi isaänsä puolelle ja hänestäkin tuli osittain paha. Akira lähtee eräänä aamuna keräämään koiria, jotta voisi kaataa isänsä hallinnon. Akira saa matkalla monia uusia ystäviä ja uusia vihollisia.
Joo surkea laatu, mutta tuossa on Akiran ekan osan kansi. Eka osa alkaa Akiran syntymästä ja päättyy, kun Akira lähtee keräämään koiria.
Toisen osan kansi(myös surkea laatu) Toinen osa alkaa, kun Akira tapaa valkoisen koiran nimeltä Kojiro.
En muista, valitettavasti mihin loppuu.

Surkea laatu tässäkin. Kolmos osan kansi en muista mistä alkaa, enkä ole tätä osaa saanut vielä valmiiksi.

Olen suunnitellut, että, kun saan Akiran valmiiksi aloitan, hänen pennuistaan kertovan tarinan. Mutta siihen voi, mennä vielä vuosia. Aion kyllä saada tämän sarjakuvan valmiiksi, mutta juuri nyt ei ole kiinnostusta, kun kirjoitan yhtä tarinaa. Mutta voisin vaikka, tänään piirtää kolmos osan 14 sivun tai edes suunnitella sen.

Kirppari löydöt.

En viittinyt laittaa edelliseen viestiin tätä niin päätin tehdä uuden viestin. Eli siis, tuli hesassa olessa käytyä aika monissa kirpputoreilla. Rakastan kirpputoreja suunnattomasti, koska sieltä saa kirjoja ja kaikkea halvalla. Tuli ostettua pikkasen kirjoja viimeeksi, löysin yhteensä 10 kirjaa, paitsi yksi on äitin.
Kuvasta tuli tosi huonolaatuinen, pahoittelen. Eli siis Replica on äiskän, itse en jaksa noita lukea, vaikka vaikuttavat kiinostavilta, ehkä joskus jaksan lukea noita. Itselleni löysin halvalla Jesse pentukoira kirjan. Itseltäni tuota sarjaa löytyy jo entuudestaan, hyvä kirja oli, luin sen heti ekana päivänä :)
Diabolojakin löytyi kolme kappaletta. Diabolo- kamppailu aikaa vastaan, Diabolo- ihan tavallinen päivä ja Diabolo- pimeitä päiviä. Entuudestaan minulla löytyi Diaboloja viisi kappaletta. Mukavan keveää lukemista nuo ja hyvä juoni. Viimeisenä, mutta ei vähäisempänä löysin viisi Goosebumpsia. Nuo Goosebumpsit olivat vain euron kappale. Ostin ne, koska omistin jo kaksi Goosebumpsoa ja tiesin kirjat hyviksi. Löysin siis Goosebumpsit nimeltään Suon saalistaja, Kauhun kulissit, Mieletön mutantti, Kolkko aavekoira(suosikkini) ja Armoton aikamatka.

Lomalla oli paljon muuta tekemistä, että olen saanut vasta kaksi kirjaa luettua, mutta koulun jälkeen ehtii mainiosti ja illalla. Eiköhän nuo kirjat ole luettu jo parissa viikossa läpi :) Hyvä syy mennä sitten uudestaan kirpputoreille kiertelemään XD  Kommentoikaa jos haluatte, että tekisin jostakin kirjasasjasta/noista kirjoista esittelyn.

Lintsin reissu+ muuta.


Joo olin siis sunnuntaina viikko sitten, Linnanmäellä tuttujen kanssa. Oli tosi hauskaa, tuli laitteissakin käytyä, kun kuudelta sai iltahupirannekkeen. Oli kyllä aika unohtumaton kokemus se maailmanpyörä, ihan sairaan korkee. Tuijotin kokoajan vaa sen ihmeen vaunun lattiaa, kun en uskaltaan kattoo maahan tai maisemii :)
Enää en kyl mee siihen laitteesee, Ukkoki on kivempi ( en voi uskoo et sanoin ton). Mutta kuvia tuli otettua jonkun verran, suurimman osan otin ilotulituksesta, mutta tulihan jotain muutakin kuvattua.


Oli ihan pakko kuvata noi XD, ne näyttää niin kivoilta.
Aivan ihana suihkulähde, se vaihto muuten värei.
Ei maailman paras kuva, mutta ainaki tost näkee et siel oli laitteis hienot valot.
Ilotulitus oli kyl mahtava, harmi et oltii niin takaan nii ei saanu parempii kuvii.

Ja käytiihän me yks päivä, jossaan Falcullan kotieläinpuistos. Olihan siel ihan mukavaa, mutta aika kylmä. Kuvia otin kaikista eläimistä, jotka oli pihalla.
Todella paljon kanoja. Siis aivan älyttömästi.
       
Aivan ihana lammas, miten must tuntuu et se hymyilee tos kuvas :)

Joo eli siis tommost on tapahtuun syyslomal ja huomeen alkais sit taas koulu, ei mitenkää jaksais mennä sinne. Ja kaiken lisäks valinnaisliikas luisteluu...:( Mut ei nyt muuta teen, joko huomeen tai illal viestin mun oma keksimästä sarjakuvasta.:)

sunnuntai 21. lokakuuta 2012

Ajattelin nyt huvin vuoksi kertoa, että millanen täällää ruudun takana on joka kirjottaa tätä blogia. Eli siis olen syntynyt vuonna 1998 ja olen tyttö. Pituutta mulla on vain 150,2 cm, eli oon aika lyhyt. Olen huumorintajuinen, saan usein hulluja ideoita ja omasta mielestäni oon jotenkuten luova. Musiikkimaku on aika laaja ja kuuntele paljon One Directionia, kuten edellisestä viestistä voi päätellä. Lempivärini on musta ja muita hyvii värei on turkoosi, valkoinen ja harmaa. Keräilen kaikenlaisia manga ja anime sarjoja, eli oon japanihullu. Koulus oon keskiverto, eli jossaa aineis oon hyvä ja joistaa en tajuu yhtää mitää. Mut ei nyt muuta lupaan kertoo teille, joskus enemmän itsestäni,

Lähetää tänää muuten yhtien tuttujenkaa Lintsille, kun siellä on Valokarnevaalit. Tulee olee varmasti tosi hauskaa ;) en malttais odottaa iltaa.

lauantai 20. lokakuuta 2012

One Direction!

Eli päätin tehdä postauksen, lempi yhtyeestäni One Directionista. Rakastan heidän biisejään ja heillä on todella hyvä ääni. Yhtyeeseen kuuluu viisi henkilöä Zayn, Louis, Niall, Harry ja Liam. Löysin heidän biisin Youtubesta ja ihastuin heti. Lempilauluni on One Thing tai Another World. Laitan nyt lopuksi pari heidän lauluaan tähän viestiin.

http://www.youtube.com/watch?v=x21NXUg8z3k

http://www.youtube.com/watch?v=tjgLbv3uPbI

http://www.youtube.com/watch?v=OfSb8NhcA3U&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=J0FJHU_4EPM&feature=relmfu

perjantai 19. lokakuuta 2012

Ginga kokoelmani.

Ajattelin tehdä nyt viestin, ginga kokoelmastani.

Tuossa on neljä Weed mallikuvaa ja Meteor Ginin mukana tullut juliste.

Kaksi keräilykorttia ja kaksi keräilytarra pussia.
Kirjanmerkkitarrapussi ja kolme tyhjää nimmarikorttia.
Kaksi keräilytarraa, Weed panchiko offical book ja Takahashin nimmari.
Anju to Jiromaru manga japaniksi+obi, Weedin 2.julkaisu osa 5 japaniksi ja Hopeanuolen 3.julkaisu osa 5 japaniksi.
Weedin 1.julkaisua japaniksi.
 Mer figuuri ja sen säilytyslaatikko ja neljä oma tekemää "figuuria"
Suomenkielinen Riki ja suomenkielistä Hopeanuolta.
Suomeksi ilmestyneet Weed mangat ja Meteor Gin suomeksi.

Kokoelmani ei, ehkä ole hirveän suuri, mutta se on itselleni todella tärkeä. Animeita en tähän kuvannut, mutta minulta löytyy kaikki Hopeanuolet ja Weedit animena.



torstai 18. lokakuuta 2012

                                                                  Hei!

Päätin alkaa pitämään blogia. Kirjoittelen tänne omasta elämästäni, koulusta ja kaikesta. Tämä on ensinmäinen blogini ja yritän jaksaa päivittää tätä usein. Toivottavasti, jotkut lukevat tätä blogia. Mutta ei nyt muuta, seuraavaasta viestistä teen pidemmän.