torstai 29. marraskuuta 2012

Hyvä vai huono asia?

Eli jokainen saa päättää onko se hyvä vai huono asia, jonka kerron seuraavaksi. Eli mun piti mennä tänää verikokeisii, mutta en mennyt. Koska sehän aika mikä meil ois tänää ollu, ei ollut ns. varattu aika, vaan semmoin et oltais menty ja ne ois sit ottaan sen verikokeen, kun ehtii. Joten äiskä soittaa sinne huomenna ja koittaa saada ihan kunnolla varatuks ajan, ens viikon keskiviikoksi, kun sillä on vapaapäivä. Joten vielä on aikaa, kunnes saan tietää verikokeiden tulokset. Tää viikko on mennyt, mun mielestä aika nopeesti. Mutta  huominen koulupäivä tietys menee, ihan sairaan hitaasti. Kuusi tuntia huomenna koulua, ei jaksais olla sielä niin kauan. No, huomenna haetaan se hamsteri sitten meille, aivan ihanaa. Viikonloppu menee sitten sen kanssa :) Jos se ei oo hirveen pelokas huomeen, voisin ottaa siitä kuvan ja laittaa tänne. Mutta vain jos se ei pelkää, minuu. Oon täs koulun jälkee järjestellyt sille hamsterille kaiken valmiiks, mitä oon vain keksinyt. Mutta ei minulla nyt muuta, huomenna kirjoittelen vasta illalla. Heippa!

keskiviikko 28. marraskuuta 2012

Väsyttää... nukuin kyllä yöllä hyvin, mutta väsyttää. Se tunne, kun ajat pyörän ykkös vaihteella kouluu ja kotiin. Oli vaihteet jääs nii piti ajaa ykkösel, kiva, kun kaikki muut ajo ohi ja ite meet suunnilleen kävely vauhtia. Joo, mutta muuten meni koulussa ihan mukavasti. Huomenna pitää nousta seitsemältä, kun mennää heti kaheksalt sinne verikokeisii. Toivottavast siel ei mee kauaa, että ehtisin kouluu ajoissa. Mutta, sen näkee sitten huomenna. Luntaki on satanut, mutta tosi vähän, vois tulla lisää, kun kohta on jo joulukuu. Ja sitten, kun on lunta nii pääse laskettelemaan, aivan mahtavaa :) Yritin tänää saada yhtä kaverii innostuu laskettelusta, mutta en onnistunu.

Oon innostunu taas eilen kattomaa, Wolf`s Rainia youtubesta. Aivan ihana sarja, juoni on hyvä ja laatukin. Lempi hahmokin on heti ekan jakson jälkeen selvä. Oikeastaan kaikki hahmot ovat hyviä, mutta Hige on vaan paras :)


Opengin on aivan mahtava. Pidän paljon  noista laulun sanoista, en tiedä kyllä miksi. Mutta ei nyt muuta, Heippa!







tiistai 27. marraskuuta 2012

Hamsterin agilityesteet.

Eli siis teen nyt tämmöisen postauksen, kun sitä toivottiin :) Voin jo heti sanoa, että esteet eivät ole hirveän laadukkaita, ne on tehty vessapaperirullista. Mutta ne ovat, kuitenkin käteviä.
Ton pitäis olla semmonen rengaseste, jonka läpi hypätään. Leikkasin ton ympyrän tost ylhäältä poikki, ettei hamsteri vaan jää jumiin, en usko, että jää.
 Sitten nämä tavalliset esteet. Niitä on nyt kolme, mutta teen joskus lisää. Nuo oli todella helppo tehdä, etenkin kun kattoo netistä ohjeen :) Vessapaperirulla puoliksi ja kynänpätkä läpi kummastakin. Kestäviä, mutta en suosittele antaa hamsterin jyrsiä niitä.
Tuossa kuvattuna yksi noista esteistä.

Laadukkain esteistä, eli keinu. En ole tuota itse tehnyt, ihan kaupasta ostettu.
Tuolta se näyttää sivusta. Joo eli siis tuossa oli ne tekemäni esteet, joilla alan sitten hamsterin kanssa harjoittelemaan agilityä. Heippa!


Ei mitään erikoista.

Tänään on ollut, aika mukava päivä. Koulussa meni päivä hyvin, kavereiden kanssa oli hauskaa, kuten aina :) Huomenna ois pitään mennä kaheksas kouluu, mutta meil ei oo enkuntuntii nii mennää vasta ysii. Hyvä onni, että enkuntunti jää pois, kun en oikee tykkää siitä sijaisesta. Toivottavast tää lukuvuosi menee nopeest, kun se on varmaa vaan tän kasiluokan ajan meillä. Tänää tuli käytyä koulun jälkeen kaupassa, niin ostin sit alennuksesta kolme kynsilakkaa ja neljä lankakerää. Pääsen sit tekee aika paljon amigurumeja :) En malta oottaa, että ois jo perjantai. No enää kolme päivää koulua, niin viikonloppu. Pitäs tos laittaa viel yks taso hamsterinhäkkii nii se ois valmis, ja pitäs kattoo kaikki ruoat sille valmiiks. No laitan ne tänää tai huomeen, varmaankin tänään. Söin tos äsken yhden joulutortun, oli sairaan hyvää. En oo nyt kuvaillu vähän aikaan mitään, nii ei oo uusia kuvia.
Tää on tosi vanha kuva, mutta laitoin kuitenkin, kun ei oo muuta hyvää kuvaa. Tein, tän varmaa noin puolvuotta sitten. Mutta ei nyt sitten muuta, Heippa!

maanantai 26. marraskuuta 2012

Hei kaikki!

Nyt on varattu torstaiksi aika verikokeisiin, koska menen vasta kymmeneen kouluun niin se on hyvä päivä. Äiskä lupas viedä torstain kouluu ja hakee, jos en enää ehi pyöräl, sen verikokeen jälkee. Tänää oli valinnaisliikunnassa vika kerta luisteluu, olen iloinen. Ei tartte enää raahaa luistimii koululle. Liikan jälkee ehin lukee, viel terveystiedonkokeeseen pikasesti. Helppo koe oli, mielestäni. Koulupäivä meni muutenkin aika nopeesti. Äikän tunnil tein läksyt ja tehtävät, jotka muut teki perjantaina, kun oli lääkärintarkastukses. Ope ei edes huomaan et tein ne samal, kun niitä tarkistettii. Mutta en mä ois saanu siit mitää huomautust, kun mul oli kirjat koulul eikä kotoon. Matikan läksytki ehin tekee koulus, nii ei tullu kotiin mitää. Pitäs huomiseks opetella 15 sanaa ruotsista, miks sen pitää olla niin vaikeeta. Englantikin on helpompaa. Mutta ei nyt sitten muuta, Heippa!

sunnuntai 25. marraskuuta 2012

Pikaiset kuulumiset.

Tässä viikonlopun aikana, ei ole tapahtunut mitään ihmeellistä. Olen jopa oppinut hyväksymään sen, jos minulla jokin sairaus on tämän lyhytkasvuisuuden takana. Huomenna olisi tarkoitus varata aika verikokeisiin. Tänään piti mennä aamulla kirkkoon, mutta ei sielä tänää mitään ollut. Oon tässä viikonlopun aikana lukenut, huomenna olevaan terveystiedon kokeeseen. Toivottavasti menee paremmin, kuin historiankoe. Enää viisi yötä, kun haetaan hamsteri. Saa nähä miten keskityn perjantaina kouluun, kun haetaan koulun jälkeen se :) Ja enää kuusi yötä joulukuuhun. Silloin aloitan sitten sen tarinan kirjoittamisen. Mutta ei minulla ole nyt muuta kerrottavaa, Heippa!

perjantai 23. marraskuuta 2012

Elämä ei ole aina ruusuilla tanssimista.

Tuo tuli tänää enemmän, kuin selväksi. Pari ekaa tuntia meni hyvin ja sain enkun kokeesta seiska puol, tyytyväinen olen. Wilmast katoin äsken tänään olleen hissan kokeen tuloksen 5+, ei menny hyvin. Mutta sit kaikki lähti menee rajusti alamäkeä, kun menin lääkärintarkastukseen. Ei aluks mitää, mut sit mulle sanottii, että pitää varata aika verikokeisii. Olin aluks, että miks ihmees? Sit se sano, että mul voi olla joko keliakia tai munuaisen vajaatoimintoa, joka aiheuttaa lyhytkasvuisuutta. Se sano et jos mul on jompi kumpi  noista, nii se on mulla oireetonta, ainakin tähän asti ollu. Et kiva vikat tunnit ei sit enää menny koulus hyvin, kun ajattelin vaa tota. Ruokakaa ei maistuun, vaikka oli hyvää ruokaa. Onneks kaverit lohdutti minuu, muuten en ois kestään loppu päivää koulus. Saa nähä sit, että mitä verikokeis sanotaa, ite en ainakaa lääkärii soita, äiskä saa luvan soittaa. Toivottavasti ei oo mitää ihmeen keliakiaa, sithän mun ruokavalioki muuttuis. Kun ei saa syödä, kaikkii viljoi. Ja toivon mukaan ei oo munuaisen vajaatoimintoakaa. Pitäs varmaa ens viikoks varaa se lääkärin aika, niin päästään tästä tietämättömyydestä. Mua pelottaa ihan hirvees ne verikokeet ja eniten se tulos :(  Mutta ei nyt muuta, hyvää viikonloppua niille, jotka siitä voi nauttia täysillä. Heippa!

torstai 22. marraskuuta 2012

Älä tule huominen.

Tänää ollu ihan mukava päivä koulussa, vain neljä tuntia. Huomenna tapahtuu jotaan kauheeta, mulla on lääkärintarkastus. Kun sitä siirettii viimeeks nii se on nyt vasta, en taho sinne. Kaikki ois ihan hyvin ellei mulla ois hirveetä piikkikammoa, toivottavast ne ei ota hemoklobiinii. Eilen sain kuulla mahtavan uutisen, me haetaa joulukuun eka päivä hamsteri :) En malttais odottaa. Pitäs tänää lukee huomiseen historian kokeeseen, eilinen enkunkoe oli vaikee. No huomeen nään en enkunkokeen numeron toivottavast edes kutonen. Saatii eilen myös uskonnonkokeet ja sain siitä seiska puol. Enää onneks yks päivä kouluu ja sit on viikonloppu, ihanaa. Pitäs myös, kohta alkaa käymää nuortenillois ja messuissa. Mutta ei nyt muuta, Heippa!

keskiviikko 21. marraskuuta 2012

Jotaan...

Joo eli siis en keksiny mitään erikoista kirjoiteltavaa, ehdotelkaa te lukijat :) Tänää on ollu, joka paikka kipeenä. Niin, kuin aina lihaskuntotestin jälkeen, no huomenna ehkä parempi. Harmi, kun tänää oon nauraan nii paljon, että vatsalihakset on ihan sairaan kipeet. Äikän tunnit oli tänää ihan sairaan mukavia, kun mun kaverit on nykyään meiän äikäntunneil :) Tehtii jotaa väittelyi, meiän aihe oli, että äänestys iän pitää pysyä 18 vuotiaana. Ihan mukaavahan se oli. Kuvikses alotettii sitä kanaverkko veistosta, meiän ryhmä tekee Nasun :) Kemian kaksois tunnilla me poltettii rahaa, no ei nyt ihan sentää XD Tehtii semmoin koe, kun seteli kastellaan etanolin ja veden sekotukseen ja sytytetää palamaan, nii se ei oikeest palanu. Se etanoli palovaa ja se vesi esti setelii palamasta, näytti hienolta. Muuta erikoista ei tapahtunu, mutta kertokaa toki jos teillä on ideoita, mitä voisin kirjoitella :) Heippa!

tiistai 20. marraskuuta 2012

Ostokset ja muuta.

Tänää oli koulussa lihaskuntotesti, sain siitä seiska puol. Sama, kuin viime vuonna syksyllä ja keväällä. Toivoin nii paljon, että oisin parantanut, mutta kasin arviointi oli paljon tiukempi. Sain vaa 19 istumaannousua huononi, mutta paransin notkeudessa tai mikä ihmeen venyvyys se on. Oon kuiteski tyytyväinen, että ei tippunu numero. Sit meil yhistettii liikas ton lihaskuntotestin ja cooperin tulos, että saadaa kuntonumero, mun oli 7,6 aika keskiverto. Mitäs muuta matikan ja ruotsin tunnit meni ihan hyvin, mutta sain enkuntunnil hirveen päänsäryn. Onneks enkuntunti oli vikana. Luin tos äsken huomiseen enkunkokeeseen, en tiiä yhtään miten hyvin tulee menee...

Mutta nyt sitten, niitä lupaamiani kuvia ostoksistani. Ostoksia oli kyllä enemmän, mutta ne on joululahjoja tai äiskän ostoksia, joita en jaksanut kuvata.
Tossa kuva siitä muistikusta, jonka sain jo aiemmin.
Harja ja peili yhdistelmä, on hyvä ottaa laukkuun liikka päivinä, ei vie paljon tilaa.
Toffifee, nam!
Tuli sitten ostettua uudet talvikengät, kun vanhoista tuli vesi läpi. Huomasin yks päivä, että niissä oli pohjassa reikä.
Lankakerä ja amigurumi käärmeen alku. Aivan ihanan väristä ja juuri sopivaa amigurumien tekoon :)
Eragon kirjasarjan eka osa. Olen nähnyt kyseisen elokuvan kesällä ja se oli hyvä, joten on pakko lukea kirjanakin. Olen kirjassa jo sivulla 100 ja vaikuttaa paremmalta, kuin itse elokuva. Tuossa kirjassahan on n.640 sivua, eiköhän ole pian luettu. Kirjathan ovat aina parempia, kuin elokuvat :)
Tuo ei ole ostos, mutta kuvasinpa senkin. Tuo on pari päivää sitten tekemäni, amigurumi kilpikonna. Kuva ei nyt ole ihan edustava, mutta parempaakaan en saanut.
Tuli sitten saatua kengät, kun veljeni kävi helsingissä mummilla ja ukilla. Mummi ostanut, jostain Stokan outletista, hienon väriset ovat mielestäni.
Veljeni toi myös mummilta tilaamani lapaset. Väri on kyllä vähän tummemman turkoosi, mutta kuva vähän vääristää.

Tuossa oli sitten ne ostokset ja muuta. Yritän keksiä, jotain vähän erikoisempia postauksia, kuin koulupäivän tapahtumat. Joten voi olla, että huomenna tulee jotain erillaisempaa, Heippa!








maanantai 19. marraskuuta 2012

Hei, kaikki blogin lukijat.

Moi mun piti tänää kuvata ne mun ostokset, mutta kamerast loppu akku nii en voi. Laitan sit huomeen kuvat, kun en varmaa illal jaksa, pitää kattoa. Tää päivä menny mukavasti, vaikka oliki liikas luisteluu. Oon jopa oppiin menee, joten kuten takaperin :) Pitäs alkaa lukemaan keskiviikkona olevaan enkunkokeeseen, jos sais siit kokeest vaikka kutosen. En oo ikinä saanu enkunkokeest kutost parempaa numeroo. Enkun koealue on joten kuten helppo. Perjantaina ois sit historiankoe. Koe alue on aika helppo saan varmaa, jonkun seiskan tai kasin siitä. Pitäs, joku päivä jaksaa alkaa suunnittelemaan hamsterinhäkin sisustusta ja yrittää yhistää noi kask häkkii. Aika vaikeet, kun toinen on iso ja toinen pieni häkki, jos niitten yhistäminen ei onnistu nii teen toisest sit vaa virikehäkin. Mihin laitan sen hamsterin sit illal juoksentelemaan. Voi olla, että se hamsteri hankitaa nyt viikonloppuna tai ens viikolla. Pitäs täs myös, joku päivä mennä kavereittenkaa johonki messuu tai nuorteniltaa. Mutta ei nyt sitten muuta, laitan niit kuvii ostoksista viimeistään huomenna. Heippa!

sunnuntai 18. marraskuuta 2012

Vihdoinkin kotona.

Joo eli, koko päivän ollu liikenteessä. Aamusta heti Kouvolaan, käytii jopa yhil markkinoilla. Söin sit siel markkinoilla muikkuja, nam! Sen jälkeen mentii Veturii, sieltä tarttu kaikkee mukavaa mukaan. Huomenna laitan niistä kuvia. Huomasin Veturis, että Sumalaises kirjakaupas oli monii kirjoi joita oon ettiny. Sinne sitten, kun on vähän enemmän rahaa :) Sen jälkee sit kotii tekee läksyt, ja sen jälkee heti kirkkoon. Kirkkoo menin pyöräl, kun ostettii siihen valo, oli pakko kokeilla heti ja hyvin toimi. Kirkos oli suoraan sanottuna tylsää... Ei jaksaan oikee keskittyy siheen jumalanpalveluksee, juteltii sit kavereittenkaa. Meiän riparille tulee, ihan mukavia henkilöitä, tunnen melkeen kaikki :) Ja nyt oon sit vihdoin kotona, ihan just alkaa BB, illan kohokohta. Samal vois lukee yhtä kirjaa, jonka sain tänää. Tai alottaa tekee amigurumi käärmettä, oon innostunu niiden tekemisee. Ja löysin tänää siihen käärmeesee aivan ihanan langan :) Mutta ei nyt muuta, Heippa!

lauantai 17. marraskuuta 2012

Hei!

En oo tehnyt tänään mitään ihmeellistä, huomenna pitäis mennä sinne Veturii ostoksille. Voin sit laittaa kuvia ostoksistani :) Huomenna pitäis, myös mennä sinne kirkkoo, harmi, kun se on vast niin myöhää... Katoin äsken Joulutarina elokuvan, aivan ihana, vaikka oon ennenkin nähny. Suosittelen kattoo, vaikka olisikin joskus nähnyt. Elokuva kertoi Nikolas pojasta, joka joutui orvoksi vanhempiensa kuoltua. Nikolas asuu kylän perheiden luona aina vuoden kerrallaan, ja vaihtaa jouluna aina perhettä. Nikolas veistää, joka joulu perheiden lapsille leluja ja vie ne yöllä lapsi perheiden oven taakse. Kun kylää kohtaa huono vuosi, ei kenelläkään perheistä ole varaa ottaa Nikolasta luokseen asumaan. Kaukana asuva Iisak, joka on puuseppä ottaa Nikolaksen luokseen, tekemään töitä. Nikolas jatkaa lahjojen tekoa, joka vuosi ja vie ne kylään aina jouluna. Näin Nikolaksesta tuli kaikkien rakastama Joulupukki. Elokuva oli mielestäni hyvin haikea, kun Nikolaksen vanhemmat kuolivat videssään, Nikolaksen pikkusiskoa lääkäriin. Elokuva oli myös todella hyvin toteutettu. Vaikka en pidäkkään Antti Tuiskusta, niin hänen laulamansa laulu lopputekstien aikana, oli aivan mahtava.

Mutta minulla ei ole nyt muuta kerrottavaa. Voi olla, että en ehdi kirjoittelemaan tänne huomenna. Kirjoitan sitten maanantaina koulun jälkeen. Heippa!

perjantai 16. marraskuuta 2012

Ihanaa viikonloppu, ei kahteen päivään koulua. Tää päivä meni ihan mukavasti koulussa. Paitsi en keskittyny oikee matikantunnilla aiheeseen, kun ajattelin, jotain aivan muuta :) Sunnuntaina ois tarkoitus mennä äiskän kanssa Kouvolan Veturiin, harmi, kun Faunatar ei oo sunnuntaina auki, ois voinu hakee sen hamsterin. Sunnuntaina ois myös kirkossa rippikoulun aliotusjumis, ei yhtää innostais mitkää jumalanpalvelukset. No istun kavereiden viereen, nii eiköhän aika kulu mukavasti :) Harmi, kun se on vasta 18:00, enkä tiiä millon se loppuu... Oon tässä koneella olessa pyöriny, kaikenlaisissa hamsteri blogeissa ja kuunnellu samalla musiikkia. Sain eilen äiskältä muistitikun, kun se oli ollut kaupassa ja ne oli alennuksessa. Tulee ladattuu sit musiikkii ja kuvia sinne :) Laitan tähän nyt pari kuvaa mitkä löysin netistä ja yhden videon.
Toi on aivan älyttömän söpö <3 Yritäppä kattoo tota vakava ilme kasvoilla, mulle ainakin mahotonta.
Toiki on todella ihana<3

Tää on vaan niin ihana video. Oon nähny tän aikoja sitten, mutta aina toi jaksaa naurattaa.
Ei nyt sitten muuta, hyvää viikonloppua jokaiselle. Heippa!

keskiviikko 14. marraskuuta 2012

Piirustuksia+päivän kuulumiset.

Tänää on ollut, ihan kiva päivä. Tein kemias yhen kokeen jälkikäteen ja se meni aika hyvin, omasta mielestäni :) Kuvikses aletaan tekemään kanaverkosta veistoksia, saa nähdä mitä syntyy. Käytii tänää matikas läpi jotaa Polynomii. Vahvistin matikanvihost ton nomi päätteen, koska mun nimimerkki on nomi. Aika hyvä yhteen sattuma :) Huomenna pitäs mennä tuntii aikasemmin kouluu, kun on englannintukiopetus. No meen kuiteski vast ysii nii ei se nii paljoo haittaa, vaikka oisin ihan hyvin voinu mennä vast kymppii. Mut parempi jos saan sen englanninnumeron nostettuu. Muuteskin tää päivä on ollu ihan mukava.

Nyt voisin laittaa tähän mun piirtämiä kuvia, yks kuva näist on aika vanha. Nää kaikki on hamstereita, koska haluun oppii pirtämään niitä paremmin.
Nää on piirretty mallista yhest Hamsterinpäiväkirja mangasta. Tos ei oo kirjotus virhettä, koska hamsteri on englanniks hamster.
Noi kaks piirustusta meni väärin päin, en tiiä miks. Kommentoikaa toki, mitä mieltä olette. Hamstereista muuten, että sain eilen tehtyy yhen agilityesteen, mut ei oo siit nyt kuvaa. Saan sen hamsterin varmaan täs parinviikon sisällä, siitä tulee sit paljon kuvia, sun muuta.
Aivan mahtava biisi, oon kuunnellu tota jo jonkun aikaa putkeen :)
Mut ei nyt sitten muuta, Moikka!

tiistai 13. marraskuuta 2012

Tää päivä on mennyt mukavasti. Liikas oli jotaa nopeus rataa ja muut tunnit meni ihan hyvin. Pitäs huomiseks opetella jotaa alkaaneit kemian kokeesee, en tehny sit viimeeks ku en tienny koko kokeest :) Mut teen sen sit huomeen, metaani, etaani, pentaani, butaani, nonitaani... tai jotaa tommosii, pitäs opetella. Huomeen ois myös uskonnonkoe pitäis kai lukee, onneks saada käyttää kirjaa siin kokees :) Enkunope sano tänää et torstain ois tarjolla enkun tukiopetust yheksäst kymmenee. Aion mennä ku tuun muuten vast kymmenee kouluu, nii voin ihan hyvin mennä tunnin aikasemmin. Jos vaikka sais nostettua, sitä englannin numeroa kutosesta ylöspäin. Mitäs muuta kuuntelin eilen sen BB-asukkaiden radio lähetyksen. Ihan hyvähän se oli, tänään Joukon ja Markuksen vuoro pitää radio lähetys, pakko kuunnella :) Oon täs koneel olles kuunnellu musiikkia ja lukeen monii hamsteri sivustoja. Mulla on hirvee hamsteri kuume, tahtoo jo uuden karvapallon XD Sit aattelin tänää illal tehä sille uudelle hamsterille agility esteitä, alan sit treena sen hamsterinkaa hamsteriagilityy. Suunnitelmia on kyllä, kunhan eka saan sen hamsterin. Ei nyt sitten muuta, Moikka!

maanantai 12. marraskuuta 2012

Miten Hopeanuoli on vaikuttanut elämääni.

Eli millä tavalla, Hopeanuoli on vaikuttanut elämääni. Kaikkihan alkoi siitä, kun katsoin isosiskon ja isoveljen kanssa Hopeanuolta, kun olin 3-4 vuotias. En uskaltanut katsoa yksin, karhut oli silloin niin pelottavia XD No sitten tuli monen vuoden tauko tai no kyllähän mä Hopeanuolen aina muistin, mutta en kattonu sitä. No kyllä siinä tauon aikana tutustuin Weediin. Oli innoissani, kun tajusin, että Hopeanuolen pojalla on oma tarina. Animet tuli ostettua ja katottua useasti.  Sit huomasin yks päivä lehdessä mainoksen, että Hopeanuoli mangaa aletaan suomentamaan. Eka reagtio, mikä ihme on manga? No sitten unohdin sen uutisen ja yks ilta muistinkin sen ja meni R-kiskalle. No siellä oli hyllyssa Hopeanuoli mangan numero 8, ostin sen ja menin kotiin lukemaan. Mangan luettuani, oli aivan koukussa. Sitten, kun seuraava osa tuli kauppaan olihan sekin pakko ostaa, siten aloin keräämään mangaa. Sitten etin netistä paljon tietoa Hopeanuolesta ja Weedistä. Eksyin Kaksoissolan foorumille, missä käyn nykyäänkin useasti. Sitten sain tietää, että Hopeanuoli on japanilainen sarja, jonka on luonut Yoshihiro Takahashi. Sain myös tietää, että Hopeanuolesta on leikkaamatonversio. Katsoin sen sitten youtubesta ja olin aivan innoissani, sarja oli saanut minut pahasti koukkuun. Pyysin sitten synttärilahjaksi leikkaamattomanversion, jota tuli katsottua todella useasti. Keräsin kaikki Hopeanuoli mangat ja sitten tuli tieto, että Weed mangaa aletaan suomentamaan. Olin aivan suunnattoman onnellinen ja hypin innoissani. Sitten, kun sain ensinmäisen Weed mangan olin todella onnellinen. Ja nyt ollaan sitten tässä, Hopeanuolen kautta tutustuin mangaan ja animeen, japanin kulttuuriin ja opin japaninkieltä. Ilman Hopeanuolta en varmasti olisi tutustunut mangaan niin hyvin, enkä varmaan ostaisi mitään mangoja. Ja ilman Hopeanuolta en olisi koskaan nähnyt Yoshihiro Takahashia livenä, enkä olisi saanut hänen nimmariaan :) Enkä olisi varmasti kiinnostunut niin paljon piirtämisestä, enkä varmaankaan kirjottaisi omia tarinoita. Joten Hopeanuoli on vaikkuttanut elämääni todella paljon, en voisi kuvitella elämääni ilman Hopeanuolta. Ja ne jotka pitävät Hopeanuolta lapsellisena ovat väärässä, vaikka tarinassa on puhuvia koiria se ei ole lapsellinen. Tarina kertoo uskollisuudesta ja monista muista tärkeistä asioista (en jaksa tähän alkamaan listamaan niitä). Jos Takahashi ei olisi laittanut koiria puhumaan, manga ei olisi menestynyt ja se olisi lopetettu. Joten miettikää ennen, kuin kutsutte meitä faneja lapsellisiksi. Jotain varmasti unohtui, mutta tuossa on nyt ihan tarpeeksi tekstiä :)

Ei niin hyvä päivä...

Otsikko kertoo jo kaiken, tämä päivä ei ollut parhaimmasta päästä. Koko päivän väsyttänyt, kun en saanut yöllä nukutuksi ja muutenkin ei oikee mikää onnistunu. Luistelu ei onnistunu mitenkää, ja nyt on jalat sairaan kipeät :( Äikäs onneks katottii elokuvaa, ei ois jaksaan keskittyy mihinkää muuhun, tai mehän tehää siit elokuvast joku ihmeen arvostelu. Onneks huomeen alkaa koulu vasta yheksältä, saa nukkua. Tänää pitää kuunnella 20:00-21:00 Novaa, kun sielt tulee BB-asukkaitten radio lähetys. Teija, Tea ja Iida pitää ekan radio lähetyksen, jos muistan oikein. Mut ei muuta, teen varmaa koht uuden päivityksen, jossa kerron miten Hopeanuoli on vaikuttanut elämääni. Heippa!

sunnuntai 11. marraskuuta 2012

Hyvää isänpäivää!

Eli tänään on isänpäivä, toivottavasti kaikkien päivä on mennyt mukavasti :) Itse en tehnyt viikonloppuna mitään erikoista, joten ei ole nyt oikein mitään kirjoitettavaa. Kohta alkaa BB, toivottavasti Jonna A ei putoa. Pitäisi tämä kone varmaan sulkea kohta. Tässä oon nyt kuunnelu musiikkia ja ollut foorumeilla. Äiskä varmisti tänää, et hankitaa hamsteri 99% varmuudella ennen joulua  :) Aivan ihanaa saada taas lemmikki. Huomenna koulus luisteluu, ei jaksais mitenkää. Mä vihaan ihan hirveest koulun luisteluu, no kyllähän ne kaks tuntii viikos menee... Mutta ei nyt sit muuta, Heippa!

torstai 8. marraskuuta 2012

Mukava päivä.

Mitäs täs oli tänää ihanaa mennä kouluu, ei varmaan uskois. Oli mukava nähä kavereit ja muutenkin oli aika helppo päivä. Opos tehtii vaa jotaa juttui, ruotsis tehtii yks kuuntelu ja jotaa ristikoit ja kahel musa tunnil laulettii ja soitettii. Rakatan kympin aamui ja, kun oli vaa neljä tuntii. Kun tulin kotii, tein läksyt. Kaupasta äiskä oli ostanu mulle uusimman Weedin, joten tuli sekin luettua. Pitäs täs lukee matikan kokeeseen, jonka teen huomeen jälkikäteen. Jotenkin tää päivä on ollu niin ihana, mikään ei kyllä pilaa tätä päivää :) Ei nyt sitten muuta, kuvia en nyt jaksa laittaa, kun ei oikeen ole mitään hyviä. Lumi suli sitten pois, mutta eiköhän kohta sada lisää. Moikka!

keskiviikko 7. marraskuuta 2012

Hello.

En menny sit tänää vielkää kouluu, ku oli aamul huono olo. Huomenna kyl meen, lepääminen on yllättävän raskasta XD Mitäs täs läksyt tehty ja sain kuulla, et koulun halloween tapahtumas näytettii yks elokuva... Ja minä olen yksi sen elokuvan näyttelijöistä, ehkä hyvä et en menny tänää kouluu, olisin häpeen kyl silmät päästä XD No ei se elokuva ole huono muuten se on hyvä, mutta oikeesti en ois uskoon et se näytetää koko koululle. Nyt tuli ikävä kuvauskurssin ihmisii, no kolmos jaksos taas kuvauskurssi :) Toivottavast meiän luokan pojat ei kysele huomeen mitää siit elokuvast, ei vaa jaksais niitten kysymyksii... Tänää on tullut kirjoteltuu yhtä tarinaa pari lukua, ja se tarinahan on sen joulukuun tarinan luonnosteluu. Oispa jo joulukuu, tahtoo joululoman. No kohta on viikonloppu, mullahan on täl viikol vaa kaks koulu päivää, pitää kirii muut kiinni. Luntaki on ihan mukavasti. Ei täs sit muuta, Heippa!

tiistai 6. marraskuuta 2012

Kuulumisia

Eli en oo kirjotellu pariin päivään, kun oon ollu kipeenä. Mitäs täs huomeen meen kouluu, kun en eilen ja tänää ollu. Pääsen tekee maanantaina olleen matikankokeen, luettu on, toivottavasti tulee hyvä numero. Kipeenä ollessa oon lukenu kolme kirjaa ja neljäs alotettu. Voisin tehdä, jonkun viestin lukemistani kirjoista, jos jaksan. En keksi tähän nyt muuta kirjoteltavaa. Tai voisinhan vähän vinkata, että oon suunnitellu joulukuuhun lukioilleni jotaa pientä extraa. Alan kirjottaa teille pientä tarinaa joulukuun aikana, enempää en paljasta :) Heippa!

lauantai 3. marraskuuta 2012

Eli siis ajattelin kertoa teille, millaisia lemmikkejä minulla on ollut. Olen omistanut kaksi hamsteria Nupun ja Murun. Nupun sain vuonna 2009 syksyllä. Nuppu kuoli kesällä 2010, kun olin isälläni. Muistan, kun äitini soitti ja sanoi Nupun menehtyneen. En hallunnut uskoa aluksi sitä, mutta, kun tulin seuraavana päivänä kotiin totesin asian todeksi. Pari kyyneltäkin vieri silmille, kun näin Nupun. Nuppu haudattiin pihallemme ja tein Nupulle myös oman hautakiven. Nuppu oli venäjänkääpiöhamsteri. Vaikka Nuppu ei ollut käsikesy, ja puri minua parikertaa, Nuppu oli kuitenkin luonteeltaan ihana. Muistan, kun haimme tytön kotiin ja, kuinka tuo meni heti ruokakipolle :) Nuppusta minulla ei ole, kuin kaksi kuvaa. Mutta kyllä niistä saa selville millainen tuo tyttö oli.

Minulla on todella ikävä, tuota pientä karvapalloa. Mutta elämä on elämää, kaikki kuolee aikanaan. Toivon todella, että Nupun on nyt hyvä olla, eikä häneen satu enään. Rakastan sinua ikuisesti<333

Ja nytten on aika esitellä Muru. Muru on syyrianhamsteri, joten se on pikkuisen isompi kooltaan, kuin Nuppu. Muru syntyi 6.7.2010, sain Murun, kun se oli kuukauden vanha. Murusta tuli käsikesy ja todella ihmisrakas. Muru rakasti ruokaa ja etenkin herkkuja. Erityisesti tyttö piti päärynäpiltistä (sama maku kuin minulla XD) Tuo alkoi meluamaan häkissä, jos en aluksi huomannut sen olevan hereillä :) Sitten tyttö tuli luukulle ja pakkohan se oli käteen ottaa ja laittaa palloon juoksemaan. Muru oli persoonaltaan aivan ihana, eikä se purrut ketään. Muru täytti 2-vuotta ja me olimme lähdössä viikoksi ystäviemme luokse pohjoiseen. Muru jäi kotiin ja veljeni kävi ruokkimassa sitä ja vaihtamassa veden. Kun tulimme kotiin, huomasin tytön laihtuneen ja muuttuneen hiljaisemmaksi. Tiesin vanhuuden tulleen ja, että Muru ei eläisi enää kauaan. Sitten koitti se päivä, jota olin pelännyt. Sinä päivänä Muru laahusteli häkissään, ja päätin ottaa tytön syliini. Tyttö nukkui, jonkun aikaa sylissäni, kunnes laitoin Murun takaisin häkkiin. Tyttö jäi vain makaamaan purujen päälle ja silitin Murua. Sitten tunsin, kun Murun sydän pysähtyi ja tyttö sulki silmänsä. 19.7.2012 Muru kuoli, tyttö oli 2-vuotta ja 13 päivää vanha. Hautasin Murun pihalle Nupun viereen, nyt Muruun ei enään satu. Laitan Murustakin kuvia ja koulun esitelmää varten tekemäni videon.
Laitoin videon linkkiin, kun en sitä muuten saanut. No ainakin näette :)

Ei nyt sitten muuta, halusin vain kertoa teille millaisia eläimiä olen omistanut. Ja melkein unohdin saan varmaan joululahjaksi uuden hamsterin. Jos saan niin teen siitäkin viestin tai oikestaan viestejä. Heippa!

Harry Potter ja kuoleman varjelukset osa 1

Eli siis katsoin eilen sen Harry Potterin ja aattelin tehdä nyt siitä viestin. Otin kuvia elokuvan loppusta, kun en alusta niitä muistanut ottaa. Elokuva oli mielestäni hyvä, kun ei muistanut ihan jokaista tapahtumaa :) Juoni oli hyvä ja en malta odottaa, että saan kakkos osan käsiini. Tätä en ole vielä kirjana lukenut, mutta eiköhän sekin löydy kirpputoreilta. Harry Potter kirjoja minulla on kolme kappaletta: Harry Potter ja viisasten kivi, Harry Potter ja salaisuuksien kammio ja Harry Potter ja puoliverinen prinssi. Mutta palataan nyt elokuvaan, mielestäni elokuva oli juuri sopivan pitunen. Missään vaiheessa, elokuva ei käynyt tylsäksi. Aluksi en pitänyt siitä, että Ron lähti pois riideltyään Harryn kanssa. Mutta se olikin juonen kannalta hyvä, kun Ron palasi takaisin, hän pelasti Harryn hukkumasta. Mutta laitanpa kuvat nyt tähän, ne eivät ole parhaita, mutta saavat kelvata.
Elokuva loppui surullisesti Dobbyn kuolemaan, minä pidin niin tuosta hahmosta. Mutta ihanaa, kun Harry haluaa haudata Dobbyn kunnolla ilman taikuutta.
Ja vielä viimeinen kuva. Katsoin elokuvan tietokoneelta, joten kuvat ovat siksi aika huonolaatuisia. Mutta ei nyt sitten muuta, kommentoikaa jos olette itse nähneet elokuvan ja mitä mieltä olette siitä. Heippa!

perjantai 2. marraskuuta 2012

Sataa, sataa ropisee...

Joo, eli siis melkein koko päivän on satanut. Kastuin mukavasti, kun pyöräilin kotiin. Tänään alkoi viikonloppu, ihanaa ei koulua pariin päivään. Illalla aion katsoa Harry Potterin ja kuoleman varjelukset osa 1, kun en sitä eilen jaksanut katsoa. Samalla voisi syödä jotain hyvää :)  Pitäisi lukea, myös maanantaina olevaan matikan kokeeseen. Koealue on kyllä aika helppo, ei ainakaan tarvitse lukea kauheasti. Ja muutenkin aion olla viikonlopun kotona, kun ei ole oikein mitään tekemistä. Koko viikonlopuksi luvattu sadetta :( Ei viitsi sateessa mennä, edes lenkille. Mukavaa, että blogiani on luettu jo yli 300 kertaa, en uskonut, että tuo luku tulisi niin pian. Mutta ei tässä muuta, mukavaa viikonloppua jokaiselle. Heippa!

torstai 1. marraskuuta 2012

Japanin kielinen Hopeanuoli manga.

Eli en oikeen viittiny kuvata mitää ulkoon, kun lumetkin suli pois. Joten päätin kuvata japaninkielistä Hopeanuoli mangaani. Kuvat eivät ole parhaan laatuisia, mutta eiköhän niistä saa selvää :)
Tossa on joidenkin kappaleiden alussa olevat kuvat.
Oliveer<3 yksi lempi hahmoistani.
Benizakura<3 maailman vahvin koira, myös yksi lempi hahmoistani.
Ja tietysti kuva Benizakuran ja Hopeanuolen taistelusta. Aivan ihana kuva.

Joo en nyt tähän viestiin oikeen muuta keksinyt. Ainiin piirsin elein yhden kuvan, voisin laittaa sen tähän vielä.
Okei eli tos kuvas on joku koira, joka katsoo taivaalla olevia revontulia. Oli eilen vaan pakko piirtää jotaan talvista. Toivon mukaan saatte tosta kuvasta selvää, kun laatu ei ole parhaimmasta päästä...
Laulettiin tänään koulus musiikin tunneilla joululauluja, oli mukavaa. Muutenkin tää päivä on menny hyvin, illalla vois kattoo sen Harry Potterin, jonka ostin eilen :) Einyt sitten muuta, moikka!