keskiviikko 9. tammikuuta 2013

Ei niin paras päivä

Joo tämä päivä ei mennyt sit ihan hyvin. Aamul ois tehny mieli jäädä vaa kotiin nukkumaan, koska tiesin, että enkussa on paritöitä. Mutta meninmpä sitten kouluun, ihanaa, kun koko koulumatkan sato lunta. Maantiedon tunnilla oli toosi tylsää, ope puhuu 20min itekseen ja luokka melkein nukkuu. Kuvis tunnit meni jotenkin, en jaksaan keskittyy yhtää yhen työn tekoon. Ja sitten vikaksi englannin tunti, alku tunti  meni hyvin, mutta sitten alko parityöt. Oishan ne parityöt kivoja, jos osais sitä englantii, mutta en osaa... No selvisin, kuitenkin hengissä kotiin, mikä oli hyvä. Koska postilaatikossa odotti Urumin paketti, tai oikeestaan kaksi isoa kirjekuorta.
Kirjekuorien sisällöksi paljastui Weedin ykkösjulkaisun 16, 24 ja 27 osat. Sukellus pinssi. Ja Orion mangan osa 20, obin kera. Voin sanoa, että nuo piristivät tätä ankeaa päivää todella hyvin. Tarkempi esittely näistä gingalle omistetussa blogissa.
Laitetaanpa nyt kuva myös Andysta, joka esiintyy Orionissa. Ja nyt tiedoksi niille, jotka eivät tiedä niin Andy on suomessa syntynyt Johnin veljenpoika<3 Kiitos Takahashi, kun laitoit Orioniin suomalaisen koiran!
Laitetaanpa nyt kuva Chocosta, kasvanut se on viime kuvasta.
Ja lopuksi laulu jota kuunneltiin enkun tunnilla.



2 kommenttia:

  1. Jonna ! olin tänää siel lääkäris ! ja kaikki suunnilleen kunnossa ! ei hätää :) kerron tarkemmin ku nähää seuraavaks :)!!!<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No hyvä, että oot, ainakin suunnilleen kunnossa<33

      Poista