sunnuntai 27. tammikuuta 2013

Disneyn laulut!

Okei oli pakko tehä tämmönen postaus, koska Disneyn laulut on niin ihania <3 En tiiä miks mut innostuin vaa kuuntelee näit, ja nyt tekis mieli kattoo noita elokuvia. No jos tässä, joku päivä vaikka ehtisi. Mutta voisin nyt laittaa tähän näitä ihanimpia lauluja.

Siinähän nyt niitä oli. Kaikki parhaimmat laulut löytyy Leijonakuninkaista, ja se ei näy noissa lauluissa jotka laitoin ;)

Huomenna olisi sitten taas koulupäivä, kahdeksantuntia. Saataispa perjantaina olleet äikänkokeet, tahdon tietää minkä sain. Mutta eipä tässä nyt muuta taida olla, kirjoittelen taas, kun on kerrottavaa. Heippa!

torstai 24. tammikuuta 2013

Riparitapaaminen sun muuta

Moi, tää päivä onkin ollut vilskettä täynnä. Koulussa päivä meni nopeasti, onneksi. Sitten pääsin puolkolmelta ja tulin kotiin. Söin ja tein läksyt ja lähin sit takas keskustaan. Riparitapaaminen, ei millää ois jaksaan olla siellä... No onneks kaveritki oli siel nii ei ollut niin tylsä puoltoisttuntii. Saatii raamatut ja meiän pitää ens kerraks hommata itellemme vihko ja kynä sinne mukaa. Itelläni ei onneksi ongelmaa noiden hankkimisessa laatikko täynnä vihkoja ja kyniä ;) Laulettii siel myös lauluja ja saatiin infoa kesällä olevasta leiristä. Pitäis varmaan alkaa käymään kirkossa, kun vasta yhdessä käyty. Mutta ei jaksaisi, mutta pakkohan se on. Ulkona on muuten aika kylmä, -15, hrrr... Äsken tulin kotiin ja söin, nyt alan katsomaan salkkareita. Pitäis myös lukea huomenna olevaan äikänkokeeseen, no kyllä sen ehtii  vielä tänään. Muuta tänään ei olekkaan tapahtunut, mutta kyllä tuossa nyt oli tarpeeksi tapahtumia yhdeksi päiväksi. Heippa!

tiistai 22. tammikuuta 2013

Mukava päivä.

Vihdoinkin kotona, ja ei enään tällä viikolla puolneljänpäiviä ihanaa. Koulussa meni kyllä päivä ihmeen hyvin. Musiikki laulamista kaksituntia. Liikuntakin oli mukavaa, se testi ei ollutkaan niin paha. Ja pääsin hypättyä sen pukin yli, olen onnellinen :) Ja liikanope kehu, ku taisin olla ainut joka osaa melkee mennä semmosen trampan kautta patjalle voltin. Vähän kuulemma korkeutta ja se on siinä :) Koko siitä telinevoimistelutestistä tuli 8. Äikkä ja kemia meni nopesti. Äikässä tehtii monisteita, kun perjantaina koe, pitääpi alkaa lukemaan. Ja kuvauskurssilla oli mukavaa. Taidettiin vaan olla vähän sekasin XD Kaveri laitto mun hiukset, ja aattelin alkaa pitämään niitä sillä tyylillä, kun kaikkien mielestä sopi minulle. Muuta ei tapahtunutkaan. Mutta päivä on tähän mennessä, ainakin ollut onnistunut. Pitäisi varmaankin vaihtaa kohta Chocon häkin purut, jos se heräisi kohta. Mutta ei nyt muuta sitten. Heippa!

maanantai 21. tammikuuta 2013

Maanantai.

Tänään olin sitten vihdoinkin koulussa, olihan sielä ihan mukavaa. Kahdeksan tuntia meni ihmeen nopeasti, hyvä juttu. Enkuntunti meni kyllä hyvin, varmaa eka kerta pitkään aikaan, kun nautin enkuntunnista. Valinnaisliikassa oli sählyä, mukavaa oli. Maantiedossa oli sitten se koe. Piti osata nimetä kartasta 20 maata ja niiden pää kaupungit. Pelottaa, että pääsenkö läpi, enköhän ;) Huomenna olisi liikunnassa telinevoimistelutesti, tuun kuolemaan sinne... No jos en, ihan sentää. Pitäis tässä kohta tehdä yksi musiikkivideo, oon innostunu videoiden tekoon. Kun tein yhen viikonloppuna, ja huomasin sen olevan ihan helppoa.
 En ole nyt vähään aikaan kuvaillut, niin ei ole uusia kuvia. Mutta laitetaanpa tuommoinen puhelimesta löytynyt kuva tänne. Muuta tässä ei nyt sitten taidakkaan olla, tylsähkö elämä? Heippa!

perjantai 18. tammikuuta 2013

Tarinalle jatkoa

En mennyt tänäänkään vielä kouluun, alkaa tämä kotona oleminen jo tympiä. Koulussakin olisivat kaverit olleet meiän äikän tunnilla, no kaipa niillä on hauskaa ilman minua. Maanantaina olis koulussa maantiedon kirjallinen kuulustelu, jossa kysytään kaikki Euroopan 41 valtiota ja niiden pääkaupungit. Oon kotona olessa lukenut niitä, mutta ei noita voi oppia, Suomen naapurit kyllä menee, mutta muut ei. Tai kyllä hän Turkki- Akara vielä menee, kun ite oon Turkissa käynyt. Huomasin tässä muuten äsken, että mulla on koneella toinen luku sitä mun tarinaa valmiina. Laitanpa sen tähän, koska ei ole oikeen muuta kerrottavaa. Kun kipeenä ollessa ei oikein mitään tapahdu. Toisesta luvusta tuli aika pitkä, mutta ei kai se haittaa :) Toivottavasti nautitte tarinan lukemisesta.

 Luku:2      Menneisyyden salat aukeavat

Star seisoi keskellä pimeyttä, minne hän katsoikin kaikki oli mustan värin peitossa. Star hätkähti, tämä kuuli jostain päin pimeyttä häijyä naurua. Pian Starin eteen ilmestyi mustan värinen susi, susi tuijotti Staria punaisena hehkuvilla silmillään. "Kuka sinä olet?" Star yritti kysyä, mutta sanat takertuivat tämän kurkkuun. Susi valmistautui hyökkäämään. Star yritti liikkua, mutta ei pystynyt. Susi näytti terävät hampaansa ja loikkasi Staria kohti, muristen vihaisesti. Star sulki silmänsä kauhusta, tämä oli varma loppunsa tulleen...

Star hätkähti hereille ja avasi silmänsä, tämä katsoi ympärilleen ja huomasi olevansa kotiluolassaan. Star hengitti raskaasti, ja nousi istumaan. "Taas tuo sama uni, mitä se oikein tarkoittaa?" Star ajatteli ja katsoi ympärilleen. Star pelästyi tämä huomasi, että Yumi ei ollu luolassa. "Huomenta Star." Star säikähti ja katsoi luolansuulle. Luolansuulla seisoi Yumi, jolla oli kaksi kalaa suussaan. "Ai, se olitkin vain sinä" Star sanoi ja huokaisi helpotuksesta. "Miksi näytätä noin pelästyneeltä?" Yumi kysyi ja käveli Starin luokse. "Näin taas sen saman unen, se ei jätä minua rauhaan" Star vastasi ja katsoi maahan. Yumi laski toisen kaloista Starin eteen ja sanoi "Syö nyt, niin voit sen jälkeen mennä johtajan luokse. Painajaisesi alkavat, todella huolestuttaa minua." Star nyökkäsi ja alkoi syömään kalaansa.

Star käveli metsätietä pitkin kohti johtajanluolaa, jossa lauman johtaja asui. "Mitäköhän asiaa johtajalla on minulle, tietääkö hän mistä uneni johtuvat...?" Star mietti, kulkiessaan. Star ei tienyt, että tämä päivä tulisi muuttamaan hänen elämänsä lopullisesti.

Hetken päästä, Star saapui johtajanluolan luokse. Star käveli sisälle ja näki johtajan edessään "Minä tulin nyt." Shin katsoi Staria ja sanoi "Hyvä istu alas niin voimme aloittaa." Star nyökkäsi ja istui Shinin eteen. "Voisit aluksi kertoa, niistä sinun unistasi" Shin sanoi. "Hyvä on. Näen joka yö saman painajaisen, ja se vainoaa minua. Unessa seison keskellä pimeyttä ja pian alan kuulemaan häijyä naurua. Sitten eteeni ilmestyy musta susi, jonka silmät hehkuvat punaisena. Sitten se hyökkää kimppuuni, enkä voi paeta sitä, koska jalkani eivät liiku. Sitten herään, tiedätkö mitä se voisi tarkoittaa?" Star kertoi ja katsoi Shiniä kysyvästi. Shin huokaisi ja vastasi "Star se mitä kerron nyt sinulle, voi kuulostaa oudolta, mutta se on totuus." Star nyökkäsi ja odotti, että Shin kertoi asiansa. "Star sinulla on todella suuria voimia, jotka olet perinyt vanhemmiltasi. Ja sinulla on myös sisko nimeltä Heart." Shin sanoi ja katsoi Staria. "Voimia, mitä tarkoitat ja miksi et ole kertonut aiemmin, että minulla on sisko?" Star kysyi. "Vanhempasi sanoivat, että en saa kertoa sinulle aiemmin, kuin nyt. Unesi olivat merkki siitä, että sinulle on kerrottava" Shin vastasi. "Vanhempani, oletko tavannut heidät? Luulin, että he kuolivat matkalla tänne ja Yumi löysi minut." Star kysyi, hämmästyneenä. "Emme ole kertoneet sinulle totuutta, mutta nyt on sen aika kuuntele minua tarkasti, niin saat vastauksen kysymyksiisi" Shin sanoi. Star nyökkäsi ja alkoi kuuntelemaan Shinin tarinaa.

"Monta vuotta ennen syntymääsi ennustettiin, että vanhempasi synnyttäisivät kaksi pentua. Pentujen tehtävä olisi tuhota pimeyden hallitsia, susi nimeltä Shouta. Ennustus toteuti, kun sinä ja siskosi synnyitte. Vuosi sitten, vanhempasi olivat matkalla tänne sinun ja siskosi kanssa. Olitte vasta parinviikon vanhoja ja todella pieniä. Matkalla tänne jouduitte vihollisen väijytykseen. Vanhempasi suojelivat teitä hengillään, ja se maksoikin heidän henkensä. Me odottelimme täällä teitä ja, kun teitä ei alkanut kuulumaan päätin lähteä etsimään teitä. Tiesin, että pimeys ei saisi saada teitä käsiinsä, joten pidin kiirettä. Kun saavuin luoksenne taistelu oli käynnissä, vanhempasi olivat pahasti alakynnessä. Liityin mukaan taisteluun, mutta sudet pakenivat ja ottivat siskosi mukaan. Vanhempasi olivat heikossa kunnossa ja silloin isäsi pyysi minulta palvelusta. Isäsi sanoi minulle "Shin pyydän sinua, huolehdi Starista ja vie hänet Yumin luokse. Kasvattakaa hänestä vahva ja kertokaa hänelle Heartista ja hänen voimistaan vasta, kun hän alkaa näkemään samaa painajaista jatkuvasti. En pyydä sinulta muuta." Suostuin isäsi pyyntöön ja otin sinut mukaani. En voinut pelastaa vanhempiasi olen pahoillani, mutta en voinut muutakaan, kuin jättää heidät ja tuoda sinut turvaan" Shin sanoi ja ja katsoi Staria. Star tuijotti maata, hän oli juuri kuullut vanhempiensa kuolemasta ja siskostaan. "Mitä minun pitäisi, nyt sitten tehdä?" Star kysyi hiljaa ja nosti katseen Shiniin. "Sinun on jätettävä lauma ja lähdettävä viiden taivaallisensisaruksen luokse. He auttavat sinua voimiesi kanssa ja sitten voit pelastaa siskosi" Shin vastasi. "Jätettävä lauma, mutta en minä voi Yumi ja ystäväni ovat täällä" Star sanoi. "Sinun täytyy toteuttaa ennustus, et voi kohtalollesi mitään" Shin vastasi. "Milloin minun sitten on lähdettävä?" Star huokaisi ja kysyi. "Lähetän yhden laumasta viemään taivaallisillesisaruksille viestin, he kertovat milloin voit lähteä" Shin vastasi.  Star nyökkäsi ja nousi ylös. "Minun on saatava olla nyt yksin, joten menen nyt" Star sanoi ja käveli luolasta pois. Shin nyökkäsi ja huokaisi syvään "Tämä on Starille raskasta, mutta en voi ennustukselle mitään" Shin ajatteli.

Star oli saapunut lammelle ja hän istui sen äärellä yksinään. "Miksi en voi olla tavallinen, en halua lähteä laumasta. Kotini on täällä, samoin ystäväni..." Star ajatteli ja huokaisi. "Kunpa ennustusta ei olisi, olemassa" Star sanoi hiljaa ja tuijotti vettä.

Chika oli juossut, ympäri lauman reviiriä etsien Staria. "Missä hän oikein on?" Chika ajatteli, juostessaan. Chika juoksi lammelle päin, se oli ainut paikka josta hän ei ollut etsinyt. Kun Chika saapui lammelle tämä huomasi, että Star istui lammen äärellä. "Star täällähän sinä olet, olen etsinyt sinua kaikki alta" Chika sanoi ja käveli ystävänsä luokse. Star ei vastannut mitään, vaan tuijotti vettä. Chika istui ystävänsä viereen ja kysyi huolestuneena "Star mikä sinulla on, voit kertoa minulle?" Star tuijotti vettä ja vastasi hiljaa "Ei minulla ole mikään." "Kyllä minä huomaan, että jokin vaivaa sinua" Chika sanoi. "Sain vain äsken kuulla johtajalta asioita, jotka muuttavat elämäni" Star vastasi ja katsoi Chikaa. "Haluatko kertoa minulle mitä hän sanoi, voin auttaa sinua?" Chika kysyi. "Minun on jätettävä lauma, minun on pelastettava siskoni ja toteutettava ennustus. Sain myös kuulla, että minulla on suuret voimat. Shin kertoi myös, kuinka vanhempani kuolivat. En usko, että voit auttaa minua noissa asioissa" Star vastasi ja huokaisi syvään. "Star minä... olen pahoillani, että vanhempasi kuolivat, mutta onhan sinulla vielä siskosi" Chika sanoi, yrittäen piristää ystäväänsä. "Niin sisko, jota en tunne ja en ole nähnyt häntä. Paitsi ihan pienenä, enkä muista siitä mitään" Star vastasi. "Star voithan sinä varmasti palata tänne, kun olet toteuttanut ennustuksen" Chika sanoi ja hymyli. Star nousi ylös ja sanoi "Chika olen pahoillani, mutta haluan olla nyt yksin. Ja miettiä näitä asioita." Star lähti kävelemään pois päin lammelta. "Voi sinua Star..." Chika ajatteli katsoessaan, kun Star käveli pois päin lammelta.

keskiviikko 16. tammikuuta 2013

Miten mä arvasin tän...

Joo eli tänään en mennyt sitten koluun, oon kuumeessa. Jotenkin arvasin et oon tulos kipeeks, kun on pari päivää ollu semmonen olo, no ei voi mitään. Toivottavast en jää nyt muista paljon jälkeen, tän takii en haluu olla kipeenä, onneks ei oo just mitää kokeita. Tää päivä on kulunut Hopeanuolta katsellessa, pitäis koht varmaa kysyy joltakin läksyt. Mutta ei nyt muuta minä jatkan tuon Hopeanuolen katsomista, heippa.

tiistai 15. tammikuuta 2013

Koulupäivän "ihanuus"

Koulussa oli sit ihan mukava päivä, ainakin jotkut tunnit. Musiikki meni ihan hyvin. Liikunta ei kyllä mennyt hyvin, meillä oli telinevoimistelua... Ite tykkäsin vaa siitä ku piti vetää semmosen tangon ympäri kuperkeikka tai voltti tai jotaa, osaan selittää tosi hyvin. Sit ku meiän piti hypätä semmosen pukin yli, niin kukakohan jäi aina siihen puoleen väliin... Ja muutenki ku on vähän semmonen olo et ois tulos kipeeks, nii kiva tehä tommosia juttuja. Kemian tunnin olin ihan jäässä, ihana istuu semmosen tuuletuslaitteen alla. Äikän tunti meni jotenkin nopeasti. Ja kuvauskurssilla meiän piti kattoo meiän edellinen video, mutta se jotenkin oli oudosti siin kameralla nii ei voitu. Sit istuttii loppu tunti "miettimässä" meiän uutta elokuvaa. Ja päästii komelta jo kotiin, kun koululta meni sillon sähköt, jostain ihmeen syystä, en kuunnellu mitä se ope selitti. Ja meinasin jäätyä kotimatkalla, että sillai. Ja  voisin nyt mainita, että mul on tällä hetkellä ihan sairaan kylmä. En kyl haluis tulla kipeeks. Mutta ei nyt muuta, heippa!

sunnuntai 13. tammikuuta 2013

Taas se viikonloppu sit meni...

Miks viikonloput menee, aina näin nopeesti ohi? Mun viikonloppu meni siinä, kun katoin kaksi vikaa Merlinin jaksoa, kirjotin mun tarinaa, piirtelin (tietysti) ja vihdoinkin alotin katsomaan Hopeanuolta uudestaan läpi. Muuta ihmeelistä ei oikein tapahtunutkaan. Huomenna pitäis sit jaksaa olla koulussa kahdeksan tuntia, miten selviin siit hengissä? No onneks kamut tulee meiän äikän sekä terveystiedontunnille, hauskoja tunteja tulee olemaan. Sit pitäs valinnaisliikas olla suunnittelu keväälle ja sählyä, sähly on ainakin mukavaa. Muut tunnit onkin sitten toodella tylsiä. Muuten kertokaa, jos haluatte, että lisäilisin joskus noita mun tarinan lukuja tänne. Muuta minulla ei olekkaan nyt kerrottavana, heippa!

perjantai 11. tammikuuta 2013

Pikkuruinen yllätys blogin lukijoille.

Eli ajattelin nyt viikonlopun kunniaksi laittaa teille bloginlukijoille, pikku yllätyksen tähän postaukseen. Ajattelin laittaa teille pienen maistiaisen kirjoittamastani tarinasta. Tarinan prologi on vähän huonosti kirjoitettu, mutta yritän muokkailla sitä, kun on aikaa. Ja kirjoitus virheitäkin voi löytyä, mutta älkää välittäkö niistä ;) Mutta laitetaanpa tähän nyt tarinan prologi ja ensinmäinen luku. Toivottavasti nautitte tarinasta.

                                                                  Salaperäiset voimat.
                                                                               Prologi.
"Se on tapahtunut... on kerrottava heille" ruskea koira ajatteli, juostessaan metsässä. Koira hyppäsi pienen puron yli ja jatkoi sitten matkaansa, mäen yli. Hetken päästä, koira saapui suuren luolan luokse ja juoksi sisälle. Ohi kulkevat koirat, väistivät tätä juoksevaa koiraa. Ruskea koira kääntyi yhdestä kohtaa oikealle ja jatkoi matkaa, sitten sen eteen tuli suuri ovi. Koira juoksi eteen päin, vaikka ovi tuli kokoajan lähemmäksi. Ennen kuin koira törmäsi oveen, ovi aukesi itse ja koira juoksi sisään, ovi sulkeutui, kun koira oli mennyt sisälle.Koira pysähtyi ja hengitti raskaasti, se nosti katseensa ja näki viisi koiraa, jotka istuivat viidellä kivestä tehdyllä valtaistuimella.
"Sinulla on meille jotain asiaa, Sandy" punainen koira nimeltä Fire sanoi ja katsoi Sandya. Sandy nyökkäsi ja vastasi "Ne ovat syntyneet, ennustus on toteutunut." Punaisen koiran oikealla puolella istuva koira Ice vastasi "Tätä on odotettu kiitos, kun kerroit meille tästä." Sandy nyökkäsi ja lähti huoneesta pois.
"Meidän on saatava pennut luoksemme, jotta voimme kertoa heille, heidän tulevaisuudestaan" Fire sanoi ja katsoi muita. "Onneksi tunnemme heidän vanhempansa, lähetti saa mennä etsimään heitä" Ice vastasi. Koira nimeltä Sunny katsoi muita ja sanoi sitten "Lähetin olisi parasta lähteä pian, pennut ja heidän vanhempansa ovat täällä turvassa. Mutta muualla pimeys voi saada, heidät käsiinsä." "Olet oikeassa, lähetti saa luvan lähteä tänään" musta koira Dark vastasi. Hiljaa muita kuunnellut harmaa koira nimeltä Windy kysyi "Eikö jonkun meistä kannattaisi lähteä lähetin mukaan?" "Ei, meidän on parempi odottaa täällä. Kaikki riippuu nyt lähetistä, me emme voi nyt muuta" Ice vastasi.
                                                              Luku:1   Parantajan apulainen
Shin nimisen koiran lauma asustelee Carametsässä, jossa he ovat saaneet elää rauhassa. Pimeys ei ole levinnyt sinne asti, mutta pian kaikki tulisi muuttumaan...
"Star herätys, eikö sinun pitäisi olla jo Kazumin luona?" musta valkoinen koira Yumi kysyi. "Mitä, en voi olla myöhässä ekana päivänä!" Star kauhistui ja nousi nopeasti ylös. "Sinun kannattaisi kirehtiä, jos haluat ehtiä ajoissa" Yumi vastasi ja katsoi Staria. Star nyökkäsi ja oli lähdössä, kunnes kysyi "Olisivatko vanhempani minusta ylpeitä, jos he olisivat täällä?" "Aivan varmasti, tunnen äitisi olihan hän siskoni, mutta menehän nyt ja nauti päivästäsi" Yumi sanoi, hymyillen. Star nyökkäsi ja juoksi pois luolasta. Yumi katsoi hetken Starin perään, kunnes hän lähti itse joelle.
Star juoksi pientä hiekkapolkua pitkin metsässä, hänellä olisi kiire päästä määrän päähänsä. Star näki luolan joka lähestyi pikku hiljaa, pian hän olisi perillä. Kun Star oli luolan edessä tuo lopetti juoksemisen ja käveli luolan sisälle. Star näki ruskean koiran edessään ja sanoi "Anteeksi, että olen myöhässä tämä ei tule toistumaan." Koira käänsi katseensa Stariin ja vastasi "Saat anteeksi, oletko valmis töihin?" Star nyökkäsi ja sanoi "Teen mitä vain, että minusta tulee seuraava lauman parantaja." Kazumi niminen koira hymyilli ja sanoi "Ota tuo kori ja mene keräämään lääkekasveja, tiedät kyllä miltä ne näyttävät." Star otti korin suuhunsa ja nyökkäsi. Star käveli kori mukanaan ulos luolasta, ja lähti etsimään lääkekasveja.
Pian Star löysi metsässässä olevan polun vierestä lääkekasveja, Star laski korin maahan ja alkoi keräämään kasveja. Kun Star oli poiminut lääkekasvit siitä kohtaa, tuo nosti koriin maasta ja oli jatkamassa matkaan, kun hän kuuli tutun äänen. Star käänsi katseensa äänen suuntaan ja näki Chikan tulevan hänen luokseen. "Hei Chika, kuinka voit?" Star kysyi ystävältään ja laski korin maahan. "Hyvin, sinä olet näköjään aloittanut jo parantajan työt" Chika vastasi, ystävälleen. "Olen, ja sinä et näköjään ole löytänyt itsellesi mitään työ tehtävää" Star vastasi, virnistäen. "Olin äsken kysymässä, jos metsästysryhmä ottaisi minut mukaansa, mutta he kieltäytyivät. Minusta on siellä muka enemmän harmia, kuin hyötyä" Chika vastasi ja katsoi maahan. "Ei mikään ihme sen jälkeen, mitä viimeksi tapahtui" Star vastasi. "Ei se minun vikani ollut, Tommy astui hännälleni" Chika sanoi nopeasti. "Tiedän kyllä, kiusasin vain. Minun pitää nyt mennä" Star vastasi ja nosti korin maasta. "Nähdäänkö sitten illalla lammella, niin saat kertoa kaiken työpäivästäsi?" Chika kysyi ja katsoi ystäväänsä. Star nyökkäsi ja lähti kävelemään, Kazumin luokse. Chika lähti juoksemaan metsä polkua pitkin, eri suuntaan, kuin Star.
Kun Star saapui takaisin Kazumin luokse, tämän kori oli täynnä lääkekasveja. "Kestipä sinulla kauan" Kazumi sanoi ja katsoi Staria. "Törmäsin Chikaan ja juttelimme vähän aikaa" Star vastasi ja laski korin maahan. Kazumi nyökkäsi ja kysyi sitten "Osaatko lukea?" Star katsoi hetken Kazumia, kunnes vastasi "En, ja kuka minua olisi muka opettanut." "Minä opetan nyt sinua, niin voit auttaa minua paremmin" Kazumi sanoi. Kazumi katsoi hetken korkealla hyllyssä olevaa kirjaa, joka alkoi yhtäkkiä liikkumaan. Kirja leijaili hiljaa Kazumin ja Starin luokse. Star katsoi lumoissaan, kun kirja tuli heidän luokseen "Kuinka sinä tuon teit?" "Helppoa, se oli magiaa. Jotkin henkilöt osaavat sitä, ja minä olen yksi heistä" Kazumi vastasi. "Voinko minäkin oppia sitä?" Star kysyi ja katsoi Kazumia. "Ehkä, ehkä et. Se riippuu ihan henkilöstä" Kazumi vastasi.
Päivä kului nopeasti ja ilta alkoi jo tehdä tuloaan. "Voit lähteä nyt" Kazumi sanoi ja katsoi Staria. "Hyvä on, milloin tulen tänne seuraavan kerran?" Star kysyi. "Voit pitää huomenna vapaata, pärjään silloin yksin" Kazumi vastasi. Star nyökkäsi ja lähti kävelemään ulos luolasta.
Jonkin ajan kuluttua Star saapui kotiluolalle, missä Yumi jo odottikin tätä. Star istui Yumin viereen, sanomatta mitään. "Miten työpäiväsi sujui?" Yumi kysyi ja katsoi Staria. "Hyvin" Star vastasi "Haittaako sinua jos käyn lammella, tapaisin Chikan sielä?" "Ei mene vain, mutta tulethan ennen yötä takaisin?" Yumi sanoi. Star nousi ylös ja vastasi "Tulen kyllä, ennen yötä takaisin" Ennen kuin Star ehti lähteä, Yumi sanoi "Kerroin johtajalle tänään  niistä sinun unistasi ja hän sanoi, että sinun pitää huomenna mennä hänen juttusilleen." "Hyvä on, mutta tiedätkö miksi?" Star kysyi ja käänsi katseensa Yumiin. "En" Yumi vastasi. Star nyökkäsi ja lähti juoksemaan lammelle päin.
Juostuaan hetken, Star saapui lammelle. Star näki Chikan lammen äärellä, ja käveli tämän luokse. "Oletko odottanut täällä kauan?" Star kysyi, ja istui Chikan viereen. "En hirveän kauan, tulin itsekkin vasta äsken" Chika vastasi ja katsoi taivaalle. Starkin katsoi taivasta, tähdet olivat tulleet jo esiin, taivas oli kirkas ja siksi tähdet näkyivät todella hyvin. Star ja Chika eivät puhuneet hetkeen mitään. He katsoivat tähtiä ja kuuntelivat, kun puiden lehdet hapisivat tuulessa. Lopulta Chika käänsi katseensa Stariin ja kysyi "Miten päiväsi sujui Kazumin luona?" "Hyvin, opin häneltä paljon asioita" Star vastasi ja hymyili. "Millaisia?" Chika kysyi. "Hän opetti minua lukemaan ja näin, kun hän käytti magiaa, se oli uskomatonta" Star vastasi ja katsoi Chikaa. "Mitä, osaako Kazumi magiaa?" Chika kysyi yllättyneenä ja katsoi Staria. Star nyökkäsi ja nousi ylös "Minun pitää mennä, Yumi varmaan odottelee minua jo kotiin." Chika nousi myös ylös ja kysyi "Nähdäänkö sitten taas huomenna?" "Tietysti, mutta minä käyn huomenna johtajan luona, nähdään sen jälkeen" Star vastasi hymyillen. "Selvä" Chika nyökkäsi ja hymyili myös. Star ja Chika lähtivät juoksemaan eri suuntiin.

torstai 10. tammikuuta 2013

Hei

Tänää menny päivä suht hyvin, paremmin, kun eilinen. Koulussa oli aika tylsä päivä, huomenna ei ole ainakaan äikäntunnit tylsiä, kun kamut tulee taas meiän äikäntunnille, ihanaa<3 Oon täs kotona tehny läksyt, kuunnellut musiikkia ja katellu netistä amigurumi ohjeita. Eilen sain kaverilta tilaustyönä amigurumin, saan ite päättää minkä teen. Teen sit kaverille kissan, kun hän halusi pienen, jonka voi laittaa laukkuun. Ja tänää sain sitten toiselta kaverilta myös tilauksena amigurumi sydämmen. Sydän ohjeita netistä kateltu on ja löysin aika helpon mitä kokeilen sitten. Mukavaa, kun multa pyydellään tommosia, niitä on mukava tehdä :) Viikonloppu taitaa sitten mennä niitä tehdessä, ellen tänää innostu kovasti ja saan toisen tehtyä. Eilinen ilta meni mukavasti, kun luin niitä mun uusia japaninkielisiä mangoja. Mangat on kyllä niin parhautta<3 Pitäis tässä, joku päivä käydä kaupasta ostamassa Weedin 15 osa. Mutta ei nyt muuta minä jatkan näitä minun "mieleenkiintoisisa" juttujani. Mukavaa päivän jatkoa teille :) Heippa!

keskiviikko 9. tammikuuta 2013

Ei niin paras päivä

Joo tämä päivä ei mennyt sit ihan hyvin. Aamul ois tehny mieli jäädä vaa kotiin nukkumaan, koska tiesin, että enkussa on paritöitä. Mutta meninmpä sitten kouluun, ihanaa, kun koko koulumatkan sato lunta. Maantiedon tunnilla oli toosi tylsää, ope puhuu 20min itekseen ja luokka melkein nukkuu. Kuvis tunnit meni jotenkin, en jaksaan keskittyy yhtää yhen työn tekoon. Ja sitten vikaksi englannin tunti, alku tunti  meni hyvin, mutta sitten alko parityöt. Oishan ne parityöt kivoja, jos osais sitä englantii, mutta en osaa... No selvisin, kuitenkin hengissä kotiin, mikä oli hyvä. Koska postilaatikossa odotti Urumin paketti, tai oikeestaan kaksi isoa kirjekuorta.
Kirjekuorien sisällöksi paljastui Weedin ykkösjulkaisun 16, 24 ja 27 osat. Sukellus pinssi. Ja Orion mangan osa 20, obin kera. Voin sanoa, että nuo piristivät tätä ankeaa päivää todella hyvin. Tarkempi esittely näistä gingalle omistetussa blogissa.
Laitetaanpa nyt kuva myös Andysta, joka esiintyy Orionissa. Ja nyt tiedoksi niille, jotka eivät tiedä niin Andy on suomessa syntynyt Johnin veljenpoika<3 Kiitos Takahashi, kun laitoit Orioniin suomalaisen koiran!
Laitetaanpa nyt kuva Chocosta, kasvanut se on viime kuvasta.
Ja lopuksi laulu jota kuunneltiin enkun tunnilla.



maanantai 7. tammikuuta 2013

Kuulumiset.

Joo eli, en oo vähään aikaan kirjoitellut tänne. Ei ole oikeen tapahtunut mitään mistä olisi voinut kirjoitella. Tai tulihan sitä käytyä, kaverin kanssa lauantaina laskettelemassa. Ensinmäistä kertaa tänä talvena ja oli todella hauskaa, kuten aina :) Ja kävinhän minä perjantaina Veturissa, yhdet korvikset ostin, ei nyt ole kuvia niistä. Ja samalla käytiin Faunattaressa ostamassa Chocolle harjasetti, vihdoinkin pääsee harjaamaan sitä. Tulihan sitä ostettua Chocolle sitten myös uusi ruokakuppi, herkku jäätelö ja lentävä lautanen. Okei se ei ole oikea lentävä lautanen vaan sellainen missä juostaan. Sain myös myöhäisen joululahjan sisältö oli kyllä Chocolle, sieltä tuli juoksupyörä tai oikealta nimeltä hyrrä, vessa ja ruokapussi.  Muuta erikoista, ei oikein ole tapahtunutkaan. Tänään piti olla koulua puoli neljään, mutta päästiikin jo kahdelta, valinnaisliikunta jäi pois. Ei se minua haittaa, mukavaa päästä aikaisemmin :) Tänään olisi illalla sitten luvassa rahan tuhlausta, tilaan Urumista itselleni japaninkielistä mangaa ja muuta mukavaa. Sitten ne ovat varmaan keskiviikkona täällä, keskiviikko ilta menee sitten niitä lukiessa :)

tiistai 1. tammikuuta 2013

Raketti kuvia

Eilen oli kyllä mahtava päivä, ilta ja yö. Tuli vietettyä uusivuosi, aivan mahtavien henkilöiden kanssa. Tuli valvottua sitten 03:00 ja huomenna olisi sitten koulua, oisi voinut mennä vähän aikaisemmin nukkumaan. No heräsin kuitenkin 11:00, joten illalla sitten aikaisin nukkumaan. Kuviakin tuli jonkun verran otettua, kuvat eivät kyllä onnistuneet hyvin, mutta jos laittaisin nyt pari kuvaa.
Siinä taisi nyt olla ne onnistuneimmat harmi, kun noissa ei näy selvästi nuo värit. Vaikka otinkin ne kameran ilotulitus ohjelmalla, no ei voi mitään. Toivottavasti tämä tuleva vuosi menisi hyvin, 2013 epäonnen vuosi. No jos ei sentään :)