keskiviikko 20. maaliskuuta 2013

Vaikea keksiä otsikkoa ;)

Koulussa mennyt nämä kaksipäivää hyvin, mitään erikoista ei ole taaskaan tapahtunut. Paikat aika kipeinä eilisestä liikkatunnista, oli sen verran rankkaa :D Tehtiin kuntopiiriä, ja ensi kerralla olisi sukkulajuoksutesti. Uus jakso on alkanut kyllä hyvin, vaikka enään ei olekkaan niitä yhdentoista aamuja. Tänään meillä piti olla koulua puolineljään, mutta päästiin jo kolmelta. Lukkarii tehtii semmonen muutos, että meiän fysiikan kaksoistunnista, otettii toinen tunti pois ja se siirrettii perjantaille. Perjantaina pääsen sitten vasta kolmelta, olisin halunnu päästä kahdelta, mutta ei ainakaan ole nyt puolineljänpäiviä, enää kasilla yhtään. Eilinen ilta meni kirjoittaessa äikäntarinaa, kirjoitin sitä kakstuntia, toivottavasti tulisi nyt hyvä numero. Ensi viikon keskiviikkona alkaisivat sitten äikänesitelmät, en yhtään tiedä mistä tekisin sen. Onneksi olen itse vasta viimeisellä kerralla esitelmävuorossa, on siitä hyötyä olla välillä vika aakkosjärjestyksessä ;) Esitelmä vasta 14.4, onneksi on aikaa keksiä mistä sen pitäisi. Ajattelin pitää esitelmän Nälkäpelistä, kun olen jo kaksi ekaa kirjaa lukenut ja varmasti siihen mennessä kolmannenkin. Mutta en tiedä veisinkö sitten kirjan kouluun ja lukisin siitä pienenpätkän ja kertoisin jotain juonesta. Tai sitten pidän esitelmän Japanista, no sen näkee sitten lähempänä esitelmää. Tänään oli koulussa kyllä todella ihanat kuvistunnit, kiitos eräiden henkilöiden :) Mutta ei nyt muuta, taidan sammuttaa tämän koneen ja mennä syömään, heips.

sunnuntai 17. maaliskuuta 2013

Hei taas.

Hei pitkästä aikaa, jäänyt vähän tämä kirjoittelu tänne. Oon huomannu, että alussa kirjottelin tänne useammin, mutta yritän kirjotella tänne pari kertaa viikossa. Elämä on tässä välissä mullistunut aika lailla, mikään ei ole enää ennallaan. Oon menettänyt, yhen tärkeimmistä ihmisistä elämässäni. Tämä suru ja ikävä ovat niin kovia, että kirjoittelu ei ole onnistunut. Perjantaina en ollut edes koulussa, mutta huomenna menen jos pystyn. Pitäisi läksyt tehdä, mutta en pysty keskittymään, jospa kohta yrittäis uudelleen. Torstaina saatiin koulussa kuulla kemiankokeiden numerot, sain 7+. Vika kemiankoe, toivottavast kuiteski pysyis kemiannumero kasina. No sen saa nähdä sitten keväällä. Muuten koulussa mennyt ihan normaalisti. Huomenna vaihtuisi lukkari ja nyt se pitää itse ottaa netistä, pitäis varmaa tehä se tänää illalla. Oikeastaan muuta tässä ei nyt taidakkaan olla.
 Tätä laulua on tullut nyt kuunneltua jonkun verran, ihanat sanat.

tiistai 12. maaliskuuta 2013

Nyt se on sitten ohi

Tänään oli vihdoinkin kuvauskurssin vikat tunnit, ei enää tiistaina puoli neljän päiviä. Vaikkakin kurssilla oli todella hauskaa, kaikki loppuu aikanaan. Muistan vieläkin, kun tuo kurssi alkoi, ensiksi sielä ei ollut mukavaa, mutta kyllä se muuttui mukavaksi. Ne kaikki elokuvat mitkä teimme, niiden kuvauksista on todella ihania muistoja. Tänään noilla vikoilla tunneilla saimme kahvia ja keksejä, ja oli myös todella hauskaa ;)

Tänään meni päivä muutenkin ihan kivasti. Unohdin vain monot kotiin niin en voinut hiihtää, koululla vasta tajusin, että monot on kotona. No jouduin sitten lenkille, ainakin se oli mukavampaa, kuin hiihto :D Vaikka siellä lenkillä oli tarkoitus juosta, niin minä vain kävelin. Ehdin kuitenkin sen lenkin menemään. Äikässä alettiin kirjoittamaan tarinaa, joko fantasiasta tai scifistä. No minä päätin sitten kirjoittaa tarinaa fantasia maailmasta, joka kehiteltiin kavereiden kanssa aiemmilla äikäntunneilla. Sain vaivaiset 10 riviä kirjoitettua, no perjantaina lisää sitten.

Ajattelin, että voisin joku päivä kirjoittaa tänne kirja-arvostelun. Kunhan saisin sen aikaiseksi, inspiraatio hukassa. No eiköhän se joku päivä tule tänne. Muuta tässä ei nyt sitten olekkaan, heips.

keskiviikko 6. maaliskuuta 2013

Heips!

Heipä taas. Mitään erikoista ei taaskaan ole tapahtunut, joten kerron ihan perusasioita. Eilen koulussa oli ensinmäinen hiihto kerta, ja en todellakaan pidä koulun hiihdosta. Olen siinä surkea, mutta olihan sielä ihan kivaa. Ei tarvinnut, kuin raahat sukset koulun lähellä olevalle pellolle, eikä pururadalle. Tuli kaatuiltua monta kertaa, en pysynyt laskuissa kuinka monta kertaa kaatusin. Muuten koulussa meni eilen hyvin. Tehdään fysiikassa ryhmätöitä, niiden pitää liittyä avaruuteen. Kaikki meiän luokan tytöt ollaa samas ryhmäs, aiheena planeetat. Huomenna pitäis jatkaa niitä töitä, onneks ne tehää koneella, eikä käsin. Ja tiedon saa etsiä netistä. Kuvauskursillakin meni hyvin, normaaliin tapaan puhuttiin ja tehtiin kaikkea mukavaa. Kuvattiin yhteen työhön kuvia, ne kuvat oli kyl hauska ottaa ;) Aatella, että enään yksi kerta kuvauskurssia sitten se on lopullisesti ohi. Eilen menikin ilta sitten lukiessa sitä Nälkäpelikirjaa, se on niin ihan. Tänään koulussa oli ihan perus päivä. Kuvistunnit oli parhaita, kuten aina keskiviikkoisin :) Enkuntuntikin meni ihan siedettävästi, en ainakaan joutunut puhumaan koko luokan kuullen. Parityötki onnistu ihan hyvin, samoin suomentaminen. Kotona olen tehnyt läksyt ja vähän kaikkea. Salkkareiden jälkeen olisi tarkoitus mennä lukemaan Nälkäpeliä. Mutta ei nyt muuta, heips!

maanantai 4. maaliskuuta 2013

Ihana päivä ;)

Taas on palattu koulunpenkille, meni ihan mukavasti eka päivä. Näki taas ystäviä, joita ei lomalla tullut nähtyä :) Ja koulukin loppui jo kahdelta, valinnaisliikasta vapautus, ihanaa. Onhan se mukavampi päästä kahdelta, kuin puoli neljältä, mutta enää ensi kerralla vapautus sitten se jatkuu taas. Mutta on valinnaisliikka mukavaa, mielummin sen otin valinnaiseksi, kuin kotitalouden. Meillä on myös tämän viikon matikassa ja fysiikassa sijainen, ja se sama sijainen opetti ala-asteella mulle vuoden englantia. Silloinkin inhosin enkkua, mutta ei siinä opettajassa mitään vikaaa ole. Huumorintajuinen ainakin on ;) Nauroi meidän kanssa tänään matikantunnilla, ja auttoi meitä laskimien kanssa. Voi olla, että näistä matikan ja fysiikantunneista tulee parhaimpia :) Saatiin myös vihdoinkin enkunkokeet, kolmeviikkoahan siihen meni. 6- tuli, aika perus numero minulle. Muutenkin koulussa meni ihan hyvin. Kun tulin kotiin söin ja sitten lähdettiin äiskän kanssa Veturiin. Kierettiin neljä kauppaa etsien mulle uusia suksia, edelliset on pienet. Ja lopultahan ne sitten löytyi onneksi. Koulussa alkaa hiihdot, joten oli ihan pakko hankinta nuo sukset. Ja tulihan sitä myös kirjakaupassa käytyä, ostin todella paksun kirjan :D Nälkäpeli kirjan, mikä sisältää nuo kaikki kolme nälkäpeli kirjaa. Maksoi sen 30e onneksi olin säästänyt joululahja rahoja, ihme, että olen ollut näin säästeliäs. Ja sen jälkeen käytiin Sub Wayssä, ostamassa patongit, oli muuten todella hyvää. Ja sen jälkeen äiskän työpaikalle odottamaan, että veli pääsee töistä, tulin sen kyydillä kotiin, kun äiti jäi töihin. Siinä, kun odottelin veljeä join semmoisen Chocokahvin, ihan nimen takia oli pakko maistaa ;) Ja oli tosi hyvää, kannattaa maistaa, jos on mahdollisuus. Lopulta pääsin kotiin ja katsoin salkkarit, sen jälkeen tulinkin koneelle. Ja kohta voisi mennä lukemaan tuota kirjaa. Mutta ei nyt muuta, heips!

sunnuntai 3. maaliskuuta 2013

Vastauspostaus.

Vihdoinkin sain tämän tehtyä, anteeksi, kun kesti.  Merkitsen kysymyksen K:lla ja vastauksen V:llä. Joten aletaanpa nyt laittelemaan niitä vastauksia tulemaan :)

K: Mikä on sun lempi elokuva? V: Todella vaikea, niitä on niin monta. Sanotaan vaikka Eragon.
K: Unelma koti? V: Omakotitalo, jossain rauhallisessa paikassa.
K: Unelma poikaystävä? V: Sellainen joka jaksaa kuunnella, ymmärtää, hyväksyy kaikki omana itsenään...
K: Unelma auto? V: Autoja en kyllä kunnolla tunne, mutta avoauto olisi kesällä kiva :)
K: Unelma hiukset? V: Tumman ruskeat joissa eri värisiä raitoja. (tämän piti lomalla toteutua, mutta ei toteutunutkaan)
K: Kuka on siun parasystävä? V: Niitä on niin monta ei voi valita, jokainen on yhtä tärkeä ;)
K: Minkä lainen on hyvä ystävä? V: Sellainen joka jakaa ilot ja surut, ei tuomitse toista, jaksaa kuunnella, auttaa ja ymmärtää toisia ihmisiä.
K: Mitä haluut tulevaisuudelt? V: Saada hyvän työn, oman asunnon ja pitää ystäviin yhteyttä.
K: Mikä on ruoka johon et enää ikinä koskis pitkäl tikullakaan? V: Pinaattikeitto.
K: Ketä kaipaat? V: Todella monia henkilöitä, joita en ole nähnyt pitkään aikaan.
K: Lempi eläin? V: Jos on yksi valittava niin koira.
K: Paras vuodenaika? V: Kesä, silloin on lämmintä eikä koulua :)
K: Lempi väri? V: Näitäkin on niin monta, varmaankin musta.
K: Harrastukset? V: Ei varsinaista harrastusta, jos piirtäminen ja tarinoiden kirjoittaminen lasketaan, niin ne sitten.
K: Kuinka monta tuntii päiväs oot koneel? V: Riippuu ihan päivästä välillä en yhtään, ja jos olen niin n. 2h-4h. Eli aivan liikaa :D
K: Mikä on paras sipsi? V: South Creme & Onion.
K: Mikä on sun peruspäivä? V: Arkena koulussa oleminen ja vähän kaikkea, viikonloppuna sitä sun tätä.
K: Sokee vai kuuro? V: Mielummin kuuro.
K: Kuinka pitkä oot? V: Jotain 153cm.
K: Lukioon vai amikseen? V: Amikseen.
K: Lempiruoka? V: Makaronilaatikko.
K: Lempikarkki? V: Ei varsinaista suosikkia, kaikki menee.
K: Unelmiesi ammatti? V: Taide graaffikko.
K: Suurin toive? V: Matka Japaniin, ystävän kanssa.

perjantai 1. maaliskuuta 2013

Kipeenä...

Sori, mun piti eilen laittaa niist mun ostoksista kuvia ja tehä se vastauspostaus. Mutta en voinu, koska tulin kipeeks. Luulin jo, että en sais sitä norovirusta, mutta saimpa sittenkin. Eilen tuli päivällä yhtäkkiä ihan hirvee olo. Ei tullut viime yönä kunnolla edes nukuttua, kun heräs tunnin välein. Eilen en pystyny syömää mitää, enkä juomaa, kun kaikki tuli heti ylös. Mutta yöllä pystyin jo juomaan vettä, ja tänää oon jopa pystyny syömään. Mukavasti menevät nyt sitten hiihtoloman viimeiset päivät. Mutta yritän nyt viikonlopun aikana tehdä sen vastauspostauksen ja laittamaan uusia kuvia tänne. Muuta tässä ei nyt sitten olekkaan kerrottavana, jatkan tätä lepäämistä ja yritän parantua nopeesti.