keskiviikko 29. toukokuuta 2013

Pikku postaus.

Tänään oli koulussa tuo liikuntapäivä, tultiin kouluun yhdeksäksi. Aluksi oli pari normi tuntia, sitten ruokailu ja sen jälkeen kentälle katsomaan pesistä. Aluksi pelasivat kasit ja ysit, ja ysithän sen voittivat. Ja sitten pelasivat ysit ja opettajat, voittajasta en ole ihan varma, ehkä opettajat? Huomaa, että itse en niin peliä seurannut :)

Huomenna koulu alkaa myös ysiltä, kun meillä on toritapahtuma, joka pidetään varmaankin koulunpihalla. Sitten on jotain muuta ja kahelta päästään kotiin.

 Jaksoin vihdoinkin muokata blogin ulkoasua, mitäs mieltä olette? Itse ainakin pidän tästä, mutta voi olla, että kesällä muokkaan taas tätä.

maanantai 27. toukokuuta 2013

Ostoksia.

Juu elikkäs tuli eilen käytyä kaupoilla, sen jälkeen, kun oltiin käyty katsomassa siskontytön balettiesitys :) Laitan joistakin ostoksista kuvia.
Tuli ostettua aurinkolasit. Ihastuin tohon väriin, vaikka siellä oli pinkitkin niin päädyin noihin.
Ekaa kertaa katoin noita kaupasta ja heti tärppäsi ;) Omalla nimellä varustettu cokispullo, tota ei viitsi heittää pois.
Tuli ostettua myös irtokarkkeja vähän, kun halvalla sai.

Ostin myös vaaleanvihreän ja harmaan topin, mutta kuvia ei nyt ole. Ne topit oli tosi halpoja. Muuta en sitten ostanutkaan.Illemmalla tuli myös käytyä ulkoilemassa kavereiden kanssa. Mukavaa oli kuten aina :D

Olen tässä yhtenä iltana vähän askarrellut, joten voisi vaikka laittaa kuvan siitä mitä olen tehnyt.
PIKACHU<333 Innostuin yhtenä iltana vain tekemään tuollaiset, kun katsoin laatikossa olevia pokemonkortteja. Noita kortteja tuli pienempänä keräiltyä, on niitä ihan kiva pino kertynyt.

Ihanaa enään viikko koulua ja sitten KESÄLOMA!<3 Lauantaina pitäisi hakea todistus, toivottavasti numerot eivät ole laskeneet. Tällä viikolla on enään huomenna kunnon koulupäivä, koska keskiviikkona on liikuntapäivä, torstaina toritapahtuma ja perjantaina kevätkirkko. Saatiin tänään myös bilsankokeet sain 8½, tuohon on hyvä lopettaa 8.luokan kokeet. Mutta eipäs nyt muuta, hei.

keskiviikko 22. toukokuuta 2013

Heips :)

Taas on mennyt viikko etten ole kirjoittanut, vaikka sunnuntaina olisikin voinut. Koska kävin kavereiden kanssa elokuvissa, ja muutenkin pyörimässä kaikkialla. Käytiin katsomassa 21 tapaa pilata avioliitto, saatiin vaan päähänpisto mennä katsomaan se :D

 Muuten ei olekkaan mitään hirveän erikoista. Koulussa oli maanantaina vika historiankoe ja sain siitä 6½. Matikankoekkin oli jo viime viikolla ja siitä tuli 6, ja perjantaina olleesta fysiikankokeesta tuli 7-. Meillä olisi vika koe perjantaina, onneksi se on biologiasta, se on nimittäin aika helppo aine. Koulussa meiltä on nyt kerätty kirjoja pois, koska ei niitä enään tarvita. Tänään matikan/fysiikan opettaja kysy meiän luokalt, että mitä halutaa tehä perjantaina sen kolmeltunnilla. No yksi pojista sitten keksi idean, että mennään pelaamaan pesäpalloa. Opettajakin innostu ideasta joten mennään sitten kolmeksitunniksi pelaamaan pesistä, itse en ideasta kyllä niinkään pitänyt, mutta kyllä se oppitunnin voittaa. Mutta jos silloin sataa nii pelataan sitten trivial pursuittia tai katsotaan elokuvaa.

Muuta en nyt keksi tähän kertoa, mutta kirjoittelen tänne taas pian.

keskiviikko 15. toukokuuta 2013

Kuvia

Kuten otsikko kertoo tässä postauksessa on jonkin verran kuvia. Aluksi minun piti tehdä tämä postaus jo viikonloppuna, mutta ei oikein ollut aikaa niin teen sen vasta nyt. Perjantaina oli siis synttärini 15vuotta tuli täyteen. Lähdettiin perjantaina sitten Helsinkiin sukulaisten luokse, koska haettiin mummi, ukki, siskontyttö ja tätini lentokentältä lauantaina. He olivat Turkissa viikon. Minuakin pyydettiin mukaan, mutta päätin kuitenkin kieltäytyä, koska koulussa on kokeita.

Perjantaina käytiin haudalla ja ostettiin sinne kaksi ruusukimppua.
 Tuo kuva tuli otettua perjantai iltana huvin vuoksi. Ei ollut oikeen muuta tekemistä.

Lauantai aamuna alettiin sitten tekemään ruokaa, ennenkuin lähdettiin lentokentälle. Autoin ruoan teossa, niin sain siten taksvärkki homman hoidettua.
Oma tekemä salaatti, oli kyllä hyvää, vaikka itse sanonkin.

Lauantaina oli sen verran hyvä ilma, että menin siskontytön kanssa kuvailemaan ulos.

Sitten sunnuntaina aamulla käytiin uudestaan haudalla. Ja, kun kävin hakemassa kukille vettä niin tuli siinä samalla kuvattua yksi kuva.

Ja sain Turkista kengät tuliaiseksi/synttärilahjaksi.

Tähän postaukseen ei ole nyt muuta, ainakin kuvia oli tällä kertaa paljon :D

torstai 9. toukokuuta 2013

Tykkimäen avajaiset.

Heips! Tänää tuli mentyä kaverin kanssa Tykkimäen avajaisiin, oli todella hauskaa :D Päivään kuului sekoilua, puussa kiipeilyä, sateessa kastuminen ja tietysti syömistä. Päivä oli ihanan lämmin  vaikka lopussa satoikin.

Jos ihmettelette mitä tuo puussa kiipeily tarkoittaa, niin minäpä kerron. Tykkimäkeen oli nyt tullut semmoinen Atreenaalin seikkailu puisto, siellä mentiin valjaiden kanssa puusta puuhun. Olihan se ihan kivaa, kaveri sai kyllä raahata mut sinne :DD Selvittiin onnneksi ehjin nahoin, vaikka meinasin tippuu yhelt vaijerilt, kiitos pikkulasten jotka heilutti sitä... Oli myös aika pelottavaa, kun ne puut heilu tuulessa, hyvä ettei kaatunu. Mutta, kun alas päästiin kaverilla ja mulla oli sama ajatus, nyt syömään.

Laitteisakin käytiin, niihin ei vaan ikinä kyllästy. Trombissa käytiin monta kertaa, tietystä syystä ;) Vaikka päiväksi oli luvattu sadetta niin aurinko vaa paisto ja oli lämmintä. Lopuksi kyllä, kun mentiin vikaa laitteeseen, alko sataa kaatamalla, joten kastuttiin sitten lopulta. Hieno lopetus päivälle. Puoli kahdeksan äiskä tuli hakee minua, joten koko päivähän sielä meni.

Sain myös kaverilta maailman ihanimman synttärikortin.<333333


Nyt en kyllä tajua, blogger ei anna mun ladata kuvia. Tai ei oo nyt pitkään aikaan. Jouduin lataa Picasa ohjelman, mikä on onneksi ilmainen, nii sen kautta pystyn nyt lataa noita. No onneksi pystyn edes jotenkin lataa maan noita kuvia.

Ja huomenna koulusta vapaata, taksvärkkipäivä, osui juuri sopivasti synttäri päiväksi. Saa ainakin nukkua pitkään, ihanaa. Mutta eipäs tässä nyt muuta ole, heido.

lauantai 4. toukokuuta 2013

Mukava päivä!

Tänää ollu todella kiva päivä, tuli vähän ulkoiltua. Kaverinkaa lähettii kuuden maissa kahville, ku se tuli mopolla hakemaan. Sen jälkeen käytiin kaupassa ja ala-asteella. Ja sitten lopuksi leiksalle keinumaan :D Tuli juteltua kaikkea maan ja taivaan väliltä. Juteltiin myös torstain tykkimäen avajaisist. Ja yritettii saada tyyppeihin yhteyttä, mutta kukaan ei vastannut, nii oltiin sitten kahdestaan. Mutta ei kyllä enää jännittänyt yhtään mopon kyydissä, luotan nimittäin kuskiin ;)

Eilen tuli kaupassa käydessä ostettua elokuva, Hobitti. Oli pakko ostaa, että tuon näkee ja maksoi vain 15e. Eilen tuli myös katsottua jääkiekkoa, ihanaa Suomi voitti. Vaikka en yleensä jääkiekkoa televisiosta katso niin nyt tuli vain katsottua.

Nyt ei ole tullut oikestaan mitään kuvailtua, niin ei ole kuvia joita laittaa tähän. Mutta kirjoittelen tänne taas, heippa.

keskiviikko 1. toukokuuta 2013

Vapun viettoa.

Tuli eilen väkerrettyä tuo kuva piirtopöydällä.

Eilen meillä oli koulussa Vappujuhla, päästiin tuntia aikaisemmin kotiin. Ja eilen kaupassa käydessä ostin itselleni Vapun kunniaksi luettavaa.

Kuva ei ole itse ottamani, koska blogger ei suostunut lataamaan sitä. Ostin siis Etsiväkoira Sherdockin ensinmäisen osan. Ensinmäinen osa oli jopa tarjouksessa 4e, normaali hinta noilla on 6.20e. Luin tuon ja voin sano, että tulen keräämään loputkin osat sitä mukaan, kun ne suomennetaan. Ihastuin tuon mangan kanteen. Hahmotkin ovat tässä loistavia (en ole koskaan kuullut, että koira voi puhua ihmisen kanssa pippu suussa :D) Oli hieno idea, että Sherlock Holmes on syntynyt uudestaan koiran muodossa. Mangan takakannessa lukee tälläinen teksti. Takeru pelastaa koiratarhasta pennun, joka saa nimekseen Sherdock. Sherlock Holmesiin viittaava nimi osoittautuu pian osuvaksi, sillä pennulla on uskomaton vainu rikosten ratkomisen suhteen... Eikä siinä kaikki! Pian Takeru huomaa joutuneensa Watsoniksi Watsonin paikalle...

Olisipa jo 9.5 silloin on Tykkimäen avajaiset ja olen sinne menossa kaverin kanssa :) Vaikka Tykkimäki onkin jo nähty paikka on siellä aina yhtä hauskaa kavereiden kanssa. Ja 10.5 olisi sitten miun synttärit, ja silloinkin on koulusta vapaata, koska taksvärkkipäivä. Ihanaa saa nukkua pitkään ja tulee vihdoinkin se 15 vuotta täyteen.