sunnuntai 30. kesäkuuta 2013

Viikonlopun kuulumiset.

Viikonloppu menikin kotona olessa, kun ei Helsinkiin menty. Tai olisihan äiskä voinut mennä, mutta ei tahtonut jättää minuu yksin Chocon kanssa. Muuten oltais varmaankin menty, mutta huomattii torstaina, että Choco kärsi vähän kuumuudesta, yhtäkkiä kuului vaan "kops" ja tyttö oli häkissä selällään. Siinä sitten tuli pieni paniikki, että mitä nyt tapahtu? No onneksi tyttö tuosta virkosi, kun tarjosin herkun, jota olin vedessä kastanut. Luulen, että Choco sai tuolloin lievän lämpöhalvauksen, kun ainaki viittaa niihin oireisiin. Mutta perjantaina ostettiin kaupasta kurkkua ja sitä on nyt sille annettu pieniä paloja, joka päivä.

Kaksi yötä enään niin alkaa rippileiri, tässä olen viikonlopun aikana jo alkanut hieman pakkailemaan tavaroita. Huomenna sitten kaikki loput tavarat. Aluksi mietin, että ottaisin leirille kirjan mukaan, mutta luovuin ajatuksesta, koska ei sielä ehtisi lukea. Varmaan se vapaa-aika mitä siellä on, vietetään kavereiden kanssa jollakin muulla tavalla. Hirvittää vain ne aikaiset heräämiset siellä, kun nyt lomalla on tottunut valvomaan ja nukkumaan sitten pidempään. No eiköhän siihen aikaiseen heräämiseen totu, parissa päivässä. Bussi hakee seurakuntatalolta maanantai aamuna kello 10:10, mutta enköhän mene sinne jo vähän aikaisemmin, jotta en vain myöhästy.

Voi olla, että en kirjoittele tänne enään huomenna, eli seuraava postaus tulee varmaankin leirin jälkeen. Otan leirille kameran mukaan, joten sieltä tulee sitten paljon kuvia ;) Mutta eipä nyt muuta, heips.

maanantai 24. kesäkuuta 2013

Hevostelua ja aavejahti.

Eli tänään meni ystävän kanssa tallille, oli todella hauskaa, kuten ennenkin ;) Kuvia tuli oteltua todella monta, ja osa niistä pääseekin tänne. Tallin jälkeen mentiin aavejahtiin, kieltämättä oli jännittävää, mutta nyt kuvia tallilta. Sen jälkeen selitän tuon aavejahdin paremmin.

Veeti on vain niin ihana, pakko sanoa <3

En malta odottaa, että pääsee taas tuonne kuvailemaan. On ne hevoset vaan niin ihania otuksia.

Löydettiin myös tuollainen, arvaako moni mikä se on?

Ja lopuksi otin tallin pihassa kukasta kuvan, mutta nyt siirrytään aavejahdin kuviin.

Ensiksi mentiin tuollaiseen paikkaan, tunnistaako kovin moni kyseisen paikan? Paikka on siis Wreden hautausmaa, aika hieno paikka täytyy myöntää. Käytiin siis tulla kiertämässä kappelia ja koputtamassa oveen, mutta ei kyllä nähty aavetta. Paitsi kuultiin kyllä askelia, kun enemmän kuvia oteltiin. Pitäisi varmaan mennä joskus keskiyöllä kokeilemaan, mutta en tiedä viittiikö. Nyt enemmän kuvia tuolta.

Mathilda Wreden hauta.

Kyltti jossa kerrottiin kyseisestä paikasta, mutta suurimmaksi osaksi tuossa puhuttiin jotain männyistä. En jaksanut oikein tarkasti lukea tuota, koska männyt eivät paljon kiinosta.

 Sitten siirryttiinkin toiseen paikkaan, sinnekkin etsimään aavetta. Taisi muuten olla tuo samainen mummo, jos oikein ymmärsin.
Rantaan oli ilmestynyt puinen risti, ei sitä kyllä ennen ole ollut. Kun olen pienempänä tuolla käynyt.

Ei näy ketään ikkunoissa, olisi ollut kyllä hauskaa nähdä jokin aave. Mutta minun tuurillani sillä olisi ollut hiukset auki ja samoin raamattukin auki, ja sehän tietää huonoa onnea. Hyvää onnea tulee jos näkee sen hiukset nutturalla ja raamattu kiinni.

Vai onko joku sittenkin sillä puun takana piillossa? Itse aluksi vähän pelästyin, mutta onneksi seon vain osa tuota puuta.

Vielä viimeinen kuva ennen lähtöä. Matkalla autolle kuultiin vielä ääniä pusikosta, mutta eihän siellä mitään ollut.

Oli kyllä kieltämättä hauskaa ja jännittävää. Päivästä tuli kyllä yksi loman parhaista varmasti :D Mutta nyt lopettelen tämän postauksen tähän, heips.

sunnuntai 23. kesäkuuta 2013

Mökkikuvia.

Ajattelin lisäillä nyt niitä mökkikuvia, kun en mökillä olessa ehtinyt. Mökillä oli kivaa, kuten aina. Tänään lähdettiin mökiltä aamulla ajelemaan kotiin päin ja matkaan meni n. 3h. Mutta nyt niitä kuvia.

Mökin lähellä on talli, joten nappasin kahdesta sen asukista kuvat, kun ajettiin ohi.

Hämähäkinseitit osuivat silmään, joten kuvasin nekin.

Yksi lempipaikoistani, istuskelin tuolla lukemassa ja piirtelemässä.

Tuo sudenkorento oli tuossa todella kauan, niin ehdi napata siitä kuvan. Omasta mielestäni yksi parhaimmista kuvista minkä olen ottanut.

Tuolla käytiin kalassa, vaikkakin vain laiturilla, koska oli niin tuulista. Nuo kuvat otin myöhään illalla, eikä silloin enään viitsinyt veneellä lähteä kalaan.

Käytiin myös kokkoa katsomassa, vaikka meinattiin lähteä ennenkuin kokko sytytettiin, koska kokko sytytettiin tuntia myöhemmin, kuin piti. Mutta odoteltiin sitten ja sain kuvan siitäkin.

Kaikin puolin, oli mukavaa viettää juhannus mökillä. Ainoa haittapuoli olivat paarmat ja hyttyset, yksi paarma jopa päätti purra sormeen, joten sormi pikkasen turposi. Mutta nuo kuvat olivat nyt siinä, eikä muuta oikeastaan ole sanottavana. Heippa.


keskiviikko 19. kesäkuuta 2013

Kirjoja ja muuta mukavaa.

Jäänyt taas tämä kirjoittelu, mutta eipä mittän erikoista ole tapahtunut. Särkänniemi päivä meni hyvin, hauskaa oli tietysti. Nyt on käyty jopa niissä hurjemmissa laitteissa, mihin en pienempänä päässyt. Suurimman osan lomasta olen nyt vietelly Helsingissä, mutta nyt olen kotona. Helsingissä olessa tuli käytyä kirpputorilla ja löysin aika kivasti lukemista ;)


Neljä Potteria ja maksoivat vain yhteensä 10e, aika halpaa. Ennenstään hyllystä löytyi noita jo kolme, mutta nyt onkin kaikki seitsemän koossa :) Ei siihen mennyt, kuin vuosi, että sain nuo kirppareilta kokoon. Ja aika halvalla sainkin kaikki, mitä nyt laskin niin kaikki maksoivat minulle yhteensä 22e. Suurinpiirtein saman hintainen, kuin yksi tuollainen kaupassa. Yksi noista onkin jo luettu ja nytten luen Liekehtivää Pikaria, joka on myöskin varmaan viikonlopun aikana luettu.

Sain napattua tuollaisen kuvan kaverin pihassa.

Tuollaiset kynnet tuli tehtyä muutama päivä sitten.

Enää 13 yötä niin alkaa rippileiri, jännittää, vaikka hyvinhän se menee. Toivottavasti saadaan kavereiden kanssa sama huone. Mekkokin tuli jo löydettyä juhliin, vielä pitäisi päättää mitkä kengät laitan. Mekosta ei nyt valitettavasti ole kuvaa, mutta katsotaan, jos laitan joku päivä kuvan siitä.

Huomenna olisi tarkoitus lähteä mökille, juhannusta viettämään. Ihanaa pääse kalastamaan ja syömään ahvenia <33 Kuvia sieltä tulee varmasti, tänään pitäisi vielä pakata, koska aamulla aikainen lähtö. Mutta ei nyt muuta, laittelen varmaan sitten mökiltä niitä kuvia, kunhan kerkeän.
Hehee, olen Tuisku fani <333 Heippa.

keskiviikko 5. kesäkuuta 2013

Kesä kuulumisia.

Loma on alkanut hyvin Helsingissä ollessa. On tullut nähtyä joka päivä sukulaisia ja tehtyä kaikkea kivaa. Päivisin on tullut ulkoiltua, todella paljon. Maanantaina äiti lähti täältä kotia, mutta minä jäin tänne, koska lähen lauantaina serkun ja sen kavereiden kanssa Särkänniemeen <3 Aluksi se kertoi, että ne on menos nii kysyin vaan, että pääsenkö mukaa, nii se vastas, että tuu vaa. Ihana päivä siis luvassa. Tänää heiteltii pihalla vesiilmapalloja, mun kolmen serkun kanssa, oltiin ihan märkiä lopussa, mutta hauskaa ainakin oli. Ja huomenna olisi aamusta mentävä mun tädin kanssa kampaajalle, vihdoinkin saivat suostuteltua, mut leikkaamaan hiuksiani lyhyemmäksi. Mutta ihan hyvä leikata ne nyt, niin ehtivät rippijuhliin, kuitenkin kasvaa. Ennen rippijuhlia pitäisi myös värjätä hiukset, vihdoinkin päätin minkä väriset niistä tulee. Värjään ne ensin tummanruskeiksi ja sitten varmaankin pinkkejä raitoja :D

Kuvia en nyt laita, koska en kirjoita tätä postausta omalta koneelta. Mutta kuvia tulee, kunhan kirjoittelen omalla koneella. Mutta ei nytten muuta, heips.

lauantai 1. kesäkuuta 2013

Kesäloma, ja näin se alkaa...

Ihanaa, vihdoinkin alkoi se kauan odotettu kesäloma <3 Tuo otsikko on muuten yhden animen, ensimmäisen jakson nimi ;) Todistus oli oikeastaan mielestäni hyvä vain yksi 6, ja se oli matikasta. Olin todella yllättynyt, kun enkku oli pysynyt seiskana. Tyytyväinen olen, kun kemia pysyi kasina. Keski-arvo oli sama, kuin jouluna, 7.4.

Tultiin Helsinkiin mummille ja ukille, ja päivä on ollut kaikin puolin hauska. Käytiin ostamassa serkun kanssa jäätelöt.

Päivän aikana tuli oltua todella paljon ulkona, koska aurinko paistoi. Loistava päivä kesäloman aloitukseen. Kukkiakin tuli kuvailtua todella paljon.
Serkku otti osan noista, mutta en muista mitkä.


Tuli tuollainenkin nähtyä pihalla ollessa.

Serkku halusi toivottaa kaikille hyvää kesää, joten pakkohan tämä oli laittaa tänne. Kun luvankin sain :)

Ja lopuksi kuva siitä mitä söin illalla, tai kaikki täällä söivät :D
Eikös kesä ole herkuttelua varten, nyt ei ainakaan tee ihan heti mieli mitään makeaa.

Mutta tämä oli nytten tässä, toivotan vielä kaikille hyvää kesää!