tiistai 26. marraskuuta 2013

Nopea postaus

Heissan. Tetissä on kulunut aika nopeasti, enään vain kolme päivää, sitten pitääkin ensi viikolla palata koulunpenkille. Tuli tässä viime viikolla löydettyä yksi aivan ihana juttu kirpputorilta. Kuvaa en pysty laittamaan, koska puhelimelta kirjoittelen, laitan kuvan sitten, kun pääsen koneelle. Tänään tuli haettua myös korviin toiset reiät, olen pitkään miettinyt otanko toiset vai en, päätin ne nyt sitten ottaa.  Tänään kävin myös ostamassa One Directionin levyn, niin sain sen alennuksen käytettyä. Kaupasta tarttui myös luettavaa mukaan. Olen muuten alkanut tekemään blogin joulukalenteriin luukkuja, muutama jo valmiina;) Mutta eipäs nyt oikein muuta, taidan lähteä syömään iltapalaa.

tiistai 19. marraskuuta 2013

Puhelimelta kirjoittelua.

Maanantaina eli eilen alkoi Tetti, ja jo nyt voi sanoa, että paikka jossa olen on todella kiva. Ainakaan paikka ei ole hirveän suuri, joten kaipa sitä pian oppii missä mitkäkin tavarat ovat. Tet-paikan henkilökuntakin on todella mukava, juttelevat ja kyselevät kuulumisia. Mutta kyllä sen kuudentunnin jälkeen on kädet, jalat ja selkä kipeänä, vaikka pitääkin sen puolentunnin ruokatauon ja välillä käy juomassa. Eilen ja tänään olen katsonut elintarvikkeiden päivämääriä ja laitellut tavaroita hyllyyn. Tänään pääsin myös 15min aiemmin, kun ei ollut mitään töitä tai mitä siinä ajassa olisi edes ehtinyt tekemään. Asiakkaatkin ovat minulta kysyneet kaikenlaista, mutta en kaikkeen ole tiennyt vastausta niin olen vain sanonut, että olen Tet harjoittelia, mutta olen minä joissakin asioissa osannut neuvoa. Kuvia minulla ei nyt ole, koska kirjoitan puhelimelta, siitä voi johtua myös mahdolliset kirjoitusvirheet. Huomenna muuten loppuu tuo joulukalenteri äänestys, joten jos et ole äänestänyt tee se nyt ;) Mutta minä taidan nyt lopettaa tämän postauksen tähän ja mennä lukemaan kirjaa.

maanantai 11. marraskuuta 2013

Äänestys.

Kuten jotkut varmaan muistavatkin, viime vuoden joulukalenteri meni hieman pieleen. Tämän takia pistin nyt äänestyksen käyntiin ja te saatte itse valita kolmesta vaihtoehdosta parhaimman, tämän vuoden joulukalenteriksi. Jos jompikumpi tarinoista voittaa äänestyksen, kalenteriin tulee tarina jota jatkan, joka päivä yhden luvun kerrallaan. Jos taas erikoiset postaukset voittavat, teidän täytyy auttaa keksimään aiheita, koska itselläni ei ole yhtään ideoita tällä hetkellä. Mutta käykää äänestämässä parasta vaihtoehtoa, niin katsotaan mikä niistä vie voiton. Äänestys aikaa on tämän kuun 20 päivään saakka, äänestys löytyy blogin oikeasta yläkulmasta.



torstai 7. marraskuuta 2013

Liikunta on vaarallista

Heissan taas, tulin tänne kirjoittelemaan, mutta en mitään hirveän pitkää rupea raapustelemaan, kun pitää lukea ruotsinkokeeseen. Koulussa on tapahtunut aika normaaleja asioita. Mitä nyt valinnais liikunnassa tuli sählymaila täyttä naamaan, ihan vähäsen teki kipeää, jatkoin kuitenkin peliä. Ei tullut kuitenkaan onnekseni mitään mustelmaa, hieman kipeä tuo vieläkin on. Tuntuu, että tuo valinnaisen sähly on jotain niin tapaturma altista, sain nimittäin viikko sitten sählypallon myöskin naamaan, eikä sekään mitenkään hiljaa tullut :D Jospa ensi viikolla ei kävisi mitään. Ja liikunnallisella aiheella jatketaan, nimittäin meidän koulu on osallistunut Taisto nimiseen ohjelmaan, ensiviikolla pitäisi liikassa puhua siitä enemmän. Saa nähdä mitä tuostakin seuraa, mutta eiköhän tuo kuitenkin ihan mukavaa ole. Ensiviikko enään koulua sitten alkaakin 2 viikon pituinen TET. Uskon, että TET tulee menemään ihan hyvin, hyllyjen täyttöä se minun työni varmaankin  suurimmalta osalta on. Työ aikakin on mielestäni ihan kiva 10-16 ei tarvitse herätä kovin aikaisin ainakaan. Ja yksi hyvä puoli tuossa tetissä on, että enkkua ei ole koko aikana :)) (en keksinyt parempaa otsikkoa)






Tämä postaus alkaakin olla tässä, jatkan kokeeseen lukemista.

lauantai 2. marraskuuta 2013

Vuosi postaus

Vihdoin ja viimein sain tämän tänne, anteeksi tämä odotus. Syyslomalla oli paljon tekemistä olin vain n.1-2 päivää kotona, joten en ehtinyt tätä silloin tekemään. Ja nyt, kun koulu alkoi niin on ollut taas koulu asioita, mutta nyt sain tämän kuitenkin tehtyä. En mitään hirveän erikoista tehnyt, mutta jotain kuitenkin :) Laitetaanpa tähän alkuun muutama kuva.


Kyllä vain, kiitokset kuuluvat teille lukijoille. Ilman teitä en varmastikkaan olisi tätä blogia kauhean kauaa pitänyt, vaan lopettanut jossain vaiheessa. Mutta teidän ansiostanne 1-vuosi on jo takana, on ollut mukava kirjoitella, kun on huomannut, että lukijoita on ollut ja myös kommentit ovat piristäneet päivää. Aluksi blogin postauksissa ei ollut paljon kuvia, ja moni postaus olikin tehty ilman kuvia. Mutta, kuitenkin lukijoita oli, pikku hiljaa postauksiin sitten alkoi kuvia tulemaan enemmän ja enemmän. Muutama videokin tästä blogista löytyy. Mitä olen tässä nyt lukenut noita vanhoja postauksia, olen huomannut, että kirjoitustaitoni on hieman noussut ja postauksista on tullut parempia, myöskin kuvien laatu on parantunut. Mutta siirrytäämpä nyt toiseen aiheeseen, tein tätä postausta varten piirustuksen ja otin kuvia siitä vaihe vaiheelta. Laitetaanpas tähän nyt piirustuksen ensimmäinen kuva.






Aluksi hahmottelen piirustuksen, jota olen piirtämässä. Tällä kertaa päätin pitkästä aikaa piirtää chibi tyylillä. Hahmottelu vaiheessakin minulla voi kestää n.10-20min, koska haluan siitä niin hyvän, kuin mahdollista.


Seuraavaksi rajaan piirustuksen, kumitan myös lyijykynän jäljet alta pois niin hyvin, kuin mahdollista.


Ja viimeiseksi väritän piirustuksen. Tämän piirustuksen tekeminen alusta loppuun kesti n.45min.


Ja vielä kaikki vaiheet samassa kuvassa. Jos haluatte vielä tietää mitä kaikkia kyniä käytin tämän tekoon, niin katsokaa seuraava kuva.


Stabiloneja tulee yleensä käytettyä piirustuksia värittäessä. Sakura pigma microneilla rajaan piirustukset, tällä kertaa käytiin kahta tälläistä kynää, paksuudeltaan ne olivat 01 ja 05. Ja piirustukset tietysti hahmottelen lyijykynällä.

Tässäpä tämä postaus nyt sitten oli, kommentit olisivat todella mukavia :)