maanantai 16. kesäkuuta 2014

Pääsin kouluun!

Nyt muutamaan päivaän en ole oikein tehnyt mitään järkevää, olen valvonut myöhään ja heräillyt puolenpäivän aikoihin. Ja ulkona ollut aika huono sää, joten en sinnekkään ole kunnolla jaksanut mennä. Huomenna kyllä olisi tarkoitus mennä kaverin kanssa kahville, jos sää vain sallii. Samalla juhlistetaan aivan mahtavaa asia, nimittäin kumpikin meistä pääsi opiskelemaan lahteen. ;) Asunnon haku olisi nyt siis edessä, ja muutenkin tulee tästä kesästä hiukan erillainen. Eniten hiukan huolettaa tuo minun pikku Choconi, sillä ottaisin sen mielelläni mukaani. Mutta en tiedä sitten onnistunko löytämään sellaisen asunnon mihin saisi tuoda oman lemmikin. :( Onneksi se kuitenkin saisi jäädä äitini luokse, jos en sitä mukaani pysty ottamaan. Mutta se eron tuska, kun ei näe tuota karvapalloa usein. Ehkä murehdin tuota myöhemmin, kun saan edes tätä asunto asiaa mietittyä enemmän.

En oikein voi vieläkään uskoa, että pääsin opisekelemaan lahteen, siellä sitten opiskelen Taidekehystäjäksi. Jännintä tässä asiassa oli se, että meitä haki kaikkiaan 15 ja vain neljä otettiin, ja minä olin sitten yksi niistä neljästä. No en ainakaan pidä itseäni tämän jälkeen ihan kehnona kyseisellä alalla. :DD


Perjantaina tuli tilattua hiukan kesälukemista itselleni Adlibriksesta(en ole satavarma taipuuko se noin xD) Tällä kertaa tilasin siis sellaisen boxin missä on kuusi kirjaa ja erikseen sitten vielä yhden kirja, eli pitäisi jossakin vaiheessa tätä viikkoa saapua yhteensä seitsemän kirjaa. Nämä kaikki ovat englanniksi, sillä tahdon todellakin parantaa kielitaitoani, mikä ei ole päätähuimaiseva. Noita siis odotellessa. Toivon mukaan ehtivät ennen torstaita tänne, sillä olisi mukavaa saada juhannukseksi lukemista, kun menemme yhtien tuttujen luokse. Vaikka en olekkaan varma siitä, ehtiikö sielä lukemaan ollenkaan, luultavasti ei. :D

Hei hei!

tiistai 3. kesäkuuta 2014

Kesäloma ja muutakin loppu keväästä.

Hei, vihdoinkin se kesäloma alkoi joten nyt olisi aika yrittää kirjoitella tännekkin useammin. Ulkonakö blogissa koki nyt muutoksen, sillä se talvi teema ei ehkä ollut enään kovin sopiva. Itse en ole vielä ulkonäköön aivan tyytyväinen, mutta se saa nyt pysyä jonkin aikaa tuommoisena.

Peruskoulu olisi nyt ohitse, 9 vuoden opiskelut takana ja paljon hyviämuistoja tarttunut mukaan. Vaikka tuo aika onkin tuntunut hyvin pitkältä, niin nyt se tuntuu, että olisi vasta aloittanut koulunkäynnin. Vaikka kaipaankin noita aikoja paljon, olen samalla onnellinen, että vihdoinkin se on ohi. Keskiarvoni oli 7.45 pyöristettynä siis 7.5 sain nostettua ainakin keskiarvoani. Edessä olevasta kesästä aion nauttia kunnolla, sillä ties minne pääsen syksyllä kouluun. Kavereiden kanssa yrtän viettää hyvin paljon aikaa, sillä enään ei tule uudessa koulussa nähtyä samoja tyyppejä joka päivä. Valvominen kuuluu kesää tietenkin ja olenkin tämän jo aloittanut, viime yönäkin valvoin puoli kahteen, mutta heräsin kuitenkin jo kymmeneltä. Kavereiden kanssa olen jo ehtinyt olemaankin ensimmäisinä loma päivinä, eilen ja tänään olen ollut kotona sillä huono sää.

Meidän luokka kävi luokkaretkellä Kaunissaaressa 26.5-28.5, oli muuten aivan unohtumattomat päivät. Olisin voinut olla tuolla paljon pidempäänkin, sillä seurahan oli 5/5! Talviturkinkin onnituin tuolla heittämään, vaikka olihan se merivesi aikas kylmää. Mutta kyllä sinne pystyi menemän uimaan saunan jälkeen. Keskiviikkona tultiin tuolta kotiin, odetellessamme junaa Kotkassa mentiin keilaamaan. Meni yllättävän hyvin minulta sillä en ollut koskaan ennen keilannut, yllätyin aivan totaalisesti, kun sain täyskaadon. Suoraan sanoen hyppäsin ilmaan ja huudin jes. :D Laittaisin luokkaretkeltä mielelläni videoita ja kuvia tänne, mutta en viitsi sillä en omista luokkalaisteni lupaa siihen. Saatte tyytyä vain tähän tekstiini.


Käytiin lauantaina juhlistamassa ystäväni kanssa koulun päättymistä, päädyttiin Rossoon syömään. Aivan mahtava päivä oli kaikenkaikkiaan, seura ja ruoka oli erinomaista.

Sunnuntaina kävin toisen ystäväni kanssa kuvailemassa, kuvia tuli yhteensä lähes sata joten en edes yritä laittaa niitä kaikkia tänne. Tuossa oli niitä onnistuneimpia.

Muuta minulla ei nyt ole, yritän kirjoitella taas mahdollisimman pian tänne. Hei hei.