keskiviikko 22. lokakuuta 2014

Blogin joulukalenteri 2014.

Tuli tässä äsken mieleen, että tänäkin vuonna voisi tänne blogiin jonkinlaisen kalenterin laittaa pystyyn. :) Ajattelin, että mentäisiin samanlaisella idealla, kuin viime vuonnakin. Eli joka päivä ilmestyisi luukku, jossa kertoisin kuulumisiani ja sitten tietenkin jouluun liittyviä asioita. Tarinaakin ajattelin, mutta tällä hetkellä itselläni on niin paljon keskeneräisiä tarinoita, että jätän sen idean heti pois. Mutta ehkäpä johonkin luukkuun voin yrittää jonkin pienen tarinan kirjoitella, en näkee sitten, kun joulukuu koittaa. Olisi kiva kuulla teiltä joitakin ehdotuksia tuohon joulukalenteriin, koska en usko saavani yksin ihan kaikkiin luukkuihin kovin mielenkiintoisia asioita. Eli otan mielelläni ehdotuksia vastaan. Mielellään jutut voisivat sitten liittyä jouluun/talveen, mutta muitakin ideoita saa toki heitellä mielensä mukaan. Sen takia lähden tämän asian kanssa näin aikaisin liikkeelle, että minulla on aikaa kunnolla miettiä kalenterin sisältöä. Sekä kirjoitella mahdolliesti luukkuja myöskin valmiiksi, jotten sitten joudu joulukuussa ahertamaan joka ilta niiden parissa. Mutta puheenvuoro on nyt teillä, joten ehdotelkaa kaikkea mikä vain mieleenne juolahtaa. :)

keskiviikko 8. lokakuuta 2014

Urhoollisia kissoja.

Mitä osuvin otsikko tekstille, jossa käsitellään uutta tarinablogiani ja muutenkin urhoollisia kissoja :D Elikkäs tänään perustin uutukaisen blogin, kyllä vain lukuisia muitakin löytyy, mutta oli pakko. Tarinablogiin ainakin näin aluksi julkaisen omaa tarinaani, joka pohjautuu Soturikissa kirjoihin. Ja ehkä tulevaisuudessa muitakin, mutta saa nähdä. Tarinaan panostan sen verran hyvin, että luvuista tulee pitkiä ja kiinnostavia. Kuvailua olen pyrkinyt lisäämään ja käyttänyt todellakin aikaa tarinan suunnitteluun, ettei tule paljon mitään aukkokohtia. Tälläinen lyht mainostus tähän alkuun, linkistä pääsette katselemaan miltä tämä tarinablogini näyttää :) Paina tassullasi tästä.

Ja seuraavaksi mainostan tässä sivussa kahta roolipeliä, jotka myöskin pohjautuvat Soturikissoihin. Hämärä tämä uutukaisempi näistä roolipeleistä. Roolipeli on ollut vasta hetken aikaa pystyssä, joten vielä on niitä hieman suosituimpiakin paikkoja klaaneissa vapaana. Nopeat syövät hitaat ;) Nelituuli täälläkin puhaltavat niin sanotusti uudet tuulet, klaanien johtoportaita täytellään, muutamia vapaana edelleenkin. Itse liikun kummassakin nimimerkillä Nomi, joten sillä nimellä minut näissä tavoittaa.

Ja vielä lisää kissoja, koska eiköhän tähän samaan voin niistä omistamistani kirjoistakin kuvia laitella. Käytetään tilaisuus hyväksi ja mainostetaan oikein kunnolla näitä Soturikissa juttuja xD

Tässä olisi Soturikissojen koko ensimäinen saaga suomeksi, kaksi viimeistä ostin pokkareina kesällä, kun ilmestyivät ja olivat halvempia, kuin nuo kovakantiset. Kaikki olen kertaalleen lukenut, lempparikseni sanon Salaisuuksien metsän, siinä kirjassa vain tapahtui kaikenlaista :D Mutta kaikenkaikkiaan noiden kirjojen nimet ovat Villiin luontoon, Tuli ja jää, Salaisuuksien metsä, Myrsky nousee, Vaarallinen polku ja Pimeyden hetki.


Sitten on Taivasklaanin kohtalo, ensimmäinen kirjani näistä. Kertaalleen olen tämänkin lukenut. Tämä on siis erikoisseikkailu, joka ei niinkään pohjaudu noihin muiden kirjojen tapahtumiin. Tääle kirjalle on olemassa ensimäinenkin osa, itse en sitä vain vielä ole kätösiini saanut. Luultavasti ostan, kun vain aikaiseksi saan.


Ensimäiset englanninkieliset sarjakuvani, tällä hetkellä ainokaiset itselläni. Nämä hankin, koska pohjautuvat lempihahmoni elämään. Tietenkin oli pakko saada omasta lempihahmosta kertovat sarjakuvat itselleni xD


Lisää englanninkielisiä, nyt ei tosin sarjakuvia vaain ihan normaaleja kirjoja. Kolmos saaga kokonaisuudessaan, tilasin tämän kesällä. Olen vasta kakkos kirjassa, koska olen hiukan hidas lukemaan englantia, skä kiireiden vuoksi en ole ehtinyt lukemaan. Tuntuu kyllä hiukan huijaukselta lukea kolmos saagaa, kun en ole kakkso saagaa ollenkaan lukenut, juonipaljastuksia vain xD Ehkä saan jossakin vaiheessa aikaiseksi hankkia niitäkin, en kuitenkaan pidä mitään kiirettä. Kolmos saaga alkaa ilmestyä keväällä suomeksi, eikä itseäni ollenkaan haittaa, että olen suomi julkaisussa näin jäljessä. Ainakin tietää, että ahmittuaan yhden kirjan odottaa seuraava osa suomeksi jo omaa vuoroaan.

Nyt vasta tajusin, että unohdin kuvata yhden kirjan tähän mukaan. Aina unohtaa jotakin, sellaista se on. No kyllä te vielä näätte kuvan siitäkin, joten ei huolta. Nimeltään tuo kirja on Yellowfang's Secret, englanniksi siis sekin. Tämä postaus saa kuitenkin jäädä nyt tähän, pitkäksi tämä nimittäin on jo omasta mielestäni venynyt :) Joten heipä hei ensi kertaan.