torstai 11. joulukuuta 2014

Joulukalenteri Luukku: 11


Taisi sitä nyt sitten jäädä pari luukkua välistä, syvät pahoitteluni tästä. Syyksi voin sanoa ihan suoraan sen, että en ole jaksanut koulun jälkeen tehdä paljon mitään. Vaikka koulussa nyt ollut suht lyhkäisiä päiviä tunti määriltään niin en silti jaksa mitään kovinkaan älyllistä miettiä kotona ollessani, yleensä uppoudun lukemaan kirjaa. Ja tiistaina pidin elokuva illan huvin vuoksi, joten en paljon koneen ääressä ole aikaa edes viettänyt. Valitettavasti en nyt noille päiville jaksa oikein mitään luukkuja alkaa tekemään, joten jatketaan tästä päivästä ihan suosiolla. Pahoittelen vielä sitäkin, että tähän luukkuun ei ole mitään jouluista luvassa. Mutta, koska en muistaakseni ole täällä maininnut koulu blogistani mitään, niin ajattelin siitä teille nyt mainita. Eli siis minulla on tämän ja parin muunkin blogin lisäksi nyt sitten myös koulu blogi, jonne on tarkoituksena laittaa kuvia kehyksistä mitä nyt koulussa teen. Ja muutenkin töitä hakiessa tästä on suuri apu, vaikkakin en sataprosenttisen varma siitä ole tuleeko minusta koskaan kehystäjää ammatiltani, kun tahdon opiskeluja jatkaa vielä tämänkin jälkeen. Mutta, koska en ole täysin varma tulevaisuudestani, niin en varmuudella voi sitäkään asiaa tietää vielä.
Tästä pääset blogiini! Tuossa on nyt sitten linkki koulu blogiini, käykää toki vilaisemassa jos kiinnostaa mitä minä oikein siellä koulussa hommaan. Päivitin tuota myöskin äsken, joten siellä on nyt pari päivää sitten valmistunut kehys näkyvissä. Mutta ei tässä nyt sen enempää ole kerrottavaa, toivon mukaan näemme taas piakkoin täällä. Siiehn asti se on siis, hei hei.

maanantai 8. joulukuuta 2014

Joulukalenteri Luukku: 8



Tämän päivän luukkuei ole mikään maailman jouluisin, mutta silti ainakin jotakin muuta, kuin pelkkiä lauluja vain. Toki muutaman laulun pakosta laitan, mutta ne eivät ole tällä kertaa mitään joululauluja. Mutta eiköhän mennä itse asiaan, ette kuitenkaan tältä suurelta asialta välttyisi. Varoituksen sanan voin jo sanoa, että jos inhoat bändiä nimeltä One Direction en suosittele kuvia tai tekstiä pidemmälle lukemaan. Teitä on nyt varoitettu. Nyt voin hyvillä mielin aloittaa asiasta puhumisen kunnolla.

Elikkäs siis minähän olen ollut tässä kohta noin kuukauden ihan sekaisin, kun julkistettiin tieto siitä, että One Direction tulee kesällä vihdoin ja viimein Suomeen. Oikeasti sekosin täysin, kun luin sen tiedon yhtenä iltana netistä. Sinä yönä ei kyllä tultu nukuttua, tuli mietitty hieman kaikkea muuta. Kuten esimerkiksi sitä, että pääsenkö sinne keikalle. Silloin se oli suoraan sanoen elämäni suurin kysymys. Mutta ei hätiä mitiä, liput hommattu ja nyt kesää odotetaan, kuin kuuta nousevaa. Päiviä en ihan ole vielä alkanut laskemaan, mutta kuukausia kylläkin. Yhden ystäväni kanssa siis tuonne menemme, siitä tulee varmasti minulle maailman ihanin päivä ikinä. Leijun pilvissä sen jälkeen koko loppu kesän :D Ja nytten hieman kuvia minun rakkaista sisustus elementeistäni asunnossani, älkää järkyttykö. En vain voi itselleni mitään, vaikka tiedän olevani ehkä hieman liian hurahtanut yhteen bändiin.



Näissä kuvissa on huomattavissa, että minulla on luova tapa käyttää noita joulukuuseen tarkoitettuja koristeköynnöksiä. Ainakin luovat joulua mukavasti tähän asuntoon :) Ja, koska olen alemman kuvan kehystänyt koulussa niin tokihan tuo isokin juliste tarvitsee ympärilleen jonkinlaiset kehyksen tapaiset.






Sitten vielä pari muutakin seinällä olevaa juttua, jotka on täytetty poikien kuvilla. Ja vielä mukit ja nuo ranne jutut (en saa oikeaa nimitystä nyt päähänixD) jotka olette luultavasti nähneet jo siinä yhdessä videossa, kun esittelin muutkin ostokseni mitkä ostin käydessäni One Direction kaupassa.

Nämä kuvat varmaankin kaikkiaan riittäisivät jo selittämään minun todella pahan yli fanittamiseni, mutta, koska One Directionilta ilmestyi uusi levy vähän aikaa sitten niin laitan vielä kolme lempi kappalettani siltä levyltä tähän loppuun. Laitan ne jopa numero järjestyksessä, eli ylin parhain ja niin edelleen.




sunnuntai 7. joulukuuta 2014

Joulukalenteri Luukku: 7


Heips, vain jokaiselle tämän blogin seuraajalle. Nyt olisi vuorossa joulukaleterin luukku numero seitsemän. Tunnen itseni tällähetkellä niin laiskaksi, kuin olla voi. Nimittäin enpä ole tähän luukkuun mitään erikoista saanut aikaiseksi tehtyä, no en kylläkään ole ollut päivällä kotona, että eipä ole ollut aikaakaan mitään tehdä. Kävin nimittäin päivällä joulumarkkinoilla ja muutenkin kaupoilla pyörimässä, tosin mitään ihmeellistä ei mukaani tarttunut. Kaupasta muutama joululahja ei sen ihmeellisempää, nyt on ainakin lahjat hommattu niin ei tarvitse niiden kanssa enään stressata. Enään vain paketoiminen niin se on siinä :3 Valitettavasti, kun kellokin on jo mitä on niin laitan vain tähän luukkuun selitykseni lisäksi laulun. Huomenna yritän jotakin muuta saada päivän luukkuun, ihan sama vaikka pääsenkin koulusta vasta neljältä. Kenties mietin jotakin mukaavaa kalenteriin koulussa, kun atto-opintoja on :D Minä todellakin osaan hyödyntää niitä tunteja...

 

lauantai 6. joulukuuta 2014

Joulukalenteri Luukku: 6


Tähän luukkuun nyt sitten hieman muutakin, kuin pelkkiä lauluja. Ei tämäkään nyt ihan mitään maata mullistavaa ole, mutta jotakin silti. Elikkäs siis, maalasin tässä yksi päivä yhden kuvan, kun pääsin koulusta pari tuntia aiemmin, kuin pitikään. Ja silloihan se ylimääräinen vapaa-aika kannattaa käyttää hyödyksi, eli siis maalailla minun tapauksessani.


Tälläinen tuli siis maalattua, ajatuksen pohjalta jotakin talvista yritin. Ja ekana mieleen tuli tämmöinen, ainkin oli hyvää harjoitusta maisemien teossa. En itse koe itseäni mitenkään taitavaksi maisemien teossa, joten harjoitus ei pahitteeksi ollut.

Ja, koska tänään on myös itsenäisyyspäivä niin laitetaan vielä lisäksi eräs hyvinkin tuttu laulu tähän.

 

perjantai 5. joulukuuta 2014

Joulukalenteri Luukku: 5


Tän päivän luukun ilmestyminen venyikin sitten näin myöhään, pahoitteluni siitä. Koska kello on jo aikas paljon niin en valitettavasti jaksa sitä suunnitelmaani toteuttaa vielä tälle luukulle, joten pahoittelut siitäkin. Sunnuntaille pitäisi, kuitenkin luvassa olla jo erikoisempaa ja huomisellekkin, joten tämän luukku menköön vielä yhdellä joululaululla.

 

torstai 4. joulukuuta 2014

Joulukalenteri Luukku: 4


Tähän luukkuun ehdinkin jo suunnitella erään jutun, mutta asiat kokivatkin sitten pienen muutoksen. Ei pitäisi tehdä suunnitelmia ennen The Joulukalenterin katsomista :D Mutta tähän luukkuun saatte vielä vain yhden videon, mutta huomenna siirrtyään sitten hieman eri aiheeseen, ettei näistä luukuista tule niin yksitoikkoisia. Mutta enemmittä puheitta laitetaanpa perinteinen Saapastanssi video tähän.

 

keskiviikko 3. joulukuuta 2014

Joulukalenteri Luukku: 3


Tähänkin luukkuun tulee nyt vain pelkästään yksi joululaulu, syynä on koulukiireet. Koulusta tullessa, kun ei enään paljon jaksa mitään kunnollista alkaa miettimään. Mutta viikonloppuna saatte kyllä sitten jotakin hieman täyteläisempiä luukkuja, sen lupaan.

 

tiistai 2. joulukuuta 2014

Joulukalenteri Luukku: 2


Heipä hei taas, nyt olisi vuorossa siis kalenterin toinen luukku. Tähän ei mitään kovin erikoista nyt ole, vain yksi video. Mutta jouluinen sekin joltakin osin, ainakin se laulu on, mutta video siinä ei niinkään. Mutta toivon mukaan pidätte siitä, itse ainakin pidän :) Taitaa se laulu jopa päästä yhtiin suosikkeihini joululauluista, koska viisi maailman parasta laulajaa on mukana siinä :D Älkää välittäkö videon alusta, vaikka se on mikä nyt on.

 

maanantai 1. joulukuuta 2014

Joulukalenteri Luukku:1



Heipä hei te kaikki blogin lukijat siellä, nyt olisi aika laittaa blogin joulukalenteri käyntiin. Toivon mukaan saamme tänä vuonna joka päivä sen yhden luukun tänne laitettua, ettei tule niitä tuplaluukkuja kuten viime vuonna. Ja aluksi näin infona, että vieläkin saa niitä luukku ehdotuksia laitella minulle. Koska en todellakaan ole onnistunut kaikkiin luukuihin mitään keksimään, eli luvassa luultavasti ihan normaalejakin kuulumis postauksia kalenterissa. Mutta jokaiseen pyrin edes yhden talvisen/jouluisen kuvan laittamaan. Mutta enimmittä höpinöittä, eiköhän aloiteta :)

Koska viime vuonna ekassa luukussa oli lista joulukalentereista mitä olen seuraillut elämäni aikana niin, nyt laitetaan tämän vuoden aloitukseen tietoa siitä mitä kalentereja tänä vuonna seurailen. Niitä perinteisiä löytyy, jotka on jokavuosi katsottava, mutta muutama uusikin löytyy :D

 
Kaupasta on tullut tälläiset hamstrattua, kun on halvalla vastaan tullut. Kokonaisia joulukalentereja noista on vain nuo kaksi ylintä, alimmassa Toljanterissa vain kymmenen jaksoa, mutta niin sanotusti luettelen tuonkin kalenteriksi. Tuota Heinähattu ja Vilttitossu joulun jäljillä en ole koskaan nähnytkään, voi johtua aika pitkälti siitä, että tuo tehtiin jo ennen syntymääni. Mutta kummastakin Toljanterista olen jo kaikki jaksot nähnyt, mutta ei joulu voi koskaan tulla ilman Toljanteria joten noiden katsominen on hyvinkin pakollista. Noiden kolmen lisäksi seurannassa on myös kaksi muutakin joulukalenteria, toinen näistä tietenkin se perinteinen The Joulukalenteri, sekin on niin pakollinen katsottava joka joulu. Ja sitten uutukaisena on nyt telkassa pyörivä kalenteri Porokuiskaajan arvoitus. Tuosta en vielä ole edes ensimäistäkään luukkua saanut katsottua, mutta illalla sen aijon vielä katsoa. Eli siis yhteen laskettuna itselläni on tänä vuonna viisi kalenteria katsottavana, vaikka yksi noista ei koko pitkä joulukalenteri olekkaan. Eiköhän se joulun odotus hyvin leppoisasti suju, kun on jokaiselle päivälle paljon joulukalentereja katsottavana. Mutta tämä luukku oli nyt tässä, nähkäämme taas huomenna uuden luukun parissa :)