perjantai 11. tammikuuta 2013

Pikkuruinen yllätys blogin lukijoille.

Eli ajattelin nyt viikonlopun kunniaksi laittaa teille bloginlukijoille, pikku yllätyksen tähän postaukseen. Ajattelin laittaa teille pienen maistiaisen kirjoittamastani tarinasta. Tarinan prologi on vähän huonosti kirjoitettu, mutta yritän muokkailla sitä, kun on aikaa. Ja kirjoitus virheitäkin voi löytyä, mutta älkää välittäkö niistä ;) Mutta laitetaanpa tähän nyt tarinan prologi ja ensinmäinen luku. Toivottavasti nautitte tarinasta.

                                                                  Salaperäiset voimat.
                                                                               Prologi.
"Se on tapahtunut... on kerrottava heille" ruskea koira ajatteli, juostessaan metsässä. Koira hyppäsi pienen puron yli ja jatkoi sitten matkaansa, mäen yli. Hetken päästä, koira saapui suuren luolan luokse ja juoksi sisälle. Ohi kulkevat koirat, väistivät tätä juoksevaa koiraa. Ruskea koira kääntyi yhdestä kohtaa oikealle ja jatkoi matkaa, sitten sen eteen tuli suuri ovi. Koira juoksi eteen päin, vaikka ovi tuli kokoajan lähemmäksi. Ennen kuin koira törmäsi oveen, ovi aukesi itse ja koira juoksi sisään, ovi sulkeutui, kun koira oli mennyt sisälle.Koira pysähtyi ja hengitti raskaasti, se nosti katseensa ja näki viisi koiraa, jotka istuivat viidellä kivestä tehdyllä valtaistuimella.
"Sinulla on meille jotain asiaa, Sandy" punainen koira nimeltä Fire sanoi ja katsoi Sandya. Sandy nyökkäsi ja vastasi "Ne ovat syntyneet, ennustus on toteutunut." Punaisen koiran oikealla puolella istuva koira Ice vastasi "Tätä on odotettu kiitos, kun kerroit meille tästä." Sandy nyökkäsi ja lähti huoneesta pois.
"Meidän on saatava pennut luoksemme, jotta voimme kertoa heille, heidän tulevaisuudestaan" Fire sanoi ja katsoi muita. "Onneksi tunnemme heidän vanhempansa, lähetti saa mennä etsimään heitä" Ice vastasi. Koira nimeltä Sunny katsoi muita ja sanoi sitten "Lähetin olisi parasta lähteä pian, pennut ja heidän vanhempansa ovat täällä turvassa. Mutta muualla pimeys voi saada, heidät käsiinsä." "Olet oikeassa, lähetti saa luvan lähteä tänään" musta koira Dark vastasi. Hiljaa muita kuunnellut harmaa koira nimeltä Windy kysyi "Eikö jonkun meistä kannattaisi lähteä lähetin mukaan?" "Ei, meidän on parempi odottaa täällä. Kaikki riippuu nyt lähetistä, me emme voi nyt muuta" Ice vastasi.
                                                              Luku:1   Parantajan apulainen
Shin nimisen koiran lauma asustelee Carametsässä, jossa he ovat saaneet elää rauhassa. Pimeys ei ole levinnyt sinne asti, mutta pian kaikki tulisi muuttumaan...
"Star herätys, eikö sinun pitäisi olla jo Kazumin luona?" musta valkoinen koira Yumi kysyi. "Mitä, en voi olla myöhässä ekana päivänä!" Star kauhistui ja nousi nopeasti ylös. "Sinun kannattaisi kirehtiä, jos haluat ehtiä ajoissa" Yumi vastasi ja katsoi Staria. Star nyökkäsi ja oli lähdössä, kunnes kysyi "Olisivatko vanhempani minusta ylpeitä, jos he olisivat täällä?" "Aivan varmasti, tunnen äitisi olihan hän siskoni, mutta menehän nyt ja nauti päivästäsi" Yumi sanoi, hymyillen. Star nyökkäsi ja juoksi pois luolasta. Yumi katsoi hetken Starin perään, kunnes hän lähti itse joelle.
Star juoksi pientä hiekkapolkua pitkin metsässä, hänellä olisi kiire päästä määrän päähänsä. Star näki luolan joka lähestyi pikku hiljaa, pian hän olisi perillä. Kun Star oli luolan edessä tuo lopetti juoksemisen ja käveli luolan sisälle. Star näki ruskean koiran edessään ja sanoi "Anteeksi, että olen myöhässä tämä ei tule toistumaan." Koira käänsi katseensa Stariin ja vastasi "Saat anteeksi, oletko valmis töihin?" Star nyökkäsi ja sanoi "Teen mitä vain, että minusta tulee seuraava lauman parantaja." Kazumi niminen koira hymyilli ja sanoi "Ota tuo kori ja mene keräämään lääkekasveja, tiedät kyllä miltä ne näyttävät." Star otti korin suuhunsa ja nyökkäsi. Star käveli kori mukanaan ulos luolasta, ja lähti etsimään lääkekasveja.
Pian Star löysi metsässässä olevan polun vierestä lääkekasveja, Star laski korin maahan ja alkoi keräämään kasveja. Kun Star oli poiminut lääkekasvit siitä kohtaa, tuo nosti koriin maasta ja oli jatkamassa matkaan, kun hän kuuli tutun äänen. Star käänsi katseensa äänen suuntaan ja näki Chikan tulevan hänen luokseen. "Hei Chika, kuinka voit?" Star kysyi ystävältään ja laski korin maahan. "Hyvin, sinä olet näköjään aloittanut jo parantajan työt" Chika vastasi, ystävälleen. "Olen, ja sinä et näköjään ole löytänyt itsellesi mitään työ tehtävää" Star vastasi, virnistäen. "Olin äsken kysymässä, jos metsästysryhmä ottaisi minut mukaansa, mutta he kieltäytyivät. Minusta on siellä muka enemmän harmia, kuin hyötyä" Chika vastasi ja katsoi maahan. "Ei mikään ihme sen jälkeen, mitä viimeksi tapahtui" Star vastasi. "Ei se minun vikani ollut, Tommy astui hännälleni" Chika sanoi nopeasti. "Tiedän kyllä, kiusasin vain. Minun pitää nyt mennä" Star vastasi ja nosti korin maasta. "Nähdäänkö sitten illalla lammella, niin saat kertoa kaiken työpäivästäsi?" Chika kysyi ja katsoi ystäväänsä. Star nyökkäsi ja lähti kävelemään, Kazumin luokse. Chika lähti juoksemaan metsä polkua pitkin, eri suuntaan, kuin Star.
Kun Star saapui takaisin Kazumin luokse, tämän kori oli täynnä lääkekasveja. "Kestipä sinulla kauan" Kazumi sanoi ja katsoi Staria. "Törmäsin Chikaan ja juttelimme vähän aikaa" Star vastasi ja laski korin maahan. Kazumi nyökkäsi ja kysyi sitten "Osaatko lukea?" Star katsoi hetken Kazumia, kunnes vastasi "En, ja kuka minua olisi muka opettanut." "Minä opetan nyt sinua, niin voit auttaa minua paremmin" Kazumi sanoi. Kazumi katsoi hetken korkealla hyllyssä olevaa kirjaa, joka alkoi yhtäkkiä liikkumaan. Kirja leijaili hiljaa Kazumin ja Starin luokse. Star katsoi lumoissaan, kun kirja tuli heidän luokseen "Kuinka sinä tuon teit?" "Helppoa, se oli magiaa. Jotkin henkilöt osaavat sitä, ja minä olen yksi heistä" Kazumi vastasi. "Voinko minäkin oppia sitä?" Star kysyi ja katsoi Kazumia. "Ehkä, ehkä et. Se riippuu ihan henkilöstä" Kazumi vastasi.
Päivä kului nopeasti ja ilta alkoi jo tehdä tuloaan. "Voit lähteä nyt" Kazumi sanoi ja katsoi Staria. "Hyvä on, milloin tulen tänne seuraavan kerran?" Star kysyi. "Voit pitää huomenna vapaata, pärjään silloin yksin" Kazumi vastasi. Star nyökkäsi ja lähti kävelemään ulos luolasta.
Jonkin ajan kuluttua Star saapui kotiluolalle, missä Yumi jo odottikin tätä. Star istui Yumin viereen, sanomatta mitään. "Miten työpäiväsi sujui?" Yumi kysyi ja katsoi Staria. "Hyvin" Star vastasi "Haittaako sinua jos käyn lammella, tapaisin Chikan sielä?" "Ei mene vain, mutta tulethan ennen yötä takaisin?" Yumi sanoi. Star nousi ylös ja vastasi "Tulen kyllä, ennen yötä takaisin" Ennen kuin Star ehti lähteä, Yumi sanoi "Kerroin johtajalle tänään  niistä sinun unistasi ja hän sanoi, että sinun pitää huomenna mennä hänen juttusilleen." "Hyvä on, mutta tiedätkö miksi?" Star kysyi ja käänsi katseensa Yumiin. "En" Yumi vastasi. Star nyökkäsi ja lähti juoksemaan lammelle päin.
Juostuaan hetken, Star saapui lammelle. Star näki Chikan lammen äärellä, ja käveli tämän luokse. "Oletko odottanut täällä kauan?" Star kysyi, ja istui Chikan viereen. "En hirveän kauan, tulin itsekkin vasta äsken" Chika vastasi ja katsoi taivaalle. Starkin katsoi taivasta, tähdet olivat tulleet jo esiin, taivas oli kirkas ja siksi tähdet näkyivät todella hyvin. Star ja Chika eivät puhuneet hetkeen mitään. He katsoivat tähtiä ja kuuntelivat, kun puiden lehdet hapisivat tuulessa. Lopulta Chika käänsi katseensa Stariin ja kysyi "Miten päiväsi sujui Kazumin luona?" "Hyvin, opin häneltä paljon asioita" Star vastasi ja hymyili. "Millaisia?" Chika kysyi. "Hän opetti minua lukemaan ja näin, kun hän käytti magiaa, se oli uskomatonta" Star vastasi ja katsoi Chikaa. "Mitä, osaako Kazumi magiaa?" Chika kysyi yllättyneenä ja katsoi Staria. Star nyökkäsi ja nousi ylös "Minun pitää mennä, Yumi varmaan odottelee minua jo kotiin." Chika nousi myös ylös ja kysyi "Nähdäänkö sitten taas huomenna?" "Tietysti, mutta minä käyn huomenna johtajan luona, nähdään sen jälkeen" Star vastasi hymyillen. "Selvä" Chika nyökkäsi ja hymyili myös. Star ja Chika lähtivät juoksemaan eri suuntiin.

2 kommenttia: