tiistai 12. maaliskuuta 2013

Nyt se on sitten ohi

Tänään oli vihdoinkin kuvauskurssin vikat tunnit, ei enää tiistaina puoli neljän päiviä. Vaikkakin kurssilla oli todella hauskaa, kaikki loppuu aikanaan. Muistan vieläkin, kun tuo kurssi alkoi, ensiksi sielä ei ollut mukavaa, mutta kyllä se muuttui mukavaksi. Ne kaikki elokuvat mitkä teimme, niiden kuvauksista on todella ihania muistoja. Tänään noilla vikoilla tunneilla saimme kahvia ja keksejä, ja oli myös todella hauskaa ;)

Tänään meni päivä muutenkin ihan kivasti. Unohdin vain monot kotiin niin en voinut hiihtää, koululla vasta tajusin, että monot on kotona. No jouduin sitten lenkille, ainakin se oli mukavampaa, kuin hiihto :D Vaikka siellä lenkillä oli tarkoitus juosta, niin minä vain kävelin. Ehdin kuitenkin sen lenkin menemään. Äikässä alettiin kirjoittamaan tarinaa, joko fantasiasta tai scifistä. No minä päätin sitten kirjoittaa tarinaa fantasia maailmasta, joka kehiteltiin kavereiden kanssa aiemmilla äikäntunneilla. Sain vaivaiset 10 riviä kirjoitettua, no perjantaina lisää sitten.

Ajattelin, että voisin joku päivä kirjoittaa tänne kirja-arvostelun. Kunhan saisin sen aikaiseksi, inspiraatio hukassa. No eiköhän se joku päivä tule tänne. Muuta tässä ei nyt sitten olekkaan, heips.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti