maanantai 20. tammikuuta 2014

Kuvia perjantailta

Käytiin kaverin kanssa perjantaina koulun jälkeen kuvailemassa, kun kummatkin haluttiin blogiin kuvia. Kuvailtiin metsässä, kun ei täällä oikein muita kuvauspaikkoja ole. Näytin samalla reissulla kaverille talon, jossa olen ennen asunut, ei sekään ympäristö ollut mihinkään muuttunut :)


Olen muuten tuossa samaisessa metikössä leikkinyt aika paljon pienenä, tuli todella paljon hyviä asioita mieleen tuolla reissulla. Joten voisi tuota kuvailureissua, myös kutsua nostalgiareissuksi. Tuossa vikassa kuvassa missä on tuo naru ja oksa, niin olen pienempänä roikkunut siinä useita kertoja. En edes muista, kuinka kauan tuo on tuolla metsässä ollut. Taisin tuon ekaa kertaa nähdä, kun olen tuolla metsässä sisaruksieni kanssa ollut pulkkamäessä. Silloin tuonne metsään oli rakennettu valtava hyppyri, josta sitten laskettiin monen monta kertaa. Mutta eipä tässä nyt oikein muuta taidakkaan olla, joten nähdään taas :)

1 kommentti:

  1. nostalgiareissut on parhaita reissuja <3 vink vink: serkkupoikasi Kopernikuksella on oma blogi: http://kopernikuskalliosta.blogspot.fi/

    VastaaPoista