lauantai 30. toukokuuta 2015

Pitkästä aikaa

Ikuisuus siitä, kun viimeeksi olen tänne kirjoitellut. Mutta täällä sitä vihdoin taas ollaan, ja koitetaan palata tämän blogin pariin.

Tässä tauon aikana ei ole mitään kovinkaan maata mullistavaa käynyt, koulunkäyntiä suurimmaksi osaksi. Ja sekä paljon ja paljon kirjoittamista, mistä onkin kehittynyt yksi suurimmista harrastuksistani x) Melkein, joka päivä tulee jotakin kirjoitettua. Suurimmaksi osaksi, joko roolipeli muodossa tai sitten fanfictioiden. Mistä jälkimmäiset vievätkin eniten aikaa, etenkin, kun niitä kirjoittaa kolmea yhtä aikaa :'D Mutta, koska nautin kirjoittamisesta niin ei haittaa ollenkaan, vaikka aikaa vievää onkin. Se on vain niin loistava tapa saada ajatukset muualle, sekä mahdollisuus saada käyttää mielikuvitusta kunnolla.

Nyt, kun kesälomakin alkoi vihdoin niin yritän panostaa tähän blogiinkin. Että eiköhän tänne ala taas aika ajoin tulemaan kuulumisiani, ja kaikenlaista mitä olenkaan puuhannut. Ja kesällä, kun tapahtuu enemmän kaikkea kuin talvella, niin on jopa helpompi oikeastaan kirjoitella tänne. Talvella, kun tuntuu, että se aika meni vain koulua käydessä. Eniten tältä kesältä odotan One Directionin keikkaa, joka ei ehkä tule yllätykseksi, jos minut lainkaan tuntee :D En vain voi uskoa sitä, että pääsen näkemään ne neljä jumalaa! Etenkin sen tekoblondin irlantilaisen äänen kuulemista odotan niin suurella innolla kuin vain olla ja voi, vaikka kyllä jokaisella niillä on täydellinen ääni. Mutta, koska Niall on lempparini niin tietty sen näkemistä odottaa eniten <3

Muuta ihmeellistä tässä ei taidakkaan olla, koska ei niin paljon ole mitään tapahtunut. Tai voinhan siitä mainita, että tuli eilen käytyä elokuvissa katsomassa Poltergeist. Aivan ihana kauhuelokuva <3 Ei edes pelottava, vaan yhden kerran säikähdin ja sekin oli sellainen muutaman sekunnin tapaus. Mutta ei tässä nyt muuta, se olisi tällä erää heipsuli vei.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti