torstai 14. helmikuuta 2013

Hyvää ystävänpäivää kaikille!!!!

Tänäänhän on sitten ystävänpäivä, joten kaikille blogin lukijoille ihanaa ystävänpäivää. Tänään oli koulussa ystävänpäiväjuhla ja abit kävi heittelemässä karkkia. Itse tulin kouluun vasta kymmenneltä ja abit oli jo karkit käyny ulkona ja luokis heittelemässä, mutta sain kun saikin kuitenkin karkkia. Juhlan jälkeen he olivat vielä käytävällä ja onnistuin saamaan yhdeksän karkkia, pikkasen vähemmän ku viime vuonna :D Viime vuonna niitä tuli lähemmäs viisikymmentä. Mutta ei siitä sen enempää, koulussa ei muuta erikoista ollutkaan. Huomenna olisi ruotsinkoe, pitäisi varmaan lukea, mutta en jaksa. No jos illalla lukisi jonkin verran, kun eilen kuitenkin luin koealueen läpi.

Ja lopuksi vielä ilmoitus! Eli, kun edelliseen postaukseen oli tullut pyyntö, että tekisin kysymyspostauksen, niin päätin nyt tehdä sen ;) Ideana olisi siis, että lähetätte minulle kommentteja, joissa on kysymyksiä, joita haluatte kysyä minulta ja sitten vastaan niihin, jossain postauksessa. Ajattelin nyt, että saatte laittaa kysymyksiä 28.2 asti, ja sitten alan vastailemaan niihin. Laitattehan kysymykset tämän postauksen kommentti osioon, en jaksa alkaa etsimään kysymyksiä muista postauksista. Voi olla, että teen vastaus postauksen videona, mutta tällä hetkellä uskon, että teen sen vain kirjoittamalla. Te jotka lähetätte kysymyksiä lähetättehän max. 5 kysymystä. Toivon, että luette muiden kysymykset ennenkuin laitatte omat, ettei tulisi paljon samoja. Mutta muistakaa laittaa ne kysymykset tämän postauksen kommentti osioon, jos löydän niitä muualta en ehkä vastaa niihin. Mutta ei nyt muuta, toivottavasti niitä kysymyksiä tulee sitten, on mukava vastailla teidän kysymyksiinne :) Heippa!

6 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Mul tuli viel pari kysymyst mielee
   Unelma koti?
   Unelma poikaystävä?;)
   Unelma auto?
   Unelma hiukset?

   Poista
 2. Heiii hyvää ystävänpäivää <3 rakas <3 jaa kysymyksii ;) 1. Kuka on siun parasystävä ? 2. minkä lainen on hyvä ystävä? 3. mitä haluut tulevaisuudelt 4.mikä on ruoka johon et enää ikinä koskis pitkäl tikullakkaa? 5.ketä kaipaat? :)

  VastaaPoista
 3. 1.Lempi eläin?
  2.Paras vuodenaika?
  3.Lempi väri?
  4.Harrastukset?
  5.Kuinka monta tuntii päiväs oot koneel? :D

  VastaaPoista
 4. 1. Mikä on paras sipsi xd (antteeks jonna xd tuli vaa mielee siit jusuts) 2. mikä on sun perus päivä? 3. Sokee vai kuuro? XD (tiiät taas mitä tarkotan) XDD

  VastaaPoista
 5. Kuinka pitkä oot?
  Lukioon vai amikseen?
  Lempiruoka?
  Lempikarkki?
  Unelmiesi ammatti?
  Suurin toive?

  VastaaPoista