lauantai 2. marraskuuta 2013

Vuosi postaus

Vihdoin ja viimein sain tämän tänne, anteeksi tämä odotus. Syyslomalla oli paljon tekemistä olin vain n.1-2 päivää kotona, joten en ehtinyt tätä silloin tekemään. Ja nyt, kun koulu alkoi niin on ollut taas koulu asioita, mutta nyt sain tämän kuitenkin tehtyä. En mitään hirveän erikoista tehnyt, mutta jotain kuitenkin :) Laitetaanpa tähän alkuun muutama kuva.


Kyllä vain, kiitokset kuuluvat teille lukijoille. Ilman teitä en varmastikkaan olisi tätä blogia kauhean kauaa pitänyt, vaan lopettanut jossain vaiheessa. Mutta teidän ansiostanne 1-vuosi on jo takana, on ollut mukava kirjoitella, kun on huomannut, että lukijoita on ollut ja myös kommentit ovat piristäneet päivää. Aluksi blogin postauksissa ei ollut paljon kuvia, ja moni postaus olikin tehty ilman kuvia. Mutta, kuitenkin lukijoita oli, pikku hiljaa postauksiin sitten alkoi kuvia tulemaan enemmän ja enemmän. Muutama videokin tästä blogista löytyy. Mitä olen tässä nyt lukenut noita vanhoja postauksia, olen huomannut, että kirjoitustaitoni on hieman noussut ja postauksista on tullut parempia, myöskin kuvien laatu on parantunut. Mutta siirrytäämpä nyt toiseen aiheeseen, tein tätä postausta varten piirustuksen ja otin kuvia siitä vaihe vaiheelta. Laitetaanpas tähän nyt piirustuksen ensimmäinen kuva.


Aluksi hahmottelen piirustuksen, jota olen piirtämässä. Tällä kertaa päätin pitkästä aikaa piirtää chibi tyylillä. Hahmottelu vaiheessakin minulla voi kestää n.10-20min, koska haluan siitä niin hyvän, kuin mahdollista.


Seuraavaksi rajaan piirustuksen, kumitan myös lyijykynän jäljet alta pois niin hyvin, kuin mahdollista.


Ja viimeiseksi väritän piirustuksen. Tämän piirustuksen tekeminen alusta loppuun kesti n.45min.


Ja vielä kaikki vaiheet samassa kuvassa. Jos haluatte vielä tietää mitä kaikkia kyniä käytin tämän tekoon, niin katsokaa seuraava kuva.


Stabiloneja tulee yleensä käytettyä piirustuksia värittäessä. Sakura pigma microneilla rajaan piirustukset, tällä kertaa käytiin kahta tälläistä kynää, paksuudeltaan ne olivat 01 ja 05. Ja piirustukset tietysti hahmottelen lyijykynällä.

Tässäpä tämä postaus nyt sitten oli, kommentit olisivat todella mukavia :)

2 kommenttia:

  1. Noi sun kynät on kyl tosi hyvii, ainaki ne mitä sillon joskus kokeilin. :) Noi jotkuu Sakura pigma micronit vai mitä onkaa :DD

    VastaaPoista