torstai 12. joulukuuta 2013

Joulukalenteri Luukku:12


Puolet kalenterista on nyt sitten tehty, vielä, kun sen toisen puolikkaankin saa valmiiksi. Tämä luukku olikin sitten ensimmäinen semmoinen, jonka tekemistä en melkeinpä muistanut, onneksi kuitenkin muistin :D Tämän luukun idea ei taida olla niin jouluinen, mutta teempä kuitenkin tämän nyt. Elikkäs olen joskus blogin alkuaikoina tehnyt postauksen, jossa kerron itsestäni, mutta se ei, kuten arvata saattaa ole täydellinen. Joten päätinpä tehdä siis uuden :)

Nimi: Kuten tarkka silmäisimmät ovat varmaankin huomanneet kommenteista, niin oikea nimeni on Jonna. Mutta netissä liikun yleisimmin nimellä Nomi.
Ikä: 15-vuotta.
Luonne: Iloinen, yleensä yritän ajatella kaiken mahdollisen positiivisesti, huumorintajuinen... muuta en keksikkään. Ne jotka tuntevat minut voivat täydentää, jos haluavat. (kaikki lukiani taitavat tuntea minut? paitsi anonyymit)
Harrastan: Ennen kuviskoulua, nykyään kotona piirtämistä, tarinoiden kirjoittelua, blogaamista(eiköhän tätä voi harrastukseksi sanoa) ja tietty valokuvaamista.
Lempiväri: Musta.
Lempivuodenaika: Kesä.
Lempiohjelmia/sarjoja: Salatut Elämät, Hopeanuoli, Weed ja Merlin.
Lempikirjoja: Nälkäpelit, Potterit, Soturikissat... niitä on liian monia :DD
Lempielokuvat: Nälkäpeli, Potterit, TSH ja Hobitti.
Lemmikki: Tällä hetkellä Choco.
Muuta mielenkiintoista: Kerään aika paljon mangoja, animea ja muita oheistuotteita Takahashin tuotannosta, Suomeksi, että Japaniksi. Kokoelmaan mennyttä rahasummaa, en viitsi sanoa, voin sanoa, että kolminumeroinen summa kyseessä. Japani innostuksen kautta aloin piirtämään ja kirjoittelemaan tarinoita. 
Koulussa olen keskiverto oppilas, jotkin aineet ovat helppoja, jotkin taas eivät. Koulunesitelmät tuottavat vaikeuksia esiintymiskammon takia, mistäköhän sekin tullut. Piikkikammokin löytyy, korkeanpaikankammo ja ahtaanpaikankammo, siinähän niitä on tarpeeksi. Netissä olen muutamalla foorumilla, niissäkin nimellä Nomi. Tuossa taitaakin olla kaikki semmoinen, minkä ainakin itse keksin :)

Huomisessa luukussa on sitten luvassa jotakin talvisempaa, ehkäpä kuvia, jos tuosta loskasta mitään kuvia viittii ottaa. Tai sitten keksin jotakin muuta:)
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti