maanantai 10. helmikuuta 2014

Pitkästä aikaa.

Tosiian, ei ole tullutkaan kirjoiteltua tänne vähään aikaan, syynä ollut, ehkä koulu kiireet. Kokeet menivät mielestäni ihan hyvin (en ole kyllä tyytyväinen niihin kahteen 6+, luin kuitenkin niihin) matikka ylätti kyllä ihan positiivisesti 7½. Kahdesta viimeisestä matikankokeista on tuulut mielestä hyviä numeroita, tästä se numeron kohotus alkaa. Koulussa on ollut nyt normi liikunnassa luistelua, mikä on kyllä ihan mukavaa, paitsi viime viikon kaatuaminen ei ollut. Polvissa oli, sen jälkeen aika kivan kokoiset mustelmat ja tänään kaatusin uudelleen, niin on taas toinen polvi ihan mustelmilla. Tänään sain kuulla, että joudun huomenna jäämään koulun jälkeen läksyparkkiin, enkä edes läksyjen takia, mikä on kyllä ihan hyvä juttu. Opossa meillä on nyt ollut pariviikkoa aikaa tehdä koneella työhakemus ja CV, ja tänään oli vika tunti tehdä niitä. Sain kyllä ne valmiiksi, mutta kukaan ei ehtinyt tarkistamaan niitä, eli huomenna läksyparkissa opo tarkistaa ne ja lopuksi vielä tulostan ne. Toivon mukaan siinä ei mene kovin kauan, ei kyllä tule ollenkaan orpo-olo siellä, koska suurinosa luokastani on myös läksyparkissa. Mukavaa tulee olemaan :)
Tänään oli myös vihdoinkin tutustuminen KSAO:lle, sai ainakin olla kolme tuntia poissa koulusta. Minun lisäkseni kulttuurialalla oli yksi luokkalaiseni tutustumassa, loput olikin sitten jotain Porvoolaisia ammattistartista. Ja löytyihän sitä nyt ainakin ala mihin aion hakea, koruala alkoi kiinnostamaan, jotenka se on varmaankin sitten ensimmäisenä vaihtoehtona. Kuvallista ilmaisua ei ala tänä vuonna mikä on kyllä harmi, mutta onneksi sentään tuo vaikutti yhtä kiinnostavalta.

Aikoja sitten, kun mainitsin, että olen ostanut yhden elokuvan ja kirjan, enkä silloin jaksanut ja muistanut kuvata niitä. Niin nyt minulla on kuvat, koska pakkohan tähänkin postaukseen on joitakin kuvia saada.


Tuossa ne sitten olisivat, tuon kirjan olen kyllä lukenut aikaisemminkin, mutta päätin ostaa sen, kun tuo on sarjan ensimmäinen kirja. Tästä on sitten hyvä alkaa pikkuhiljaa ostamaan muita osia, joita tuntuu ilmestyvän aika nopeasti. Ja elokuva oli ostettava ihan sen käsittelevän aiheen takia, vielä, kun löytäisi sen vasta äsken ilmestyneen elokuvan.
Huomenna voisi tehdä postauksen eräästä kirjasta, kunhan saan sen vain ensin käsiini, kirja on kyllä jo odottanut perjantaista asti Suomalaisessa kirjakaupassa, että joku sen kävisi hakemassa. Mutta, koska äitini haki sen tänään mennessään töihin, pääsen sitä huomenna selailemaan koulun jälkeen. Chocokin on saanut häkkiinsä paljon uutta, niistäki voisi joitain kuvia ottaa. Mutta en kerro niistä enempää pidän teitä jännityksessä. Mutta lopetan tämän nyt tähän, pitää vielä ehtiä käydä tekemässä Töherrysnurkkaan postaus.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti