tiistai 11. helmikuuta 2014

Weed Taidekirja, sekä jotain muuta.

Sain vihdoinkin opuksen käsiini ja täytyy sanoa, että olen tyytyväinen. En olisi koskaan maksanut japaninkielisestä sitä n.80e, mutta nyt tämä saatiinkin omalla äidinkielllä hintaan 17,40e. Kun tulin koulusta selasin tuon nopeasti läpi ennen läksyjen tekoa, ja nyt olen kunnolla katsonut tuon läpi ja tietty otin kasan kuvia. 14 sivun pituista haastattelua en tosin ole vielä lukenut, koska siinä on joku aivan erikoinen luku syysteemi, aivoni eivät vain tajua sitä. No, jos illalla koittaisi kunnolla selvittää miten päin sitä oikein kuuluu lukea, koska pakkohan se jossain vaiheessa on saatava luettua. Mutta laittelen nyt niitä kuvia, ja omia pieniä kommentteja.

Siinä kirjan etu- ja takakansi, itse pidän enemmän tästä suomijulkaisun kannesta, kuin japanijulkaisun.

Tästä kuvasta pidän suuresti, värit ovat niin ihanat. Ja muutenkin kuva on vain niin hieno.

Söpö kuva, ja Weed näyttää niin ihanalta pikku pallerolta, onhan se Sakurakin tuossa vieressä hienosti piirretty.

Nämä alussa olleet realistiset kuvat ovat, aivan sanoin kuvaamattoman upeita. Näitä olisi mielellään katsonut enemmän.

Haastattelun alusta otettu kuva, jossa näkeekin haastattelun pääaiheen.

Ja lopussa oleva juliste, mitä en itse ole vielä irrottanut. Saa olla jonkin aikaa siellä kirjan takakannessa kiinni, kunnes saan aikaiseksi laitettua seinälle. Julisteen kuva on aivan ihana, luulin itse julistetta kyllä suuremmaksi, mutta on se kuitenkin muita julisteita suurempi.

Koulussa meni, se läksyparkki yllättävän hyvin, jouduin jäämään kouluun puoleksitunniksi, joten ei se koulupäivä niin paljon pitkittynytkään. Koulussa nousi myös aika suureksi puheen aiheeksi Kouvolan keskustassa sijaitsevan Yhteiskoulun palo, melkein kaikki olivat puhelimella ja katsoivat kuvia ja videoita netistä. Voin itsekkin myöntää, että olin myös puhelin  kädessä lukemassa uutisia ja katsomassa kuvia. Kotiin tultuani katsoin sitten netistä videoita ja päivittyneitä uutisia, myöskin facebookista sai kivasti tietoa, kun viereisten koulujen oppilaat kertoivat omia kokemuksiaan. Onneksi sentään siellä palossa ei loukkaantunut kukaan, jos olen oikein ymmärtänyt tuo oli myös se koulu mihin meidän piti mennä katsomaan jotakin musikaalia ensi viikolla. Nyt sitä reissua ei sitten tulekkaan. Pitäisi varmaankin jatkaa bilsankokeeseen lukemista, kun koe on kuitenkin jo huomenna. No minä palaan tuon kirjan ääreen, kirjoittelen taas pian.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti