tiistai 15. huhtikuuta 2014

Täällä taas.

Elikkäs olen hirveän pahoillani mahdottoman pitkästä postaustauosta, mikä tuli minullekkin hieman yllätyksenä :D Koulu on nyt vienyt enemmän aikaa ja olen yrittänyt siihen panostaa, joten blogi jäänyt hieman taka-alalle. Aloitin myös uuden "harrastuksen" nimeltä roolipelaaminen, joka vie sen ajan melkeimpä mitä koneella pystyn olemaan. Roolipelailen siis eräällä sivustolla, jonka satuin sattumalta löytämään.
Laivalle olisi lähtö kolmenpäivän kuluttua, pääsen ensi kertaa ruotsiin :) Tuonne siis lähdemme eräiden tuttujemme kanssa, kuvia tulen ottamaan satavarmana ja PALJON! Matkan jälkeen lupaan tänne postailla sitten miten matka meni ja kuviakin laittelen. Nyt ei muuten ole niistä lupaamistani tilauksista kuvia, mutta ne tulevat myöskin tuon matkan jälkeen. Ajattelin tehdä sellaisen postauksen missä on viime aikaisia ostoksiani.
Tänään oli myös postissa yksi ihana yllätys, pääsykoe ilmoitus. Pitäisi 28.4 raahautua Vantaalle pääsykokeeseen, en malta odottaa :) Ennakkotehtävä pitäisi saada tehtyä tuonne mukaan, onneksi mukana oli selkeät ohjeet, nyt vain sitten toteuttelemaan sitä.
Viime viikolla tuli muuten ostettua halvalla Lidlistä taulunpohjia ja akryylimaaleja, innostui maalaamaan ja yksi taulu onkin piakkoin valmis. Kuvia siitä tulee kyllä töherrysnurkkaukseen, joten sinne sitten katsomaan, kun on valmis. Ilmoittelen siitä vielä tämän blogin puolella, että tekin pääsette näkemään sen.
Muttah, ei nyt muuta viikonlopun jälkeen lupaan postailla matkasta. Nähdään taas :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti