tiistai 3. kesäkuuta 2014

Kesäloma ja muutakin loppu keväästä.

Hei, vihdoinkin se kesäloma alkoi joten nyt olisi aika yrittää kirjoitella tännekkin useammin. Ulkonakö blogissa koki nyt muutoksen, sillä se talvi teema ei ehkä ollut enään kovin sopiva. Itse en ole vielä ulkonäköön aivan tyytyväinen, mutta se saa nyt pysyä jonkin aikaa tuommoisena.

Peruskoulu olisi nyt ohitse, 9 vuoden opiskelut takana ja paljon hyviämuistoja tarttunut mukaan. Vaikka tuo aika onkin tuntunut hyvin pitkältä, niin nyt se tuntuu, että olisi vasta aloittanut koulunkäynnin. Vaikka kaipaankin noita aikoja paljon, olen samalla onnellinen, että vihdoinkin se on ohi. Keskiarvoni oli 7.45 pyöristettynä siis 7.5 sain nostettua ainakin keskiarvoani. Edessä olevasta kesästä aion nauttia kunnolla, sillä ties minne pääsen syksyllä kouluun. Kavereiden kanssa yrtän viettää hyvin paljon aikaa, sillä enään ei tule uudessa koulussa nähtyä samoja tyyppejä joka päivä. Valvominen kuuluu kesää tietenkin ja olenkin tämän jo aloittanut, viime yönäkin valvoin puoli kahteen, mutta heräsin kuitenkin jo kymmeneltä. Kavereiden kanssa olen jo ehtinyt olemaankin ensimmäisinä loma päivinä, eilen ja tänään olen ollut kotona sillä huono sää.

Meidän luokka kävi luokkaretkellä Kaunissaaressa 26.5-28.5, oli muuten aivan unohtumattomat päivät. Olisin voinut olla tuolla paljon pidempäänkin, sillä seurahan oli 5/5! Talviturkinkin onnituin tuolla heittämään, vaikka olihan se merivesi aikas kylmää. Mutta kyllä sinne pystyi menemän uimaan saunan jälkeen. Keskiviikkona tultiin tuolta kotiin, odetellessamme junaa Kotkassa mentiin keilaamaan. Meni yllättävän hyvin minulta sillä en ollut koskaan ennen keilannut, yllätyin aivan totaalisesti, kun sain täyskaadon. Suoraan sanoen hyppäsin ilmaan ja huudin jes. :D Laittaisin luokkaretkeltä mielelläni videoita ja kuvia tänne, mutta en viitsi sillä en omista luokkalaisteni lupaa siihen. Saatte tyytyä vain tähän tekstiini.


Käytiin lauantaina juhlistamassa ystäväni kanssa koulun päättymistä, päädyttiin Rossoon syömään. Aivan mahtava päivä oli kaikenkaikkiaan, seura ja ruoka oli erinomaista.

Sunnuntaina kävin toisen ystäväni kanssa kuvailemassa, kuvia tuli yhteensä lähes sata joten en edes yritä laittaa niitä kaikkia tänne. Tuossa oli niitä onnistuneimpia.

Muuta minulla ei nyt ole, yritän kirjoitella taas mahdollisimman pian tänne. Hei hei.

3 kommenttia:

 1. Meiänki pitää nähä viel kesäloman aikana! Voi voi, tuntuu kyl sit varmast oudolta ku ei nähäkää enää joka päivä koulussa, tai kuvistunneilla! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Varmasti nähdään! :D Mul on jo nyt ikävä niitä kuvistunteja, eikö aikaa vois kelata hieman taaksepäin.

   Poista
 2. Tosi hienoja kuvia, osaat näköjään käyttää kameraasi niinkuin pitääkin. Minulla on kameran käytössä ongelmia voisitkin joskus kun nähdään antaa hyviä vinkkejä.

  VastaaPoista