torstai 15. toukokuuta 2014

Ostokset ja kuulumisia.

Vihdoinkin päätin näyttää teille ne mun yhdet tilaamat kirjat. :D En edes tarkkaan mista milloin ne tilasin, kaipa se oli alkuvuodest. Adlibriksest siis tilasin ne kirjat ja voin sanoa, että suurin osa niistä on englannis kielisiä. Ihmettelen suuresti sitä, että ymmärsin jopa aika hyvin niitten sisällön. Kai mä voin kerrankin sanoa, että mun enkku on jotenkin parantunut. c: Mutta laitanpas nyt ne kuvat, tiedän et ne ei oo kovin laadukkaita. Ei ainakaan mun parhaimpia kuvia, mutta teen tän postauksen nyt aika pikaisesti joten saa kelvata. Ensi kerralla tulee sitten super laadukkaita, voin luvata.

Tässä olisi nämä englannikieliset sarjakuvat, nämä olivat ne jotka alunperin piti vain tilata. Maksoivat vain 5e kpl, joten eivät olleet kalliita. Kovakantisina olisivat maksaneet 15ekpl, joten päätin tyytyä näihin. Näitä olenkinkin haaveillut siitä lähtien, kun tutustui soturikissoihin. Koska nämä keskittyvät lempihahmooni Korppitassuun. :3

Tässä vielä tämä kirja, jonka tilasin noiden lisäksi. Tämän hintaa en muista, mutta oli hieman halvempi kuin kirjakaupassa. Tämä on siis kolmas osa näistä suomenkielisistä.

Olen aika varma, että tulen vielä tuolta näitä tilaamaan, etenkin englanninkielisiä. Koska hinnat eivät todellakaan ole korkeat, yksi englanninkielinen kirja maksaa 5e jos sen ostaa pehmeäkantisena. Mutta ei kovakantistenkaan hinnat kovin suuret ole, ainakin halvemmat, kuin suomenkielisten. Kesällä olenkin ajatellut tilaavani tuolta kuuden kirjan sisältävän boxin, jonka hinta on vähän päälle 20e. Saman hintainen suurin piirtein, kun yhden suomenkielisen.

Ja nyt sitten, jonkin näköisiä kuulumisia. :D Lauantaina olivat synttärit ja 16-vuotta tuli täyteen. Lahjoista en kuvia tajunnut ottaa, ehkä sitten seuraavassa postauksessa. Sekä pääsykokeissakin on tultu käytyä, kaikki ovat kuitenkin jo takana päin, enään vain jännitetään sitä minne pääsee. Nyt lauantaina olisi tarkoitus mennä kaverin kanssa Tykkimäen avajaisiin, kuten aina joka kevät. :) Koulussa nyt ei mitään erikoista ole tapahtunut, kokeita riittää. Ja tietenkin luokkaretken suunnittelua on ollut, ainakin menee suurimmat osat englannintunneista sen aiheen käsittelyyn. :D Mutta eipä nyt muuta, kirjoittelen taas, kun ehdin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti