maanantai 1. joulukuuta 2014

Joulukalenteri Luukku:1Heipä hei te kaikki blogin lukijat siellä, nyt olisi aika laittaa blogin joulukalenteri käyntiin. Toivon mukaan saamme tänä vuonna joka päivä sen yhden luukun tänne laitettua, ettei tule niitä tuplaluukkuja kuten viime vuonna. Ja aluksi näin infona, että vieläkin saa niitä luukku ehdotuksia laitella minulle. Koska en todellakaan ole onnistunut kaikkiin luukuihin mitään keksimään, eli luvassa luultavasti ihan normaalejakin kuulumis postauksia kalenterissa. Mutta jokaiseen pyrin edes yhden talvisen/jouluisen kuvan laittamaan. Mutta enimmittä höpinöittä, eiköhän aloiteta :)

Koska viime vuonna ekassa luukussa oli lista joulukalentereista mitä olen seuraillut elämäni aikana niin, nyt laitetaan tämän vuoden aloitukseen tietoa siitä mitä kalentereja tänä vuonna seurailen. Niitä perinteisiä löytyy, jotka on jokavuosi katsottava, mutta muutama uusikin löytyy :D

 
Kaupasta on tullut tälläiset hamstrattua, kun on halvalla vastaan tullut. Kokonaisia joulukalentereja noista on vain nuo kaksi ylintä, alimmassa Toljanterissa vain kymmenen jaksoa, mutta niin sanotusti luettelen tuonkin kalenteriksi. Tuota Heinähattu ja Vilttitossu joulun jäljillä en ole koskaan nähnytkään, voi johtua aika pitkälti siitä, että tuo tehtiin jo ennen syntymääni. Mutta kummastakin Toljanterista olen jo kaikki jaksot nähnyt, mutta ei joulu voi koskaan tulla ilman Toljanteria joten noiden katsominen on hyvinkin pakollista. Noiden kolmen lisäksi seurannassa on myös kaksi muutakin joulukalenteria, toinen näistä tietenkin se perinteinen The Joulukalenteri, sekin on niin pakollinen katsottava joka joulu. Ja sitten uutukaisena on nyt telkassa pyörivä kalenteri Porokuiskaajan arvoitus. Tuosta en vielä ole edes ensimäistäkään luukkua saanut katsottua, mutta illalla sen aijon vielä katsoa. Eli siis yhteen laskettuna itselläni on tänä vuonna viisi kalenteria katsottavana, vaikka yksi noista ei koko pitkä joulukalenteri olekkaan. Eiköhän se joulun odotus hyvin leppoisasti suju, kun on jokaiselle päivälle paljon joulukalentereja katsottavana. Mutta tämä luukku oli nyt tässä, nähkäämme taas huomenna uuden luukun parissa :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti