keskiviikko 10. huhtikuuta 2013

Äikänesitelmän tekoa.

Heips! Lauataina oli sitten uurnanlasku, nyt ovat nuo onneksi takana. Hautapaikka on mielestäni hyvässä paikassa, se on helppo löytää. Hauta oli todella hieno, kun kukat oli laitettu ja ostettiin myös lyhtykin. Sain kantaa myös uurnaa ja voin sanoa, että en olisi uskonut, että se uurna oli niin painava. Laitoin myös lapiollisen hiekkaa, kun hautasimme uurnan. Voisin laitta tähän tekstin, joka oli meidän kukkien mukana. " Päivänä kauniina keväisen hiljeni sydän kultainen. Lähtösi vaikea kestää on surumme suuri ja sanaton. Lohtuna muistot rakkaat." Kuvia en laita, koska niitä on niin hirveästi. Aateltiin, että teetetään mun puhelimen kuvista valokuvat, koska ne onnistu parhaiten. Siksi puhelinkuvat, koska unohdin kameranlaturin kotiin ja kameran akku loppui.

Koulussa mennyt taas kerran ihan normaalisti. Eilen oli lihaskuntotesti, jee sain siitä 8, paras tähän mennessä. Eilen kirjotettiin myös englannintunnilla ainetta kotikaupungista ja kaiken lisäksi englanniksi, no ei yllätys, kun enkuntunnilla ollaan. Mutta oikeesti en keksiny kunnolla mitä kirjoittaa, tämä on niin pieni paikka. Kirjottelin vaan mitä täällä on, kun en muuta keksinyt. Tuossa aineessa piti olla 80-100 sanaa, aika vaikeeta, kun en ole mestari enkussa. Ja tänään oli koulussa 8. luokkien päässälaskukoe, saatiin tietää jo tulokset. 4/30 wuhuu, en ainakaan pääse kouvolaan, koulujen väliseen kisaan. Ihan hyvä vain en sinne olisi halunnutkaan. Mutta en kuitenkaan ollut luokkamme huonoin.

Kotona olen nyt alkanut kirjoittamaan äikänesitelmää, sain aiheen valittua (niitä alkoi olemaan jo liikaa) Eli päätin pitää esitelmän Yoshihiro Takahashista, kenestä muustakaan ;) Ainakin on helppo aihe, kaiken voisi vetää vain päästä. Ajattelin, että vien kouluun yhden mangan ja nimikirjoituksen nähtäväksi. Ja jos raaskin niin laitan pinssin paitaan, mutta en tiedä, kun se pinssi maksoi, kuitenki 7€. Ja sitten näytän koneelta videon Takahashin suomen-vierailusta.

Oho tulipas tästä pitkä, no se ei haittaa yhtään :) Mutta ei nyt kuitenkaan muuta. Heips!

1 kommentti:

  1. Hyvä, että sait kuitenkin muistoksi kamerakuvia. Eipä sitten muuta kuin tsemppiä äikänesitelmän tekoon.

    VastaaPoista