keskiviikko 24. huhtikuuta 2013

Kouluasioita

Miten yksi pikku asia voi piristää päivää? Tänää ilahduin tosi paljon, kun sain tietää mun uskonnonkokeen numeron ;)
Kuten kuvasta näkee niin 9+ sieltä tuli. Opettaja oli aluksi katsonut väärästä taulukosta nuo numerot, siksi tuossa on sotkettu 10-. Olisi kyllä ollut tuo 10- aika kiva, olisi ollut paras ylä-asteen numero. Mutta kyllä tuo 9+ on mielestäni tosi hyvä.

Äikänesitelmästä tuli saatua 8+, tyytyväinen olen. Vaikkakin jännitti se esityksen pitäminen. Ja äikänkirjoitelmatkin saatiin vähän aikaa sitten.
8½, nyt tuntuu, että koulussa menee hyvin. Ainakin uskonnon ja äikän kanssa. Kun opettaja luki meille noita äikänkirjoitelmia, niin saatiin samalla piirtää. Ja mitäköhän minä piirsin.
Nomin todella hienot töherrykset.

Huomenna olisi luvassa musiikinkoe, pitäisi varmaan siihen lukea. Aiheena on Kevyt Musiikki Suomi. Onneksi kirjoitettiin viime musiikintunnilla muistiinpanoja, ainakin pystyy lukemaan. Kokeessa on kuulemma tehtävänä kirjoittaa esse pitämästään musiikinesitelmästä. Enhän minä siitä mitään muista, no onneksi on netti, mistä löytyy tietoa. Ja mikä olisi paras tapa lukea kokeeseen? Tietysti siinä samalla voi syödä suklaata.
Ehkä hieman pilalle mennyt kuva. Jotenkin kameran salamasta heijastui kameran pinkki väri. Mutta ei nyt muuta tällä kertaa :)

1 kommentti: