keskiviikko 1. toukokuuta 2013

Vapun viettoa.

Tuli eilen väkerrettyä tuo kuva piirtopöydällä.

Eilen meillä oli koulussa Vappujuhla, päästiin tuntia aikaisemmin kotiin. Ja eilen kaupassa käydessä ostin itselleni Vapun kunniaksi luettavaa.

Kuva ei ole itse ottamani, koska blogger ei suostunut lataamaan sitä. Ostin siis Etsiväkoira Sherdockin ensinmäisen osan. Ensinmäinen osa oli jopa tarjouksessa 4e, normaali hinta noilla on 6.20e. Luin tuon ja voin sano, että tulen keräämään loputkin osat sitä mukaan, kun ne suomennetaan. Ihastuin tuon mangan kanteen. Hahmotkin ovat tässä loistavia (en ole koskaan kuullut, että koira voi puhua ihmisen kanssa pippu suussa :D) Oli hieno idea, että Sherlock Holmes on syntynyt uudestaan koiran muodossa. Mangan takakannessa lukee tälläinen teksti. Takeru pelastaa koiratarhasta pennun, joka saa nimekseen Sherdock. Sherlock Holmesiin viittaava nimi osoittautuu pian osuvaksi, sillä pennulla on uskomaton vainu rikosten ratkomisen suhteen... Eikä siinä kaikki! Pian Takeru huomaa joutuneensa Watsoniksi Watsonin paikalle...

Olisipa jo 9.5 silloin on Tykkimäen avajaiset ja olen sinne menossa kaverin kanssa :) Vaikka Tykkimäki onkin jo nähty paikka on siellä aina yhtä hauskaa kavereiden kanssa. Ja 10.5 olisi sitten miun synttärit, ja silloinkin on koulusta vapaata, koska taksvärkkipäivä. Ihanaa saa nukkua pitkään ja tulee vihdoinkin se 15 vuotta täyteen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti