maanantai 27. toukokuuta 2013

Ostoksia.

Juu elikkäs tuli eilen käytyä kaupoilla, sen jälkeen, kun oltiin käyty katsomassa siskontytön balettiesitys :) Laitan joistakin ostoksista kuvia.
Tuli ostettua aurinkolasit. Ihastuin tohon väriin, vaikka siellä oli pinkitkin niin päädyin noihin.
Ekaa kertaa katoin noita kaupasta ja heti tärppäsi ;) Omalla nimellä varustettu cokispullo, tota ei viitsi heittää pois.
Tuli ostettua myös irtokarkkeja vähän, kun halvalla sai.

Ostin myös vaaleanvihreän ja harmaan topin, mutta kuvia ei nyt ole. Ne topit oli tosi halpoja. Muuta en sitten ostanutkaan.Illemmalla tuli myös käytyä ulkoilemassa kavereiden kanssa. Mukavaa oli kuten aina :D

Olen tässä yhtenä iltana vähän askarrellut, joten voisi vaikka laittaa kuvan siitä mitä olen tehnyt.
PIKACHU<333 Innostuin yhtenä iltana vain tekemään tuollaiset, kun katsoin laatikossa olevia pokemonkortteja. Noita kortteja tuli pienempänä keräiltyä, on niitä ihan kiva pino kertynyt.

Ihanaa enään viikko koulua ja sitten KESÄLOMA!<3 Lauantaina pitäisi hakea todistus, toivottavasti numerot eivät ole laskeneet. Tällä viikolla on enään huomenna kunnon koulupäivä, koska keskiviikkona on liikuntapäivä, torstaina toritapahtuma ja perjantaina kevätkirkko. Saatiin tänään myös bilsankokeet sain 8½, tuohon on hyvä lopettaa 8.luokan kokeet. Mutta eipäs nyt muuta, hei.

4 kommenttia: