torstai 9. toukokuuta 2013

Tykkimäen avajaiset.

Heips! Tänää tuli mentyä kaverin kanssa Tykkimäen avajaisiin, oli todella hauskaa :D Päivään kuului sekoilua, puussa kiipeilyä, sateessa kastuminen ja tietysti syömistä. Päivä oli ihanan lämmin  vaikka lopussa satoikin.

Jos ihmettelette mitä tuo puussa kiipeily tarkoittaa, niin minäpä kerron. Tykkimäkeen oli nyt tullut semmoinen Atreenaalin seikkailu puisto, siellä mentiin valjaiden kanssa puusta puuhun. Olihan se ihan kivaa, kaveri sai kyllä raahata mut sinne :DD Selvittiin onnneksi ehjin nahoin, vaikka meinasin tippuu yhelt vaijerilt, kiitos pikkulasten jotka heilutti sitä... Oli myös aika pelottavaa, kun ne puut heilu tuulessa, hyvä ettei kaatunu. Mutta, kun alas päästiin kaverilla ja mulla oli sama ajatus, nyt syömään.

Laitteisakin käytiin, niihin ei vaan ikinä kyllästy. Trombissa käytiin monta kertaa, tietystä syystä ;) Vaikka päiväksi oli luvattu sadetta niin aurinko vaa paisto ja oli lämmintä. Lopuksi kyllä, kun mentiin vikaa laitteeseen, alko sataa kaatamalla, joten kastuttiin sitten lopulta. Hieno lopetus päivälle. Puoli kahdeksan äiskä tuli hakee minua, joten koko päivähän sielä meni.

Sain myös kaverilta maailman ihanimman synttärikortin.<333333


Nyt en kyllä tajua, blogger ei anna mun ladata kuvia. Tai ei oo nyt pitkään aikaan. Jouduin lataa Picasa ohjelman, mikä on onneksi ilmainen, nii sen kautta pystyn nyt lataa noita. No onneksi pystyn edes jotenkin lataa maan noita kuvia.

Ja huomenna koulusta vapaata, taksvärkkipäivä, osui juuri sopivasti synttäri päiväksi. Saa ainakin nukkua pitkään, ihanaa. Mutta eipäs tässä nyt muuta ole, heido.

3 kommenttia:

  1. HAISTAPPA JONNAA PITKÄ ********** XDD MÄHÄN EN OO TOTA TEHNY XD

    VastaaPoista
  2. ja tietystä syystä kyllä ;:) TUITUI <3

    VastaaPoista
  3. Hih oispa tollasii tykkimäkii ja särkänniemii ollu sillon kun mää olin 15v. Vaan ei. Mut mää pääsin eka kerta lavatansseihin kun täytin 15 vuotta. Olihan sekin jotain....

    VastaaPoista