lauantai 13. heinäkuuta 2013

Päivän kuulumisia

Tänään ollut aika kiireinen päivä, kokoajan olen ollut menossa jonnekkin. Aamulla lähdettiin puoli yhdeksän maissa hakemaan voileipäkakkuja, pullia ja pasteijoja. Sitten käytiin myös kaupoilla ja etsittiin pinkkiä hiusväriä, mutta kaupoissa ei ollut sitä, joten käytiin lopuksi kysymässä kampaamosta sitä. Kampaamossa oli vain saatavana pinkkiä sprayhiusväriä, joka maksoi 3,50e. Ostettiin se sitten ja huomenna olisi tarkoitus aamulla laittaa sitä, ennen kirkkoon menoa.

Kävin  myös ystävän kanssa poimimassa metsämansikoita metsästä, oli aika mukavaa hommaa, mutta kyllä tuli aika kuuma, kun aurinko paistoi täydeltä taivaalta. Sitten mentiin ystäväni luokse ja näin hänen uuden kissanpentunsa, jonka hän oli pelastanut tallilta, kun sen emo oli hylännyt sen. Oli muuten todella ihana veijari, vähän väliä hyökkäsi jalan ja käden kimppuun. Onneksi ne hampaat eivät olleet vielä kovin isot, niin ei sattunut vaikka tuo purikin. Sain ystävältä myös lainaksi monia kirjoja, luettavaa riittä vähäksi aikaa.

Huomenna olisi sitten luvassa rippijuhlat, hieman jännittää. Moni on sanonut, että se ehtoolisleipä maistuu hirvittävältä ja, että se tarttuu kitalakeen. Saa nähdä miten huomenna itselleni käy.

Olen ollut laiska, enkä ole jaksanut siirtää puhelimesta niitä loppuja rippileiri kuvia koneelle. Tänään otin myös ystävällä kuvia, enkä niitäkään puhelimelta ole siirtänyt. Jospa jaksan siirtää ne rippijuhlien jälkeen. Mutta ei nyt muuta, seuraava postaus tulee taas muutaman päivän jälkeen :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti