sunnuntai 21. heinäkuuta 2013

Reissussa

Heipä taas :) Rippijuhlat menivät todella hyvin, oli todella aurinkoinen sää. Oli mukavaa nähdä, pitkästä aikaa sukulaisia. Kirkossakin kaikki meni aika hyvin, mitä nyt yhden kaverin kanssa vähän naurettiin. Ehtoollisleipä ja viini, eivät olleet mitään kehuttavan hyviä. Leipä mastui pahvilta ja viini oli muuten vain pahan makuista. Sain rippilahjaksi toivomani järjestelmäkameran, se on Nikon D3200. Otin sillä heti sunnuntaina kuvia, tässä niistä muutama.
Maanantaina vietiin aamusta ystävälleni Choco hoitoon, sitten lähdettiin äiskän kanssa ajelemaan Oulua kohti.


 Oulussa mentiin tuttaviemme luokse, ja olemme siellä vieläkin. Kuvassa olemme melkein perillä, enään käännös Ukkolanperälle, ja sitten olemme perillä. Tässä kuva ystävästäni keiden luona olemme nyt.
Kuva on laitettu tänne ystäväni luvalla.
Täällä olemme tehneet, vaikka mitä. Eilen käytiin Sirkus Finlandiassa, olen ollut siellä viimeeksi varmaankin 3 vuotta sitten. Ja samojen henkilöiden kanssa silloinkin :) Kirjoja täällä on tullut luettu paljon, kun niitä kaverilta silloin lainasin, ja täytyy sanoa, että kirjat ovat aika jänniä. Kuvailtukkin täällä ollaan ystäväni kanssa, aika paljon. Käytiin myös yksi päivä Oulun torilla syömässä muikkuja, olivat todella hyviä, nam!
Käytiin myös kaupoilla ja ostin itselleni pikku juttuja. Ja kuvasin myös toripoliisin.


Donitsi kännykkäkoru ja korvakorut ostin Spiritshop nimisestä kaupasta.
Anime lehden ostin yksi päivä kaupasta, on muuten hyvä lehti, kun en noita ole vähään aikaan lukenut.

Kuva minusta ja rakkaasta kamerastani <3333

Pihalla on tullut kuvailtua aika paljon, tässä nyt muutama kuva.
Tehtiin ohukaisia yksi päivä, maistuivat hyviltä.
Syötiin tänään banaanikakkua, nimipäiväni kunniaksi. En aluksi edes muistanut, että on nimipäiväni :D
Kerättiin tänään ystäväni kanssa pikkasen marjoja, kiisseliä varten. Ja tällä hetkellä aikuiset tekevätkin tuota kiisseliä, joten lopetan postauksen nyt tähän ja menen tuonne keittiön puolelle :DD Heippa!

3 kommenttia: