maanantai 15. helmikuuta 2016

Blogin tulevaisuus

Kyllä vain, minuakin näkee pitkästä aikaa täällä. Eihän tämä blogi ehtinyt elämään kuin yli puoli vuotta hiljaisena, joka oikeasti on todella pitkä aika. No, en voi syyttää tästä kuin vain omaa laiskuuttani ja aikaan saamattomuuttani. En olisi silloin vuosia sitten, kun tämän blogin perustin sanovani, että inspiraationi ei vain kerta kaikkiaan ole riittänyt tänne kirjoittamiseen enään pitkään pitkään aikaan. Vaikka elämässä on tapahtunutkin muutamia juttuja joita olisin ehdottomasti tahtonut tänne laittaa, niin en vain ole saanut aikaiseksi tulla tänne kirjoittamaan ja kuvia laittelemaan. Se lupaamanikin 1D:n keikkavideo ei ole tänne tietään löytänyt... Toisaalta siihen on jopa ihan kunnollinen syy, eikä vain laiskuuteni. Sillä, kun olin saanut kyseisen videon valmiiksi niin koneeni hajosi vähän sen jälkeen, ja minäpä en tietenkään sen monen tunnin videon teon jälkeen ollut sitä suoraan siirtänyt youtuben puolelle turvaan. Joten edessä olisi siis ollut videon uudelleen kokoaminen, onneksi en sentään ollut puhelimesta ja kamerasta niitä kuvaamiani videoita ehtinyt poistamaan. Mutta silti jotenkin sen suuren työn aloittaminen uudelleen ei oikein innostanut ja siirsin aloittamista monia kuukausia eteen päin. Sitten tapahtuikin uusia yllättävä käänne, joka vaikeutti entisestään videon uudelleen kokoamista, sillä puhelimeni päätti hajota ja siispä ne laadukkaimmat videopätkät katosivat lopullisesti... Tai suurin osa niistä, sillä kolme olin onneksi tajunnut jo siirtää uudelle tietokoneelle turvaan. Onneksi sentään kameran videot ovat täysin tallessa, sekä koneella, että kameralla. Joten ehkä voisin koittaa sen videon uudelleen kokoamista vihdoin ja viimein, ennen kuin oikeasti menetän jollakin tavalla ne tärkeimmät muistoni keikalta.

Voisin vielä kertoa lisää asioita, jotka ovat myöskin vaikuttaneet aktiivisuuteeni täällä blogin puolella. Yksi niistä on roolipelaaminen. Sitäkin on kohta tullut tehtyä kaksi vuotta ja vaikka välissä on ollut aikoja, jolloin se ei ole huvittanut niin en silti millään osaa päästää siitä irti, koska aina jostakin löytyy se pieni inspiraatio, joka pitää minut hommassa mukana. Mikä onkaan mukavampaa kuin eläytyä itse keksimäänsä hahmoon ja kirjoittaa sen elämästä ja parastahan roolipelaamisessa on se, että aloittaessaan peliä toisen henkilön kanssa ei voi koskaan olla varma siitä mitä pelissä tuleekaan tapahtumaan. Tähän voi myös sisältää sen, että omien hahmojen piirtäminen ja maalaaminen on mukavaa puuhaa. Ainakin tulee pidettyä kissojen piirtämis taitoja yllä.

Toiseksi asiaksi voinkin sanoa fanficcien kirjoittamisen, joiden aloittamisesta tulee aivan pian kuluneeksi vuosi. Monet tätä blogia seuranneet varmasti tietävät, että 1D on todella suuri osa elämääni ja se tuleekin erittäin hyvin ficeissäni esiin. Sillä ketkäs viisi poikaa noissa ficeissä ovatkaan pääosassa, ei ole vaikea arvata, että kyseessä ovat juurikin Niall, Liam, Louis, Harry ja Zayn. Okei, jos täällä on joku muukin heidän musiikkiaan kuunteleva niin tiedän kyllä, että Zayn ei enään bändiin kuuluu. Mutta ficeissäni hän tulee aina olemaan mukana, sitä asiaa ei muuta mikään. Hypätään kuitenkin takaisin aiheeseen, vaikka voisinkin puhua Zaynista ja paljon, sekä muistakin pojista. Ficcien kirjoittaminen on itselleni erittäin vapauttavaa puuhaa ja se auttaa, jos tahtoo hetkeksi hypätä pois arkielämän mukanaan tuomista asioista. On ihanaa, kun saa päästää mielikuvituksen valloilleen ja kirjoittaa mitä mieleen tulee. Ja parhainta asiassa on se, että sitä kautta ainakin itse olen tutustunut moniin uusiin ihaniin ihmisiin, jotka jakavat saman mielenkiinnon kohteen. Minut siis löytää Wattpad nimisestä paikasta nimellä Nomisir, jossa näitä ficcejä kirjoitan. Toki, jos et halua lukea Larry aiheisia ficcejä tai muita, jossa pojat sattuvat seurustelemaan keskenään, niin harkitsisin ficcieni lukemista uudemman kerran. Yksi ficcien kirjoittamisen hyvä puoli onkin siinä, että ne ovat täysin kokonaan vain fiktiota eivät siis totta. En todellakaan siis väitä, että Larry olisi millään tavoin totta. Itse vain satun pitämään sellaisten ficcien kirjoittamisesta ja siksi niitä kirjoitan, hyvin yksinkertaista. Voisin pitkän kaavan mukaan kirjoittaa tästä aiheesta lisää, mutta taidan jättää sen nyt välistä.

Sanon tähän loppuun vielä sen, että yritän nyt viimeisen kerran aktivoitua tämän blogin puolella. Jos se ei onnistu, niin sitten on valitettavasti jätettävä tämä taakse päin ja suunnata eteen päin elämässä. Minulla on yksi suunnitelma millä tavoin ehkä saan pidettyä mielenkiintoni tänne kirjoittamiseen, mutta en paljasta sitä vielä. Sen voin toki sanoa, että aihealue on itselleni erittäin tärkeä. Muuta ei tällä erää sitten olekkaan, vaan nähkäämme toivon mukaan täällä taas pian <3 Heippa.















Ei kommentteja:

Lähetä kommentti