maanantai 24. kesäkuuta 2013

Hevostelua ja aavejahti.

Eli tänään meni ystävän kanssa tallille, oli todella hauskaa, kuten ennenkin ;) Kuvia tuli oteltua todella monta, ja osa niistä pääseekin tänne. Tallin jälkeen mentiin aavejahtiin, kieltämättä oli jännittävää, mutta nyt kuvia tallilta. Sen jälkeen selitän tuon aavejahdin paremmin.

Veeti on vain niin ihana, pakko sanoa <3

En malta odottaa, että pääsee taas tuonne kuvailemaan. On ne hevoset vaan niin ihania otuksia.

Löydettiin myös tuollainen, arvaako moni mikä se on?

Ja lopuksi otin tallin pihassa kukasta kuvan, mutta nyt siirrytään aavejahdin kuviin.

Ensiksi mentiin tuollaiseen paikkaan, tunnistaako kovin moni kyseisen paikan? Paikka on siis Wreden hautausmaa, aika hieno paikka täytyy myöntää. Käytiin siis tulla kiertämässä kappelia ja koputtamassa oveen, mutta ei kyllä nähty aavetta. Paitsi kuultiin kyllä askelia, kun enemmän kuvia oteltiin. Pitäisi varmaan mennä joskus keskiyöllä kokeilemaan, mutta en tiedä viittiikö. Nyt enemmän kuvia tuolta.

Mathilda Wreden hauta.

Kyltti jossa kerrottiin kyseisestä paikasta, mutta suurimmaksi osaksi tuossa puhuttiin jotain männyistä. En jaksanut oikein tarkasti lukea tuota, koska männyt eivät paljon kiinosta.

 Sitten siirryttiinkin toiseen paikkaan, sinnekkin etsimään aavetta. Taisi muuten olla tuo samainen mummo, jos oikein ymmärsin.
Rantaan oli ilmestynyt puinen risti, ei sitä kyllä ennen ole ollut. Kun olen pienempänä tuolla käynyt.

Ei näy ketään ikkunoissa, olisi ollut kyllä hauskaa nähdä jokin aave. Mutta minun tuurillani sillä olisi ollut hiukset auki ja samoin raamattukin auki, ja sehän tietää huonoa onnea. Hyvää onnea tulee jos näkee sen hiukset nutturalla ja raamattu kiinni.

Vai onko joku sittenkin sillä puun takana piillossa? Itse aluksi vähän pelästyin, mutta onneksi seon vain osa tuota puuta.

Vielä viimeinen kuva ennen lähtöä. Matkalla autolle kuultiin vielä ääniä pusikosta, mutta eihän siellä mitään ollut.

Oli kyllä kieltämättä hauskaa ja jännittävää. Päivästä tuli kyllä yksi loman parhaista varmasti :D Mutta nyt lopettelen tämän postauksen tähän, heips.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti