keskiviikko 19. kesäkuuta 2013

Kirjoja ja muuta mukavaa.

Jäänyt taas tämä kirjoittelu, mutta eipä mittän erikoista ole tapahtunut. Särkänniemi päivä meni hyvin, hauskaa oli tietysti. Nyt on käyty jopa niissä hurjemmissa laitteissa, mihin en pienempänä päässyt. Suurimman osan lomasta olen nyt vietelly Helsingissä, mutta nyt olen kotona. Helsingissä olessa tuli käytyä kirpputorilla ja löysin aika kivasti lukemista ;)


Neljä Potteria ja maksoivat vain yhteensä 10e, aika halpaa. Ennenstään hyllystä löytyi noita jo kolme, mutta nyt onkin kaikki seitsemän koossa :) Ei siihen mennyt, kuin vuosi, että sain nuo kirppareilta kokoon. Ja aika halvalla sainkin kaikki, mitä nyt laskin niin kaikki maksoivat minulle yhteensä 22e. Suurinpiirtein saman hintainen, kuin yksi tuollainen kaupassa. Yksi noista onkin jo luettu ja nytten luen Liekehtivää Pikaria, joka on myöskin varmaan viikonlopun aikana luettu.

Sain napattua tuollaisen kuvan kaverin pihassa.

Tuollaiset kynnet tuli tehtyä muutama päivä sitten.

Enää 13 yötä niin alkaa rippileiri, jännittää, vaikka hyvinhän se menee. Toivottavasti saadaan kavereiden kanssa sama huone. Mekkokin tuli jo löydettyä juhliin, vielä pitäisi päättää mitkä kengät laitan. Mekosta ei nyt valitettavasti ole kuvaa, mutta katsotaan, jos laitan joku päivä kuvan siitä.

Huomenna olisi tarkoitus lähteä mökille, juhannusta viettämään. Ihanaa pääse kalastamaan ja syömään ahvenia <33 Kuvia sieltä tulee varmasti, tänään pitäisi vielä pakata, koska aamulla aikainen lähtö. Mutta ei nyt muuta, laittelen varmaan sitten mökiltä niitä kuvia, kunhan kerkeän.
Hehee, olen Tuisku fani <333 Heippa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti