keskiviikko 5. kesäkuuta 2013

Kesä kuulumisia.

Loma on alkanut hyvin Helsingissä ollessa. On tullut nähtyä joka päivä sukulaisia ja tehtyä kaikkea kivaa. Päivisin on tullut ulkoiltua, todella paljon. Maanantaina äiti lähti täältä kotia, mutta minä jäin tänne, koska lähen lauantaina serkun ja sen kavereiden kanssa Särkänniemeen <3 Aluksi se kertoi, että ne on menos nii kysyin vaan, että pääsenkö mukaa, nii se vastas, että tuu vaa. Ihana päivä siis luvassa. Tänää heiteltii pihalla vesiilmapalloja, mun kolmen serkun kanssa, oltiin ihan märkiä lopussa, mutta hauskaa ainakin oli. Ja huomenna olisi aamusta mentävä mun tädin kanssa kampaajalle, vihdoinkin saivat suostuteltua, mut leikkaamaan hiuksiani lyhyemmäksi. Mutta ihan hyvä leikata ne nyt, niin ehtivät rippijuhliin, kuitenkin kasvaa. Ennen rippijuhlia pitäisi myös värjätä hiukset, vihdoinkin päätin minkä väriset niistä tulee. Värjään ne ensin tummanruskeiksi ja sitten varmaankin pinkkejä raitoja :D

Kuvia en nyt laita, koska en kirjoita tätä postausta omalta koneelta. Mutta kuvia tulee, kunhan kirjoittelen omalla koneella. Mutta ei nytten muuta, heips.

2 kommenttia:

  1. Tiedätkö Jonna, mitä enemmän punaisia väripikmenttejä väriaineessa on sen enemmän siinä on myrkkyä joka imeytyy päänahan läpi aivoihin. Herkät ihmiset voivat saada siitä jopa myrtkytyksen. Rajoita hiusten värjäystä korkeintaan kaksi kertaa vuodessa. Keskustelin tästä erään kampaajan kanssa, sanoi että sitä ei yleensä kerrota asiakkaille koska asiakkaat vähenevät. Minulle kertoi näiden silmieni vuoksi koska pelkäsi etten saa mitään myrkytystä tämä silmäsairaushan johtuu aivpoista jotka ovat jo vaurioituneet tietyltä alueelta.

    VastaaPoista
  2. Pinkit raidat! Niistä tulee hienot!

    VastaaPoista