sunnuntai 30. kesäkuuta 2013

Viikonlopun kuulumiset.

Viikonloppu menikin kotona olessa, kun ei Helsinkiin menty. Tai olisihan äiskä voinut mennä, mutta ei tahtonut jättää minuu yksin Chocon kanssa. Muuten oltais varmaankin menty, mutta huomattii torstaina, että Choco kärsi vähän kuumuudesta, yhtäkkiä kuului vaan "kops" ja tyttö oli häkissä selällään. Siinä sitten tuli pieni paniikki, että mitä nyt tapahtu? No onneksi tyttö tuosta virkosi, kun tarjosin herkun, jota olin vedessä kastanut. Luulen, että Choco sai tuolloin lievän lämpöhalvauksen, kun ainaki viittaa niihin oireisiin. Mutta perjantaina ostettiin kaupasta kurkkua ja sitä on nyt sille annettu pieniä paloja, joka päivä.

Kaksi yötä enään niin alkaa rippileiri, tässä olen viikonlopun aikana jo alkanut hieman pakkailemaan tavaroita. Huomenna sitten kaikki loput tavarat. Aluksi mietin, että ottaisin leirille kirjan mukaan, mutta luovuin ajatuksesta, koska ei sielä ehtisi lukea. Varmaan se vapaa-aika mitä siellä on, vietetään kavereiden kanssa jollakin muulla tavalla. Hirvittää vain ne aikaiset heräämiset siellä, kun nyt lomalla on tottunut valvomaan ja nukkumaan sitten pidempään. No eiköhän siihen aikaiseen heräämiseen totu, parissa päivässä. Bussi hakee seurakuntatalolta maanantai aamuna kello 10:10, mutta enköhän mene sinne jo vähän aikaisemmin, jotta en vain myöhästy.

Voi olla, että en kirjoittele tänne enään huomenna, eli seuraava postaus tulee varmaankin leirin jälkeen. Otan leirille kameran mukaan, joten sieltä tulee sitten paljon kuvia ;) Mutta eipä nyt muuta, heips.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti