keskiviikko 7. elokuuta 2013

Kuulumisia

Eilen tuli haettua uuteen puhelimeen kortti, ja sain puhelimen käyttöön. Uusi puhelimeni on Lumia 800 ja mitä olen sitä nyt käyttäny, vaikuttaa se hyvältä puhelimelta minulle.
Nopea netti, joten pitihän sitä kokeilla ja mennä youtubeen kuuntelemaan musiikkia. Sain tuohon myös Spotifyn vuodeksi ilmaiseksi, pitäisi vain ladata se puhelimeen vielä.

Eilen käytiin myös Faunattaressa ostamassa, Chocolle herkkuja. Katsoin myös samalla kaupassa olevia hamstereita ja sielä oli yksi niin ihana pikkuveijari, joka olisi tehnyt mieli ottaa mukaan. Mutta eiköhän tuo yksi pikkuinen, kuitenkin riitä. Kuvailin Chocoa eilen, kun annoin sille uusia herkkuja, tuossa muutama kuva.

Ensi viikolla alkaisi sitten taas koulu, pitäisi unirytmiä saada korjatuksi. On ihan kiva, kun koulu alkaa näkee taas kavereita, joita ei lomalla nähnyt. Wilmastakin näkee jo uuden lukkarin ja olen onnellinen, kun enkkua on vain kaksi kertaa viikossa. Muutenkin, lukkari näytti ihan kivalta. Tänään pitääkin käydä sitten aikaisin nukkumaan, kun aamulla herätys aikaisin. Mutta eipä nyt muuta, heippa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti