torstai 15. elokuuta 2013

Tallilla oleskelua sadepäivänä

Koulussa on nyt alkanut 9. luokka hyvin, mitä nyt muutaman päivän koulussa on oltu. Opettajistakin kaksi on vaihtunut, vanha uskonnonopettaja jäi eläkkeelle ja enkussa on taas uusi sijainen. Tai tämä sijainen oli jo 7. luokan alussakin enkunsijaisena, joten tuttu opettaja kuitenkin. Yhteiskuntaoppikin alkoi ja sitä on ehtinyt olemaan jo kaksi tuntia, ja ihan kivalta aineeltahan, se vaikuttaa. Valinnaisaine ryhmissä on tapahtunut muutoksia ja tämän takia en tiedä ketään, kuka olisi minun kanssani valinnaisliikunnassa, no sen näkee sitten tiistaina. Kuvisryhmän muutos ei vaikuta yhtään hyvältä, koska osa kavereista vaihtoi ryhmää, joten ei mennä samalla porukalla, kuin aiemmin.

Eilen satoi ihan mukavasti, kun menin kouluu ja pääsin koulusta. Joten kastuin matkoilla hyvin, kun menin pyörällä. Koulun jälkeen olin kotona jonkin aikaa, kunnes lähdin Malluskan kanssa tallille :) Hoidettiin Vetukkaa ja kuvailtiin. Laitettiin kameroiden päälle pyyhkeet, kun mentiin ulos sateeseen kuvaamaan. Taluteltiin myös Veetiä, ja kuvailtiin siinäkin samalla. Tässä nyt kuvia eilisestä.
Joissakin noissa kuvissa on tuommoista vihreää reunassa, niin se on pyyhe joka oli kameran päällä, mutta älkää välittäkö siitä.
Sataa sataa ropisee...
Oli taas kyllä yksi mahtava päivä, tai ainahan tuolla on mahtavaa, koska seura <3

Tältä näyttää minun 1. jakson lukkarini, itsestäni vaikuttaa ihan kivalta.

Minun on tässä pitänyt ladata blogiin video kesästäni, mutta en ole ladannut sitä vielä, koska minulla on vähän ongelmia sen lataamisen kanssa. Mutta uskon, että saan videon tänne blogin puolelle pian. Kuvailin muuten eilen illalla Chocoa ja laitan siitä nyt kuvan tähän postauksen loppuun.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti