perjantai 16. elokuuta 2013

Viikonloppu on täällä taas.

Koulussa meni päivä taas ihan mukavasti, etenkin enkuntunnilla oli kivaa. Meiän sijainen oli kipeenä, nii meillä oli kouluavustaja (kai sitä voi kouluavustajaks kutsuu :D) pitämässä tunnin, suomennettiin kappale ja tehtii pari tehtävää. Suomentaminen ei kyllä kunnolla onnistunut, jos tässä pääsisi pian taas vauhtiin. Kaikki opettajat on tähän mennessä paasanneet meille, kuinka tärkeä tämä 9. luokka on, ja kyllä se pikku hiljaa alkaa siltä vaikuttaa. Itselläni on tavoitteena nostaa tänä vuonna numeroita ja viittailla tunneilla enemmän. Alkaa pikkuhiljaa jännittää, kun kohta meillä on koulussa opettajilla lomautukset, mitenköhän meiän luokal menee, kun pitäis istuu hiljaa luokas tehtävii tekemässä ilman opettajaa?

Äsken, kun olin tuossa pitämässä Chocoa kädessä tajusin, että tämän kuun 20. päivähän tuo täyttää 1-vuoden. Olin unohtanut koko asian, onneksi nyt muistin. Voisi silloin yrittää tehdä jonkin videon, jos se lataus onnistuisi. No sitä pitääpi silloin katsoa, kun tuo päivä koittaa.

Oon muuten yrittänyt saada sitä kesä videoo ladatuks, mutta en ole ihan onnistunut. Mutta uskon vieläkin, että kyllä se tänne blogiin vielä tulee. Mutta ei nyt oikein muuta, mukavaa viikonloppua kaikille!

1 kommentti: