keskiviikko 4. syyskuuta 2013

Koulu, BB, vanhoja kuvia kesältä

Blogiin kirjoittelu on taas kerran vähän jäänyt, mutta ei tässä sen erikoisempaa ole tapahtunut. Viikonloppu tuli ja meni, taas kerran liian nopeasti. Maanantaina koulussa oli sitten se pelätty Cooper, ja tulos oli nyt sellainen mitä luulinkin, toivoin kyllä parempaa. Tänään koulussa oli pajapäivä ja siellä sitten kierreltiin 2h luokissa eri pisteitä jotka liittyivät ensiapuun. (itse aluksi luulin että tuolla pajapäivässä tehtäisiin jotain käsitöitä, nimi hieman harhaan johtava?) No tuon pajajutun jälkeen oli normaali yhteiskuntaopintunti, sitten ruokailu ja 2h kuvista <3  Kuviksen jälkeen, kun ootettiin luokan kanssa, että päästäisiin äikäntunnille, niin opo tuli sanomaan, että päästää jo kotiin, kun perjantaina tultii muita ysejä tunti aikasemmin kouluun. Ei yhtään haitannut lähtä kotiin, koska äikässä oltaisiin tehty jotain turhaa, kun opettaja on lomautettu. No huomenna opettajat tulee sitten lomautuksilta takaisin ja seuraava lomautus alkaa 10.9 sitä odotellessa, kun suurin osa meiän luokan opettajista lomautettu. Matikankin koetta tässä on jo suunniteltu, varmaankin ens viikon maanantaille ja kokeet saadan sit vasta takas, kun opettaja tulee lomautuksilta takas.

BB:kin alkoi sitten vihdoinkin eilen, tätä on odotettu <3 (hullu BB fani, kun olen!!!) Täytyy kyllä julkkiksista sanoa se, että en tiennyt niistä, kuin kaksi. Eli valittu tosi hyvin julkkiksia sinne, kun ei ne ole edes tunnettuja, no en kyllä usko, että kaikki sinne haluaisi mennä itseään nolaamaan. Jori tällä hetkellä, se ykkös suosikki minulla ja syytä en tiedä, ehkä se on jotenkin niin symppis?

Mutta tässä tämä nyt taisi olla. Laitan nyt tähän joitakin kuvia, jotka on kuvattu kesällä, kun oikein muita kuvia ei nyt ole, ja kuvat ovat sitä niin rakasta puhelin laatua. Tai olisi, mutta en ole jaksanut siirtää niitä koneelle, laiska? No lupaan, että ensi postaukseen tulee niitä uusimpia kuvia.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti