tiistai 10. syyskuuta 2013

Liikuntaa ja piirtelyä

Eilen oli kyllä todella virkistävä liikkatunti, satoi vettä ja käytiin ensin lenkillä, sitten lippupalloa? ja sen jälkeen vielä jalkapalloa. Hieman viileä oli siinä loppu vaiheessa, sitten liikkatunnin jälkeen vain nopeasti kotiin pyörällä. Koulussa meni tänään ihan kivasti, toinen lomautuskin alkoi. Tässä lomautus jaksossa on sitten enemmän meiän luokan opei pois. Ainakin yhteiskuntaopis, matikas, fysiikas, musiikis, ruotsis... olikohan niit enempää? Tänään myös tuon lomautuksen takia meillä oli super suuri valinnaisliikkaryhmä, kotitalouden ja atk:n valinneet tuli meiän kanssa liikkaan, kun niiden opet on lomautettu. Ihan hyvinhän se meni ensin noin. 3km? lenkki, se kyllä meni kävellen ja sen jälkeen lihaskunto ja kotiin. Lihaskunnosta en varmaankaan tehnyt kaikkea niin paljon, kuin piti en jaksanut laskea, ja en muutenkaan ole siinä mikään mestari (selkäkin ihanan kipeä tuon jälkeen). Päästiin myös hieman aiemmin kotiin, mikään ei voita aikasta kotiin pääsyä :) Torstaina olisi tarkoitus käydä kysymässä TET-paikkaa läheisestä Näppäri liikkestä, toivottavasti saisin paikan sieltä. Panikoin tietty koulussa koko torstai päivän, vaikka ei siinä mitään panikoitavaa ole.

Piirreltyä on tullut nyt aika paljon, jokainen ilta. Johtuisikohan se siitä uudesta altterista? Mahdollisesti, koska kaikki työt olen tehnyt siitä. Laitanpa tähän nyt muutaman niistä piirustuksista.

Muutamaan noista käytin mallia, koska tahdon osata piirtää paremmin. Kyllä sitä on tässä huomannut, että kehitystä tapahtuu pikkuhiljaa. Mutta nyt itsestäni on tuntunut, että olen pysynyt aika samalla tasolla piirtämisen kanssa, eikä kehitystä ole tapahtunut. Voi olla, että kuvittelen vain, koska näen omat työni joka päivä. Mutta ei nyt oikeastaan muuta, kirjoittelen taas pian.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti