keskiviikko 25. syyskuuta 2013

Syksy saapuu taas.

Nyt ovat monet varmaan jo huomanneet, että syksy on saapunut jälleen kerran. Itse olen sen ainakin huomannut puiden lehdistä ja kylmästä ilmasta. Ja myös siitä, että olen saanut nuhan, se taitaa kuulua itselläni, jokaiseen syksyyn. Itse en oikein ole syksy ihminen, koska en pidä kylmästä ja tuo tuleva pimeys ei vain ole mieleeni. On huomannut kyllä ulkona olessa, että siellä on todella kylmä, huomenna pitääpi siis pukeutua lämpimästi kouluun. Olen tuossa jo katsellut niitä hansikkaita ja huivia huomiseksi kouluun.

Tällaiset aivan ihanat käsineet, ostin ne joskus, kun oli kaverin kanssa muodin yössä. Noita on aina yhtä ihana käyttää syksyllä sekä keväällä.

Ja suuret rakkauteni kolmiohuivit  <3 Tuon pinkki mustan ostin viime keväänä kirputorilta ja tuon ruskea mustan olen saanut. Nyt, kun on taas tullut kylmät ilmat niin, voi noita käyttää.

Mutta vaikka ulkona onkin kylmä onneksi voi viettää illan sisällä lämpimässä, oman kullan kanssa.

Eilen tuli käytyä kaverin kanssa koulun jälkeen R-kiskalla, ja jotain pientähän sieltä mukaan tarttui.
Elikkäs Brain Blasterz karkkeja. Noita on nyt monissa blogeissa nähnyt joten päätin itsekkin kokeilla. Itse luulin aluksi, että nuo olisivat edes vähän kirpeitä, mutta eivät olleekkaan. Monet ovat blogivideoissa noita syöneet ja sanoneet niiden olevan kirpeitä, mutta itse olen eri mieltä. Eiväthän nuo ole yhtään kirpeitä. Ajattelin kyllä aluksi ostaa niitä kovia karkkeja, joiden pitäisi olla niitä pahimpia, mutta meidän kaupassa oli vain noita. Huomenna mennään kaverin kanssa uudestaan R-kiskalle, kaverikin haluaa ostaa noita :D Itse ajattelin, ehkä ostaa Brain Burneja? Niiden pitäisi olla tulisia versioita noista, saa nähdä miten käy.

Tänään oli koulussa matikankoe ja en yhtään tiedä miten meni. Wilmasta olen vähän väliä yrittänyt arvosanaa katsoa, mutta eipä ole vielä tulleet. Pänttäsin kokeeseen, jopa välkällä, koska olin ihan sekaisin niistä laskuista. Toivottavasti ei mennyt kartioiden ja lieriöiden laskut sekaisin, voi olla mahdollista, että niin kävi. Ne laskut ovat vain niin saman tapaisia, etten osaa erottaa niitä kunnolla.

Huomenna taasen olisi sitten yhteiskuntaopinkoe, siihenkin on tullut luettua. Mutta enpäs keksi taas muuta kirjoiteltavaa, joten lopetan tämän postauksen nyt, sitten tähän.


1 kommentti: