maanantai 17. joulukuuta 2012

Erikoispostaus.

Hei, kaikille blogin lukijoille, nyt olisi sitten vuorossa erikoispostaus. Kiitos ensiksi kaikille blogin lukijoille, joiden ansiosta, tuo tuhat blogin katselukertaa saatiin rikki. Erikoispostauksen aiheena on, kynsilakat ja muut kynsijutut. Tein eilen videon, jossa esittelen kynsilakkani ja muita kynsijuttuja, mutta laitetaanpa se videon tähän.
Okei joo, ääni on tossa outo ja en oo ennen tehnyt tommosia. No toivottovasti tuollainen kelpasi, voin tehdä tuon tapaisia lisääkin, jos haluatte.

 Ja nyt sitten vuorossa, päivän tapahtumat. Koulussa ei olis tarvinnut mitään kirjoja, kun ei tehty niillä mitään. Juteltii, saatiin maaantiedonkokeet ja tehtii kaikkee muuta tunneilla :) Maantiedonkokeesta tuli 8-, olen tyytyväinen, koska koe tuntu, jotenkin vaikeelta. Viimesistä kokeista tullu nyt hyviä numeroita, kun nyt jaksais lukea kokeisii samalla tavalla loppu ylä-asteen ajan. Tehtii myös historian tunnilla yhtä palapeliä, tytöt vastaan pojat. Hyvä, kun luokalla vain neljä tyttöä :) Mutta voitettiin kuitenkin, siinä palapelissä oli vain viisi palaa ja tehtiin sitä yli puolituntia. Se oli todella vaikea, piti muodostaa paloista neliö. Ja päästiin kotiin tuntia aikaisemmin, jäi terveystiedontunti pois, kun opettajilla oli kokous. Eli päivä on mennyt mukavasti :) Huomenna vien kavereille sitten ne lahjat kouluun, illalla pitää sitten paketoida ne. Mutta ei nyt muuta, Heippa!

9 kommenttia:

 1. Sul on jotenkin kauheen rauhottava ääni :D
  Tosi kiva video, voisit tehä näitä lisääkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Rauhottava ääni, kiitos :D Tälläisiä tulossa lisää.

   Poista
 2. Lisää tommosia postauksia! Voisit tehä myös kysymyspostauksen jokus!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kysymyspostaus voisi olla muuten hauska, pitääpi kokeilla joskus.

   Poista
 3. Se video ei näy :(

  VastaaPoista
 4. Ihana video, enpä osais itse tehdä tuollaista.Kynsilkkoja joka lähtöön ja kynnet, pitäisköhän minunkin joo pitää sitten heinäkuulla näet minun upeat kynnet. Puhuit selkeästi ja rauhallisesti hyvä juhlapuheetkin sitten aikanaan yleisön edessä sujuu hienosti, siitä vain jatkoa....

  VastaaPoista