torstai 20. joulukuuta 2012

Joulujuhla.

Tänää oli koulussa joulujuhla, mentiin vasta kolmelta koululle, sai nukkua pitkään. Tai no mä heräsin 07:40, kun sais nukkuu nii mä tietysti herään aikasin, no ei voi mitään. Joulujuhla oli aluks salissa, sitten siinä oli ruokailu ja välitunti. Sen jälkee mentiin, noin tunniksi luokkaan kuuntelemaan jouluradiota. Ja saatiin semmoset joulupussit, joissa oli rusinapaketti, omena ja mandariini. Sit sen jälkeen mentiin kuudelta pihalle ja seistii sielä tunti, kun pihallakin pidettiin joulujuhla. En ollut sitten yhtään jäässä sen jälkeen, ja sit piti kävellä vielä koululta kotiin, no nyt olen kuiteskin kotona lämpimässä :) Huomenna olisi sitten kahdeksalta kirkossa todistusten jako, toivottavasti numerot ei oo tippunut. No jos on, niin sitten keväällä parannetaan.
Tuossa keskiviikkona valmistunut kanaverkkoveistos, ja mitäs se esittää tietysti Nasua. Voin sanoa, että tuo on mielestäni hieno, ryhmämme teki hyvää jälkeä :) Kotiin minä en kuitenkaan tuota "pienokaista" ottanut, se sai paremman kodin ryhmämme muun jäsenen luonta. Vaikka meidän piti maalata Nasua maalasimme myös tuota sanomalehteä sen alta, oli vähän tylsää.

Pitäisi tässä varmaan kohta lopetella tämä koneella oleminen, kun huomenna aikainen herätys. Voin sitten laittaa todistuksen numeroita tänne, jos ne eivät ole huonot. Ihanaa enää neljä yötä jouluun, en malttaisi odottaa. No nopeasti ne neljä yötä menevät. Mutta ei nyt sitten muuta, Heippa!

5 kommenttia:

  1. Superhieno Nasu, miä haluun tommosen. Tykkään kyllä.

    VastaaPoista
  2. Ihana Nasu, mäkin haluun tommosen!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Osta kanverkkoa, paperimassaa ja tapettiliisteriä ja tietysti maalia :D Inhottavan tuntusta se tapettiliisteri, mutta muuten todella mukavaa tekemistä, etenkin ryhmässä.

      Poista
  3. Söpönassu. Joo verkkoa, liisteriä joo kukas sen sitten muotoilisi noin upean näköiseksi :D
    Asiasta toiseen Pappa juhlii tänäin 75..eli 22.12. Tule kahveelle ja kakulle.

    VastaaPoista