maanantai 10. joulukuuta 2012

Kuva postaus ja muuta.

Hei, kaikki siellä ruudun toisella puolen :) Kirjottelen tänne nyt samalla, kun luen huomiseen ruotsinkokeeseen. Ja samalla kuuntelen musiikkia, kokeeseen luku sujuu mun mielestä paremmin, kun kuuntelen musiikkia samalla. Tää päivä meni koulussa hyvin, ja aika nopeesti. Äikän tunnilla luettiin meiän kotitehtävä jutut ääneen. Meiän piti tehdä, jostain kuuluisasta henkilöstä pieni kirjotelma. Itse tein tietysti, kenestä muustakaan, kuin Yoshihiro Takahashista :) Nyt suurin osa luokasta tietää, että tykkään Hopeanuolesta. No toivottavasti se tieto ei levii muihin luokkiin, tai ainakaan yhille tyypeille. Terveystiedontunnilla tarkistettiin kokeet sain seiskan, ja päästii tunnilta aikasemmin, koska puol luokkaa oli muualla. Osa tukarikoulutuksessa ja osa kirjastolla Lucia kulkueessa. Olin ainut tyttö meiän terveystiedontunnilla, oli todella mukavaa. Syötiin pipareita ja juteltii ja päästi 20min aikasemmin koulusta :) Kun tulin koulusta tein läksyt ja aloin lukee ruotsinkokeeseen. Kuviakin on tähän postaukseen, kun innostuin kuvailemaan illalla.
Tossa on yks kuva, jonka piirsin pari päivää sitten. Kuvassa on siis sarjakuvahahmoni Akira. Kuva olisi onnistunut paremmin, jos olisin jaksanut tehdä nuo karkkikepit paremmin. Kuvassa lukee Merry Christmas, jos ette näe tuota tekstiä kunnolla, ja alareunassa lukee Nomi.

Vihdoinkin, vihdoinkin se on valmis. Eli olen saanut amigurumi käärmeen valmiiksi, eihän tuohon mennyt, kuin melkein koko lankakerä. Olen iloinen, että sain sen valmiiksi, nyt on amigurumi kilpikonnalla seuraa. Ainut mistä en ole tyytyväinen on tuon kieli, se ei onnistunut hyvin.

Finlandia mangan ensinmäinen osa, varmaan ainut ihmismanga, jota jaksan lukea kunnolla. Pidän enemmän eläin mangoista. Seuraava teksti lainattu suoraan Finlandian takakannesta. Suomeen ja jouluun hurahtanut japanilainen vaihto-oppilastyttö Airi opiskelee joulupukkeja ja tonttuja kouluttavassa Finlandiassa. Tontuksi valmistumista mutkistaa sopivimman harjoituspartnerin vastahankaisuus. Miksi ihmeessä isäntäperheen nuori ja komea Cain ei suostu pukiksi? Manga on kaksi osainen ja toinen osa ilmestyy vasta 8.2.2013, miten jaksan odottaa niin kauan.
 Weedin 14 osa on myös hankittu, manga hyllyyni. Manga oli hyvä, kuten edelliset osatkin. Mangan tapahtumat etenivät hyvää vauhtia, ja uusi vihollinenkin saatiin kehiin. Vaikka en tästä vihollisesta animenkaan perusteella pitänyt, oli hänet, kuitenkin aika saada jo mukaan tarinaan. Kansi on aivan ihana, pinkki väri sopii tähän, todella hyvin. Vaikka alkuperäinen kansi on parempi, niin ei tämä niin huono ole.
Kuva yhdestä lempihahmostani, Molesta <3 Tämä kuva on vain niin ihana, että oli pakko kuvata. Kuvan teksteissä lukee: Tässäkin oli yksi todellinen taistelija. Vammoistaan huolimatta Mole oli kantanut ylipäälikkö Ginin viestiä uskollisesti. Se oli taittanut jo ison osan matkastaan Weedin luokse.
Lopussa oli myös ilmoitus, Shin Gaidenien suomentamisesta. Voin sanoa, että on hienoa olla suomalainen, kun saamme Ginga-mangoja omalla äidinkielellämme. Onneksi en hankkinut Shin Gaideneita japaniksi, vaikka monesti mielessä kävikin.

Mutta muuta minulla ei tähän postaukseen ole, jatkan ruotsinkokeeseen lukemista. Heippa!

1 kommentti: