tiistai 4. joulukuuta 2012

Hei pitkästä aikaa.

En olekkaan vähään aikaan irjoittanut tänne, koska kone on ollut korjauksessa. Mutta nyt pääsin kirjoittamaan tänne. Minun pitäisi kirjoittaa sitä tarinaa tänne nyt, kun on joulukuu, mutta en voi. Kun kone oli korjauksessa sen muistista poistettiin turhia juttuja ja samalla tarinani poistui. Enkä jaksa uudestaan sitä alkaa kirjoittamaan, olen pahoillani, jos odotitte tarinaa. Mutta lupaan tehdä teille nyt sitten pitempiä postauksia, jotta saatte jotain iloa, tarinan tilalle :) Tässä välissä on nyt tapahtunut aika paljon niin en kaikkea jaksa kertoa, mutta jotain kuitenkin. Eli aika moni varmaan edellisistä postauksista arvaa, että olen nyt vihdoinkin saanut hamsterin. 30.11 haettiin se hamsteri koulun jälkeen. Kaupassa oli kaksi hamsteria, kummatkin pitkäkarvaisia ja siskokset. Kummatkin olivat saman värisiä eli, mustaa, valkoista ja ruskeaa. No toinen lähti sitten mukaan ja nyt on viisi päivää sujunut sen kanssa hyvin :) Tyttö on syntynyt 20.8.2012, joten ei ole vielä kovin vanha. Tytölle annoin nimeksi Dark Chocolate "Choco" Luonnettakin tuolta löytyy, vilkas ja rohkea ainakin on. Ja myös tyhmänrohkea, hyppii kolmannesta kerroksesta alas. Mutta nyt sitten kuvia, jotta näette millainen Choco on.
Mistään kuvasta ei näe, että tuo olisi pitkä karvainen, mutta kyllä se on. Chocon kanssa ollaan jo harjoiteltu agilityä, eilen ensinmäistä kertaa. Eilen meni ihan hyvin, ensikertalaiseksi. Mutta tänää tuo meni jo todella hyvin, mitä yön aikana tapahtui. Agility harjoituksista en ole saanut vielä kuvia, mutta kyllä niitäkin tulee :)

Tänään oli koulussa matikankoe, johon luin viikonloppuna, toivottavasti meni hyvin. Liikunnassakin oli sukkulajuoksu meni ihmeen hyvin sain, 72 sukkulaa. Eli 94%, aika hyvin, jos itse sanon. Muuta ihmeellistä koulussa ei ole tapahtunutkaan. Viikonlopun aikana täällä on satanut paljon lunta, todella paljon. Pyörällä olen, kuitenkin vielä mennyt kouluun, en jaksa kävellä. Mutta pian se on siirryttävä kävelyyn, koska ei se pyörällä meneminen enään helppoa ole. Mutta ei nyt muuta kirjoittelrn tänne taas pian. Heippa!

4 kommenttia:

 1. Juuri tuossa kun Myrttiä harjailtiin, ajattelin mitenkähän sen Chocon kainaloiden harjaus onnistuu, heh. Myrtillä ainakin takut tulee aina sinne.

  VastaaPoista
 2. Hyvät kuvat olet onnistunut ottamaan. Onko hamstereille oikein kilpailuja järjestetty?? Harmi että koneesi reistaili, no ehkä sitten joskus tulee niitä tarinoitakin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä hamstereille, ainakin näyttelyitä on. Ja jos en väärin, muista niin, joitakin agility kisojakin on.

   Poista