torstai 13. joulukuuta 2012

Verikokeet ja muuta.

Tänään kävin sitten sielä verikokeissa, käsi on nyt ihan sairaan kipeä. Verikoe otettiin sitten oikeastakädestä, kiva, kun olen oikeakätinen. Jos se olisi otettu vasemmasta se ei haittaisi niin paljon. Mutta, jos se olisi nyt vain tämän päivän kipeä. Koulussa meni han hyvin, saatiin ruotsinkokeet, sain seiskan, olen tyytyväinen. Huomenna olisi sitten maantiedonkoe, pitää lukea siihen, nyt illalla. Ihanaa kohta, on jo joulu, odotan ihan innolla, lomaa. Harmi, kun koulu alkaa jo 2.1.2013, tosi lyhyt loma on. Tajusi tässä tänään opontunnilla, että ollaan jo puolessa välissä koko ylä-astetta. Ylä-aste menee tosi nopeasti, sitten pitäisi hakea jonnekkin muuhun kouluun. Harmi, kun Lahdessa on lähin koulu, missä on kuvataide aloja, ainakin tietääkseni. Mutta en itse kyllä tiedä haluanko, Kirjailiaksi vai Graafikoksi, no onhan tässä vielä aikaa miettiä.

Huomasin tässä äsken, että blogiani on katsottu jo 962 kertaa. Ajattelin tehdä jonkin erikoisen postauksen, kun tuhat menee rikki, eli varmaankin aika pian :)
Joo laitoin tohon nyt vaan, jonkun kuvan, kun ei ole oikein muuta. Mutta ei tässä nyt muuta, tartun maantiedonkirjaan ja alan lukemaan. Heippa!

2 kommenttia:

  1. onnea "mantun" kokeisiin. Niinkuin meidän koulussa ennenvanhaa sanottiin. Kirjailija voi olla jonkun työn ohellakin sillä tuskin rahaa tienaa. Kirjat ei nykyisin mene kaupaksi ja näytelmäkirjailijoita on jo liikaakin. graafikoilla taitaa olla enemmän hommia. Toivottavasti verikoe näyttää pelkkää hyvää.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos. Kirjat menevät nykyään aika huonosti kaupaksi, eiköhän verikokeet näytä hyvää.

      Poista