torstai 20. joulukuuta 2012

Todistus.

Eli nyt on haettu todistus ja loma alkoi <3 Olen ihan tyytyväinen todistukseen vain yksi 6, keväällä oli kaksi 6. Voisin laittaa tähän ne numerot, koska eivät ole niin huonoja.

Käyttäytyminen: 9 (nousi kasista)
Äidinkieli ja kirjallisuus: 7 (nousi kutosesta)
B1-kieli ruotsi: 7 (pysy samana)
A1-kieli englanti: 7 (nousi kutosesta)
Matematiikka: 6 (laski seiskasta)
Biologia: 8 (pysy samana)
Maantieto: 8 (pysy samana)
Fysiikka: ei numeroa
Kemia: 8 (nousi seiskasta)
Historia: 7 (pysy samana)
Uskonto: 7 (laski kasista)
Valinnainen musiikki: 8
Valinnainen kuvataide: 9
Kotitalous: ei numeroa
Käsityö: ei numeroa
Liikunta: 8 (nousi seiskasta)
Valinnainen liikunta: 7
Oppilaanojaus: ei numeroa
Terveystieto: 7 (pysy samana)

Tuossa olisi sitten 8: luokan joulutodistus. Oon tyytyväinen, kun enkku, kemia ja äikkä nousi. Mutta en oo tyytyväinen tohon matikkaan, no nostan keväällä sen takas seiskaan. Noi, jossa ei oo numeroa ne on, joko valinnaisaineita, joita en valinnut. Tai niinkun toi fysiikka, sitä ei oo vielä ollut, meillä on sitä vasta keväällä. Ite en kyllä tiiä miksi tossa oppilaanohjauksessa, ei ole numeroa. Keskiarvo on 7,4, aatella ala-asteella se oli aina yli 8. Mutta oon tyytyväinen tohon todistukseen, voihan kevääksi parantaa vielä :) Koulu alkaa sitten 2.1.2013 lukujärjestyksen mukaan. Meen vasta yhteentoista ja on neljän tunnin päivä, jee. Maantieto, kaks tuntii kuvista ja enkku, hyvä päivä alottaa koulu.

Tänää pitäis tulla maailmanloppu, mutta ei se tuu. Oon perehtyny siihen asiaa nii tiedän, se on joku uuden elämän alku vaan. Mutta ei siitä nyt sen enempää, ihanaa kohta joulu. Saa syödä taas hyvää ruokaa, nam! Sunnuntaina sit hesaa ja maanantaina pois, hyvä joulu suunitelmat. Mutta ei nyt muuta, Heippa!

1 kommentti:

  1. Hienoa että numerot on noussu ja hyvältähän tuo näyttää. No tuon matikan nostat sitten keväällä seiskaan sehän sinulta kyllä onnistuu. Se on hankalaa jos joutuu esim. sairauden takia olemaan yhdenkin päivän pois koulusta, mut sitten vaan pitää pyytää tukiopetusta.

    VastaaPoista