torstai 6. joulukuuta 2012

Hyvää itsenäisyyspäivää!

Hyvää itsenäisyyspäivää, jokaiselle :) Tänään ei ollut koulua, mutta huomenna on. Tänään en ole tehnyt paljon mitään, ollut Chocon kanssa. Tyttö osaa jo todella hyvin agilityä. Pitäisi vain jostain rakentaa, tuolle pujottelukepit. No, enköhän minä jotain keksi.

Tossa nyt vihdoinkin kaksi agility videota. Valaistus vähän huono, vaikka laitoin kaikki mahdolliset valot päälle. Kuva kulmakin outo, älkää välittäkö. Videot on kuvattu tänään aamulla, kun Choco oli hereillä. Agility paikka on pahvilaatikko, jossa on pyyhe, koska muuten laatikon pohja on niin epätasainen.

Tänään olen löytänyt youtubesta, paljon hyviä musiikkivideoita, seuraamistani sarjoista. En niitä tähän viitsi laittaa, koska muuten postauksesta tulisi super pitkä ja videoita on aivan liikaa. Mutta voisinhan minä niitä, joskus ehkä laittaa. Mutta ei nyt muuta, nauttikaa itsenäisyyspäivästä, jos oikein muistan Suomi on ollut nyt 95 vuotta itsenäinen. Heippa!

4 kommenttia:

  1. Heh, nyt vaan paperit vetämään seuraaviin agility-kisoihin.
    Laita nuihin vessapaperitolppiin hiekkaa sisään ja sulje päädyt tsiisus-teipillä, pysyvät paremmin paikoillaan kun Choco innostuu juoksemaan.

    VastaaPoista
  2. kandeisko laittaa lukija cadket et pääsis lukee ja proffa kuva et tietäis minkä näköin oot, vai etkö viitti...?

    VastaaPoista