lauantai 3. marraskuuta 2012

Harry Potter ja kuoleman varjelukset osa 1

Eli siis katsoin eilen sen Harry Potterin ja aattelin tehdä nyt siitä viestin. Otin kuvia elokuvan loppusta, kun en alusta niitä muistanut ottaa. Elokuva oli mielestäni hyvä, kun ei muistanut ihan jokaista tapahtumaa :) Juoni oli hyvä ja en malta odottaa, että saan kakkos osan käsiini. Tätä en ole vielä kirjana lukenut, mutta eiköhän sekin löydy kirpputoreilta. Harry Potter kirjoja minulla on kolme kappaletta: Harry Potter ja viisasten kivi, Harry Potter ja salaisuuksien kammio ja Harry Potter ja puoliverinen prinssi. Mutta palataan nyt elokuvaan, mielestäni elokuva oli juuri sopivan pitunen. Missään vaiheessa, elokuva ei käynyt tylsäksi. Aluksi en pitänyt siitä, että Ron lähti pois riideltyään Harryn kanssa. Mutta se olikin juonen kannalta hyvä, kun Ron palasi takaisin, hän pelasti Harryn hukkumasta. Mutta laitanpa kuvat nyt tähän, ne eivät ole parhaita, mutta saavat kelvata.
Elokuva loppui surullisesti Dobbyn kuolemaan, minä pidin niin tuosta hahmosta. Mutta ihanaa, kun Harry haluaa haudata Dobbyn kunnolla ilman taikuutta.
Ja vielä viimeinen kuva. Katsoin elokuvan tietokoneelta, joten kuvat ovat siksi aika huonolaatuisia. Mutta ei nyt sitten muuta, kommentoikaa jos olette itse nähneet elokuvan ja mitä mieltä olette siitä. Heippa!

4 kommenttia:

  1. lol lataa googlest kuvii-.- tulee parempi laatu-.-.-.-.-

    VastaaPoista
  2. Jos kuvat ei kelpaa, ei oo pakko lukee. Ja laatu paranee, kun alan kuvaa kameral

    VastaaPoista
  3. kandeis eikä kameralkaa toimi ku siin on se näyttö välis-.-.-.-.-..-.-.-..-..-.

    VastaaPoista